Çok canım yanıyor bu acı nasıl geçer? Böyle bir şey yaşayıp unutan var mi?

25 yaşındayım öğretmenim kpss ye çalışıyorum o 28 yaşında eczacı. Ilk sevgilim öncesinde kimse olmadı.2 buçuk senedir görüşüyorduk. Evlenmeyi düşünüyorduk. Annesi rahim kanseriydi tanıştığımızda. Kemoterapi görüyordu. Onun iyileşmesini bekledik. Ama ikimizde dediğim dedik, dik kafalı başına buyruk ve sinirli yapıya sahibiz. Bu yüzden sürekli tartışırdik telefonda ama yüzyüze gelince tartışma olmazdı birbirimizi görünce yumuşardık. Benim anne babam yok tek yaşıyorum o benim herşeyim olmuştu. İşsizken ev kiramı faturalarımı ödemişti ve asla beni kullanmaya çalışmadı. Sarılmak öpmek dışında birşey yaşamadık. Ama sürekli basit basit sebeplerden ayrılıp barıştık. Artık biktigini söyledi ve ayrıldı. Başka kimse olmayacak hayatımda dedi. Tekrar barıştık ve bu sefer ağır konuşarak kavga ettik. Heryerden engellemiş beni ve bitti artık bana ulaşma asla yazdı. Çok canım yanıyor 1 haftadır evden çıkmadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Öpmek derken öpüşmek değil yanaktan öpmek arkadaşlar. Engelleri kaldırıp mesaj atmış bana. "Hesabimda engelledigim kimse yok sana düşman değilim. Sevmek ve anlaşmak aynı şey değilmiş onu anladım. Çok denedik olmadı tekrar tekrar denemeye gerek yok. Yolun açık olsun" yazdı.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir cevap yazmalı miyim?
Çok canım yanıyor bu acı nasıl geçer? Böyle bir şey yaşayıp unutan var mi?