Hisler, duygular, o hızlı atan kalp, o heyecan, gözlerin gülmesi vs. gerçekten gider mi? Ben kendimde hissediyorum 0 duygu.
Bazen etrafınızda bazı insanlar olur; size olan ilgisi ve size yansıttığı cümleler aslında çok güzel ve ilgilidir de, sonra sebebi enteresan şekilde belirsiz bir halde sizden uzaklaşır; donuklaşırlar. Ortada birşey yokken bu şekilde duygunun, ilginin ve cümlelerin kesilmesinin tek açıklaması ancak o kişinin size önceden de yazdıklarının, söylediklerinin yalan olmasıdır; zira o kendinden emin değildi, duygularını bilemeyecek aciziyette biriydi ve size öylesine muallakta bir ilgi ile yaklaşmıştı. Ben bu tip insanların psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum; zira dengeden yoksun bir hareket...
Estağfirullah; sadece güzel konu ve gerçekten fikirlerimi yazmak istedim :)
gidiyor hepsi sonra duygusuz diyorlar ama duyguları öldüreni kimse sormuyor
Evet ölebilir. Hayatta bazi seyleri fazlasiyla yasamis olan insanlar artik duyarsiz, duygusuz hale gelebilirler
Insan en sevdigi tarafından kırılınca belli bir yerde duruyor artık aklı, mantığı, duyguları.
Vazgeçiyor.
Cevap
57Cevap
ölür hem de öyle bir ölür ki anlatamam. insanın duygularını öldüren ise en sevdiğidir aslında. insan sevdiği insan, gözünün için baka baka gelir duygularını öldürür sonrada hiç bir şey olmamış gibi çeker gider. öylece bakakalırsın. elinde kanla kaplı duygularınla öylece kalırsın. sonra gömersin onları kimsenin bilmediği bir yere.
Bende git gide hissizleştiğimi düşünüyorum. Hiçbir şeyi birdaha eskisi gibi hissedemeyeceğim gibi geliyor.
Ölür, duygularının sınırını insanlar sınadıkça
içinde bir cevher kalır yine ama onu da işlemesi çok zor
Düzelmiyor ki içinde hep bir şüphe kalıyor hep bir burukluk kalıyor alışıyorsun sadece ya da birileri için olmamış gibi davranıyorsun.
Herşey gibi zamanla onlarda ölür. Önemli olan sevecek kimse kalmayacak kadar uzun yaşamamak. Tek temennim bu.
Eğer duygusal hasar almışsın bu fiziksel bir yaralanma sakatlık veya sevdiğin birinin kaybı diğer taraftan kanser oldugunu öğrenmen gibi. Durumlarda hislerin kendini geriye çekebilir sen bulunduğun konumda düzenini oluşturana kadar veya iyileşene kadar.. Yani öyle kaybolma olmaz uykuya dalar
Aynen. Gene üzerler hiç uğraşma
Sanmıyorum ama kırılır duygular, ürkersin ya da içinden hissetmek gelmez
Tabii ki canım. Ben senin yapmadığın hataları yapıyorumdur mesela ne kadar tecrübeli olursam olayım. Bu biraz ruh olgunluğuyla ilgili. Ama çok sert olma, hoşgörülü ol insanlara ve tabii ki her zaman en sevdiğinin bile açık kapı bırak. Öyle hatalar yapabiliyorlar ki en güvendiklerin
ölmez ama komaya girer ta ki bir tekrar hayata dönene kadar
Evet bir duygu diğer hepsini alıp kendiyle birlikte götürür
Var ve sen onu engelliyemiyorsun. İyileşmek bile istemiyorsun
Ölmez. Sadece senin yaşadığın şeylere koşullara göre farklılıklar gösterir azalır kaybolur ama mutlaka geri gelir. Tabi bu biraz da kendi elimizdedir biz ne kadar onlara sarılırsak o kadar yanımızda olurlar 😉
Yaşama sevinci denen şey var ya o u kaybetme. Otur düşün ben neden mutlu değilim ne yapmam lazım diye. Zor geliyo kendimizle yüzleşmek o yüzden de hep kaçıyoruz sonra mutlu değiliz diyoruz.
