Eski sevgiliyi şikayet etmek?

Eski sevgilimden bir ay once falan ayrildik. Benimle son kez gorusmek istediginde görüştum. Ve beni aramamasini soyledim. Aramaya devam etti tehdit edip durdu babani ararim aileni ararim diye. Olacaklardan brn sorumlu deilim dedi. Gecen gun kaldigim sehirden gececekmis yine son kez goruselim dedi ama ben istemedim defalarca soyledim psikolojim bozuldu beni tehdit ettigin icin senden korkuyorum dedim. Cikacaksin yoksa kaldigin aparta gelir basarim dedi bende tamm dedim gelicem. Ciktim polise gittim beni polisin yaninda da defalarca aradi. Mesajda atti geliyorum basicam flan diye. Ben sikayette bulundum. O da beni sikayet etmis ne diye etti bilmiyorum ama zaten yaptigim bir sey yok. Annesi de ileride senin de siciline isler is hayatinda etkiler geri cek dedi zaten mahkemelerde ugrasmamak icin geri cekicem galiba. Onunda ifadesini almislar iki gundur aramiyor zaten. annesi de beni istemiyordu Sizce ne yapmaliyim. Sikayet etmekle hata mi ettim. Geri cekeyim mi gozu korsun diye yaptim korktu gibi rahatsiz etmiyor
Eski sevgiliyi şikayet etmek?