Bu düşünceyi yık o zaman sen de niye mutlu olamayasın ki mutlu olmana ne engel oluyo seni bu kadar ne bıktırdı
Ne yaşarsan yaşa senden daha önemli kimse yok senin için hayatındaki birkaç gereksiz insan sana hata yaptı diye hayata küsemezsin. Aksine bunlar seni daha çok motive etsin tecrübe olsun ki bidaha yapma aynı hataları daha sıkı sarıl Hiç kimse seni sen kadar düşünmez. Sen iyi niyetinin karşılığında kötü tecrübeler edinmişsin hepsi bu. Bunun için kendine tabu oluşturmana gerek yok 😉
Gitmesi için bişeyler yapmıyosundur belki
Yeminlen ölür yasadim bak vallaha ölür :) bir zamanlar Allah göstermesin ama bak. Her yeri yansada severim dediğim kiz. Su anlarda umrumda zerre kadar değil. O... Beter benim gözümde. Umrumda hiç degil
Hayatımız boyunca çok hırpalandığımız için zamanla duygularımızı yitiriyoruz.
Bak profil resmime. ama oyle bak kapat yapma sence bir gram his var mı . ya da eser kalmismi Evet ölür. Öldürürler efenimm. Duygularıda öldürürler.!
Ölür.. hayat kisiler öyle bir yararlar ki herseyin ölür 😣
Duygular ölmez, benzer durumlara bağışıklık kazanır. Her seferinde benzer duruma aynı tepkiyi vermemeye başlarsın.
Oyle bir oluyo ki bidaha gelmiyor bende oyle oldu en azindan :)
öyle bir kilitlersin ki kalbini bir daha sen bile açamazsın
İfade edilmemiş duygular asla ölmez sadece diri diri gömülür ve sonradan korkunç şekilde tezahür ederler.
Benim duygularim ikiz bile dogurdu sen ne diyorsun adfcvg
Evet. ☝ Benim duygularım yitik bitik tükenik hissetmyor hiçbir şeyi
ölmez aslında sadece sonbahar misali yaptraklarını döker
evet o yaprak bir daha olmaz ama yeni yapraklar filizlendirir. her şeye rağmen cıvıl cıvıl olur. yoksa duygusu olmayan insnaın ölüden ne farkı kalırki
benim duygularım buharlaştı artık kimseye sevgi beslemiyorum. içimde hep nefret kin ve düşmanlık var.
Gitmez aslında yasanan bazi aci olaylardan sonra insan kendini savunmaya alir psikolojik olarak duyguları gizlenir
Ölür ama tekrar doğar da 😏
Emin ol daha da iyi oluyor
Gitmez mi hic ya. Gittimi tamamen gider hem. Benim duygularim gibi tamamamen gitti yani.
Duygular körelmez sadece eskisi kadar güçlü olmaz. Daimi kalıcıdır.
böyle bir soruda bile sadece kendini düşünüyorsun sana cevap yok :S
yani özel cevap yasak mesaj yasak
Duygular ölür öldürürler öldüren hep başkaları olur sen değil duygusuz olmak en güzeli h bir şey hissetmemek
duygular biter hatta iyileri kötü bulursun kötüleri iyi
duygular ölmez duyguları içinde öldüren vardır sadece
Ölüyor zamanla, ama bazende ufacık bişey harekete geçiriveriyor.
yıpranıyo bazen duygular ölmesede bitkisel hayata giriyor
Başkalarını bilmem ama benimkiler öldü.
Gider ama çok zor ve çok zaman içerisinde
Ölmez sadece kendi içinde bitirmiştir
Gitti. Neyi tutsam gitti.
Ölür mesela benim kalbim yok...
Zamanla onuda öldürürler.
Duygumu kaldı mezarda şimdi
Herşey gibi duygularda ölür
Galiba ölüyor kendimden biliyorum
herşey gibi duygularda ölür
Ölebilir ama canlı tutmak lazım
Tabi ki bir sürü canlı örnek var
Insan ölüyor duygularımı ölmeyecek
Malesef öyle 😔😔😔
Bende öldü bile
Ruhum öldüü
Bende oyleyim
Güven yoksa hiçbirşey yoktur
Duygular ölsede kalp hep ayık kalır malesef :)
Ölüyorlar
Ben de hissizleştim.
Gider yaşadığı acılar sayesinde gider, ölür.
en azından bitkisel hayata girer
ölmez aslında ama zayıflar
Olur mu olur :/
öldürür adiler...
Benimde öldü
Fazla mastürbasyon yapma
Olabilir...
Olabiletesi var
duygularda ölür
Ölüyor evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar