Ayrıldığınız kızı merak etmek mi yoksa görmek mi etkili olur? Dönüp pişman olmasını istiyorum bana olan ulaşımları kapatıp kapatmama arasındayım...

İlk ayrılık yaşayanlar genelde 4. günde geri dönerler. daha sonraki ayrılıklar bir ay kadar ayrı kalınarak olunur daha sonra iki ay ve daha sonra ayrı kalmaya alışılır. özlem mi o her zaman var su içerken bakkala giderken ilk ayrı yattıgın gece ilk kez bir gece ona mesaj atmadığında uyandığında günaydın bitanem yazısını görmediğinde vs heryerde onu anarsın ama asıl soru şu. Bu neden bu hayattayız? Bu hayatta ki amacımız ne? Önce bunu araştırmalıyız, özlemse hep yanımızda olacak bizi güclü tutan şey o olacak. Allah birşeyleri bizden almadan birşeyleri de bazen vermiyor bu yüzden birşeyleri kaybedince önce amacımızımın ne olduğunu düşünmemiz gerekiyor!!!
amacimizi biliyorum kulluk imtahanda oldugumuzun da farkinda ve bilincindeyim ama sanirim evet su var ayriliklara insan alisdikca donme suresi de uzuyor
aynen öyle. ben bak ben dünyadaki en zor ayrılabilecek insan benımdir heralde asla vazgeçmeyen pes etmeyen bir cok şeyi karşısına alan ben kız bana 4. yıldan sonra gelip sen cok iyi birisin diyip gidişine engel olamadım mesela acı çeke çeke çeke unutmay calıstım asla da unutamadım 'bir yıl üc dört ay' falan geçti üstünden ama hala aklıma geliyor benı bırakıp başkasına gitti ve ben bunu biliyordum cok acımasızca aylar geçirdim geri çevirmeye çalıştım ama son gidişinde beni sevmediğini söyleyince birşey yapmadım elim kolum bağlı kaldı son kez sarılayım bari dedim ona bile izin vermedi biliyo musun o kadar çaresiz o kadar berbat boktan bir gün ve sonrasında günler geçirdim ama bu olaylar benı bir yola soktu namaza başladım hayatımı sorguladım olan bitenleri değerlendirdim ve inan bana bir yılda o kadar cok değiştim ki olgunlaştım yoğruldum belki kendi kimliğimi kaybettim ama asla hayattan ümidimi kesmedim sonrasında kız ağlayarak bir yıl sonra beni aradı:) ama oda ayrı bir olay oldu
ne güzel demek ki onun hayatindan cikmasi sana serr gibi gelmis olsa da hayra vesile olmus oldu bazi seyleri bulmussun asil önemli olani bulmak önemli zaten faniler gecicek baki olan kalicak ve ona hesabimizi vericez ama iste kalp sevdigini yaninda da istiyor sen ugrasmissin cabalamissin benimki adim atmiyor ki
bende öyleyim bkere daha ayrilik olmusdu bir ay sonra donmusdu ama bir ay sabrim yok benim bu sefer sanki ama durmakda zorundayim sanki ya da bilmiyorum iste hangi davranisdogru olur ne ters teper
geldiginde yaz mesaj ozaman konusuruz insaallah anlatirim
Yazacaklarımı çok iyi analiz ederseniz. belki yardımcı olmuş olurum.
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır.
Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme,
yoksa değersiz olan hepsen olursun…
Düşün…
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Her şey sende başlar, sende biter…
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini…
Saygılar
kesinlikle kapat ayni durumdayiz bende kapattim seni hic bir yerdn takip edemesse merak eder yoksa takip eder ve na yptigni bilir yazmaz da aramazda ama kapattigin halde pisman olup donmuyorsa ona verdigin surecte biptir et gitsin zaten sevmemis seni demk
ne kadar suredir ayrisiniz o mu ayrildi senmi?
beni sadece whatsappdan görebilir onun disinda facede arkadaslikda yok baska birsey kullanmiyorum
bir hafta once bir hatam uzerine o beni terketti ama kanitlayabilecegi bu hata drgil baska hisey soyleyip ayrildi bende ne olursa olsun arayacak diye dusundum ve xaresizce yazmayi birakip her yerden engelledim Şu an beklemedeyim
whatsapptanda engelle ya da direk hesabini sil o zaman neoluyr diye merak edbilir
bende de bir hafta oldu ya ayrildi ama ben ayrilik mesajina bile cevap verecek gucu bulamadim o an cunku telefondaydik zaten bana telefonda da bitti diyip bana söz hakki verebilirdi gecip whatsappadan bu sekilde baslamasi deli etti beni ve ilk defa ugrasmadim sadece okudum ve cikdim bekliyorum simdi iki defa uc defa giriyor whatsappa gunde denk getirmemeye calisiyorum cok rahat ya deli olucam
deli olma sende rahat ol ayni seyleri yasiyoruz kendini sknca bisey olmaz sabirli ol ve bekle arar...
sen nasil bukadar rahatsin? ne kadar suredir birlikdeydiniz
ya dokuz ay olmustu bize ama son gunlerde ayrilacagi sinyali vermisti xaten daha oncede ayrildik biz dondu o bana ben terketmistim o zaman simdi intikam aldi heralde bundan iiki ay omce ben terkettim sebdgini biliyorum yani bu arada sen neden pembesin:))
pembe derken? :) bende seviyor diye dusunuyordum ama emin degilim artik bukadar rahatlik insani bocalatiyor
pardon sasirdim ya donerse ekime donmesse. siii... dicen kizim ya hayat bu geciyo gidiyo kimse icjn heba etmeye degmez donmeyen kendi kaybeder ben onun icin nelerden vzgectjm adam bir anda bitirdi yani kendileri bilir biktim onun bunun icin depresyona girmekten artik valla ya
aslinda dogru olunca daha cok sorun var sanki mutl etmekden de beri yani benimki adina konusuyorum surekli bir merak etirme mesaja dönmemeler donunce kendini aklamalar biz bisey yapinca hemen suclu nerden tanidim sevdim cikdi karsima anlamiyorum sonra da kolayca sil at herseye bitti cekiyorlar
cogu kisinin yorumlarini okudum erkekler oyle gercekten bizim gibi ince dusunmezler donerse doner donmezse donmez kendi parcalama takmiuosa sende takmican benim ki agzima etti moral kalmadi ama yazmiyorum it gibi sricakk bellicem bende
benimde ya ne cok agladim bu iki sene icinde haddi hesabi yok 10 dk telefona gec cikmamalarimin hesabini verdim adama ya kendi saatlerce dönemezken
aglama bacim aglama degmez yaninda olsam iyi dertlesirdik valla
yok artik aglayamiyorum bu son ayrilikda da aglayamadim artik sanirim bazi seyler canimi yaksada gözlerime degmiyor aliskanlik da olabilir ama cok aglatti buda bir gercek
@mertttt80 sor
@mertttt80 tabi vardir gel bana sor takip islerini ömrüm gitti ömrüm umrumda olmayani ne diye takip edicem
Onu göremezseniz işte o zaman onu özlemeye baslarsin o işte çok zor
Cevap
18Cevap
On gün sonra yanlız kalıp şöyle derinlere daldımı ne olduğunu anlar eğer ki seviyorsa geri dönmek için adım atar sanırım bu çok hassas bir konu sevgi gibisi yok seven insanlar arasında bu durumlar olur pek meraklanma Zaman çok önemlidir Özlem'i başlamış billl 😊
vallah gece yarisi whatsappda yakaladi yakalaninca da cikmak istemedim hic uzun kalmayan insan dakkalarca whatsappda kaldi bir saat sonra yine girdi artik ne dusunur ne eder hic bilmiyorum kesin birini buldu iste demisdir
kesin sovuyordur bana :) gecenin ucunde dördünde whatsaapplarda
sen sevdigini gece 3 den 4 kadar bir saat whatsappda görsen ne yaparsin ne dusunursun normal saat olsa neyse :) bir ara yazacakdimbiliyorum beni gözetliyorsun diye sonra dedim kendime sus konusma
Her şey karşılıklı
Sevgimi verdik görmediğim de biter.
Ilgi mi verdim vermese biter.
Hasret mi çektim o da çekecek bana dönmenmeği gün biter.
Ben ona güveniyorum dersem o da bana güvenecek güvenmeği gün biter. ki ben kimseye kolay kolay güvenmem.
Kisaca gitiği gün biter. On gün de olsa o kişi dönmese bizde kimsenin tasmalı iti deyilliz işlerine gelirse. gelmediği gün biter. Sağlam duracaksın bu hayatta
bence sonraki kızı görüp önceki kızı görmek istemektir özlemek bunun içinde değişmen şart; ulaşım konusuna gelince, asla kapatma bırak açık kalsın o terk etmiş sen değil bu arada giden gemi geri dönmez, dönse bile o liman eskisi gibi değildir gemiyi kabul etmez
Nefretin hayrı dokunmaz kimseye. Boşver hayatına devam et böylesi senin için daha iyi :)
ayrıldığım kıza dönmem. ayrılık kızların trip şeklidir ve dönüp dolaşıp kendi gelir
Seviyor isen özlersin sevgi kalmadı ise pek bir şeyden bahsedilemez.
Bak bir anda Leyla The Band - Yokluğunda şakısını aklıma getirdin.
ilk andan itibaren başlar ama özlemine yenik düşerler mi bilemem
özlemek hatırlamak çoğu zaman özleyenin kedisi ile konuşma zamanı gelmiştir demektir
Görmek daha etkili olur
gecenin ücünde mi?
kötü düüsnüp birini buldu hemen diyip hic adim atmaz diye korkuyorum konusmalairmizi okurken yakaladi dün gece cikamadim hemen kala kaldim
susdum ve sadece bekliyorum insaallah gelir tsk ederim :)
sagolasin :) rahatsi ederim kafamda sorular olustukca
bence kapat merak eder cunku gizemli olur
sadece whatsappdan görebilir beni o giris yaptiginda cevrim ici olmuyorum bu sekilde devam edip profil ve ileti degistirmezsem ki normalde hergün degistiren insandim faydasi olurmu?
insaallah özlem ne zaman baslar ki bir hafta oldu kendimizor tutuyorum yazmamak icin
aynisini oda kendince diyordur iki tarafda böyle diye diye kimse yazmazsa nolcak :( böyle bitecek
o beni kiskandirmaya calisdi baska kari kiz muhabbetti ederek bende yeter artik dedim bende sana kalmadim dedim sana kari kiz varsa bana da erkek var dedim telefonu yuzume kapatip whatsappdan kimle istiyorsan ol dedi bana sonunda bunu da söylettin dedi ayrilik mesaji gönderdi cevap vermedim bir hafta oluyor
bundan önce de yazmisdi telefonda ayriliyorum diyip whatsappa girip ayrildigini söylemisdi cevap vermisdim ozaman genelde hep son mesaj bende kalirdi tartismalarda ilk defa susdum ozaman 1 ay sonra aramisdi özledim diye
evet daha cok seven ve gösteren taraf bendim maalesef okadar kendinden emin daha dogrusu benden haklida resmen yazmamak icin savas ediyorum kendimle sitf duzeltmek icin de degil haksizligini yuzune vurmak icinde cunku beni tetikleyen kendiydi kiskandirmaya calisarak
evet cok agrima gitti bide anlatlmasi var kac defa da dedim bana böyle gelme diye hoslanmiyorum bu beni huzursuz ediyor diye defalarca yapti o gece de patladim artik sonra da mesajinda yazmis cok bir heves var kendini her yere sende sokuyorsun diye bende seni kesmiyorum anladim demis
canim hoslanmadigini dile getirmissin niye tekrar yapio? insan laftan anlar kiz istemio der biraz mantikli dusun, hatali degilsin agrica neden pat die ayrilik konusunu aciyo? ortadan dogru duzgun bisy yokken? gorende sanirki biriniz digerini aldatmis senin kizip slrun yaratacagina kendi kendine tribe girio yazarsan inan bana eger iliskiniz devam edecekse de ilerde yine ayni sorun olacak bedel odetmen lazim
evet kendi kendine tripleniyor bitiriyor en cok nefret etigi kendimi biseylerin icine sokmam empati kurmasi icin yapiyordum arada ben sana böyle gelsem ben böyle yapsam hosuna gidermi diye hemen katma kendini diye kiziyor asiri kiskanclik da var bende sana kalmadim bana da erkek var demem suc oldu kendine bakmaz :( en dogrusu susmak sanirim haklisin buna ragmen adim atarsam o bu davranislariyla zaten beni uzmeye devam edicek
aslinda yazdiklarinin hepsini goruyorum inan disardan da bakiyorum bir arkadasim bana bunla gelse def et uzerine sukur namazi kil derim de kendime gelince uygulayamiyorum dedigimi yapin yaptigimi yapmayin olayi ama susacam bu sekilde bitirmeyi o göze aliyorsa iki yii atmayi ben onun kadar olabilmem lazim :( cok tskediyorum dinledigin icin
malesef seni anliorm baska kizlara sil gitsin umursama bitir demek kolay ama kendin olunca cok zoor biliorm :( gormezden geliosun herseyi gormemek istiosun sineye cekiosun anliorm seni, ama yinede dedigin gbi iki yil var ortada sen bekle sdece donerse istedigini yapmakta ozgursun kendi secimin
beklicem kalbim de bekle diyor hayir ne ise o olsun hepimiz icin bitecekse de böyle hayir degilmis derim yapicak bisey yok ölüme alisiyor insanoglu
ezik olmamak icin susucam zaten iki yil cok uzdu emek muhakkak karsilikliydi yoksa bukadar surmezdi ama benim verdigim tavizlere o asla taviz vermezdi bu kez bende taviz vermemem gerek durusumu bozmicam son mesajina cevap vermemem bile ssirmis olmali onu yoksa baslardim hemen savunmaya gecmeye onu bile yapacak gucu bulamadim
konus konus duvara konusur gibi kendilerine hersey serbest hayir sen gecip bana kari kiz muhabbeti edicen yok gözgöze geldik surekli bana bakdi diye anlatican bende afferim dicem ya da ne demem gerekiyordu acaba gercekden saka gibi
ama olurmu canim bu bakmamis ki hatda rahatsiz olmus ondan anlatiyor bana bunlari yeminle geliyorlar bana yine ilk olsa neyse bu gibi sacmalikla kac defa geldi ya adamda ego tavan herkez bunn pesinde bulunmaz hint kumasi
son mesajina yazmamam bile sasirtmisdir onu eminim neden tepki vermiyor diye ya da neden kendini aciklamiyor diye ama iste burdan bakinca o cok rahat ben degilim gunde bir saat wahtsappda olan insan sabah ve aksam bide geceleri bir kac saniyelik giriyor onun disinda yok ortalarda o beni göremiyor tabiki
insaallah dank etsin en azindan beni eskisi gibi bulamicak artik
anlatirmisin biraz durumunuzu?
bizimki cok farkli :( biz bir 4 ay gorustuk tam sevgili degildik yani onun gibi biseydi tartisioduk hep bulusmak istiodum o bahane uretiodu ama tam olrk da birakmiodu beni, sonra birden heryerden engelledi beni anlam veremedim ben, baskasi var dedi ama uzmek icin soyledigini dusunmustum ozamanlar, sonra arkds ortaminda denk geldim bir kac ay sonra, arkds gibi konusuoduk mesajlasmaya basladim bil bakalim kim mesaj atti hep yine ben yine ben, sonra bulustuk basbasa okdr guzeldiki butun bunlari yapan adam o degildi sanki gogsume yatti sabah kdr oturduk oylece, ilk defa okdr yakinlastik sonra yine ben yazdim falan ve son msjima cvp vermedi tabi arada bir sure seyler daha, hep yapardi bunu ztn iplemezdi beni ama tam da gitmeme izin vermezdi, ve sonunda ogrendim ki beni engelledigi donem baska kizla gorusuomus tabi onlada ciddi degil, nyse bunu ogreni ce hersey dank etti, kararsiz kalmis sozde bir kalpte iki kisi nasil oluosa artik bunu. ogrenince bitti ztn engelledim direk boyle iste
bir nevi sanki o ara boslukdaymis ve seni bosluk doldurmak icin kullanmis gibi bisey cikiyor ortaya sanki tabi kisiyi tanimiyorum ama durust olmamasi asli olan ve belkide bu sekilde yolun basinda ögrenmis olman iiyi olmus hersey daha da ilerlemeden daha cok sözler vaadler edilmeden benimki iki sene neler etti nelerin sözlerini etti iki sene dile kolay ve biz 4 bin dk gecirirdik telefonda geceleri bile beraber uyurduk telefonda 4 bin dk 15 gun anca yeterdi simdi bukadar rahatlik beni sasirtiyor insaallah pisman olur uzulme sende lutfen senin degerini bilmeyip ordan oraya giden adam gitigi yerde de rahat durmicakdir zaten
bilemiyoruz ki insan karsindakini kendi gibi bilirmis kimi gorsek insan saniyoruz iste yakinlasdikca aslinda kiisliklikleri dokuluyor ortaya ozamanda zaten baglanmis oluyor insan aslinda onlara gereksiz kiziyoruz hata bizde
bende de baslarda bile ediyordu böyle ufak tefek de olsa sacma anlatimlar kiskandirmalar orda hoppp demeliydim bunlari kime anlatiyorsun diye bitirmem gerekiyordu hatda onun bana yazdigi gibi ben sana yetmiyorum anlasilan hadi yoluna diye ben bitirmeliydim sadece yapmamasini söyledim oda artirdi onu da sevdigimi anladikca hayirlisi ya hayir olmayan ne varsa ciksin hayatimizdan zaten yipranmakdan baska bisey olmadi
öyle denicem zaten baska care de yok beklemeyi birakdigim anda dönerse yandiginin göstergesidir ozaman agzima geleni saydiririm bende rahatlarim
olur konusuruz insaallah seninde hakkinda hayirlisi olsun canim sana da dua edicem iyi insanlar ciksin karsina insaalah
engellemek bana cocukca geliyor bilmiyorum neden baslarda engeledigim oldu sonra dedim yok dusman degiliz dun canim olan bugun düsmanim olacak degil zaten dayanamicam acicamo engeli en iyisimi ac kapa yapmakdansa dursun orda dedim ve bidaha hic bir tartismada engellemedim rahatsiz olan gider cikarir engeller
ya canim tekrar sevgili olmiycaz bunu biliorm arkds olmayi denedik ayni senin gibi dusunuodum, dusmanim degil o benim diodum ama oyle bir davranioki arkds bile olamayacagim seyler yapio sinirimi bozuo hel ikilemde birakio beni, evt cocukca ama engellemesem ben ona yine yazardim, o zaten olse yazmaz, yani kiz arkdsim mesajima cevap vermiycek ayni tepkiyi veririm anladinmi mutsuz edio adam beni resmen
ozaman kesin kes diyorsan ki ne arkadas ne sevgili her sekilde de sonu üzüntü ozaman en dogrusunu yapmissin engellemekle vicdan yapma ben de eger ki biri hayatima girerse ondan sonra ilerde arkadas olarak dahi durmasina izin vermem engel de atmam direk silinir numarasi bu hayatimda olan insana saygisizlik olmus olur eskiyi tutmam ondan sen olmayacagina emin isen en dogursu bu acma engeli hatda sil numarasini
zaten facede o beni engelledi ilk, aylar once yani ilk ayrildigimizda, numarami falan engelledi instagramdan da engellemisti, sonra iste denk geldik arkds ortaminda instagramdaki engeli acti yazdi falan, sonra iste ben engelledim instadan, arkds kalmak istiodum ama sacma davraniyor yani ne arkds olabilioruz ne sevgili, o son bulusmamizda biraz yaklastik hatta yanlis anlama ileri gitmedik, ama daha once kimseyle boyle seyler yasamadigimi soyledim ona ragmen okdr umursamazki mesaj atiorm cvp yok ya insan hic mi dusunmez bu kiz bana guvenmis yaklasmis biraz daha dikatli davranayim okdr umursamazki bana kendimi kotu hisettirio resmen ilkti demisim insan arar sorar ya bisy yapar
ayrilik sonrasi sne buna cok mu yazdin usutune cok mu dusdun de her yerden engelleme ihtiyaci hisseti eger ki cok uzerine gitiysen sen her adiminla o on adim uzaklasmisdir senden cunku egosu oksaniyor bundan dolayi susmaya calisiyorum aslinda deli gibi yazmak isterken sabir diyorum kazanmak istiyorsam ya susacam eger ki dönmezse bitecek ozaman kendimi daha cok yazip yazip ezdirmemis olucam ya da o dayanamicak diyorum erkeklere böyle paspas sendromuyla yaklasinca da itici geliyor sen sevgini dile getirme cabasindasin ya da yapilan haksizligin ama onlar bu sekilde bakmiyor
ha tamam simdi hatirladim ya dunku konusmayi yedekde tutar gibi baskasindan yuz bulunca sana engelli atan sahsiyet canim ya ben ce daha baslarda bu denli seni uzen kisinin engelini acip kendine eziyet etme en dogrusu görmemen duymaman ondan bisey ilerde belki yine yakinlasmaya calisacak ama nasil guvenceksin bir baskasi icin yine engel atilmayacagina yanar döner insandan hayir gelmez
Gidişini veya bitişini fark ettiğinde.
Bu kadar severken, neden ayrıldın...
o ayrildi :(
Yaaa😔üzüldüm... sebep söyledi mi?
kiskandirmay acalisdi telefonda kari kiz muhabbeti yapti bende sinirlenip yeter artik dedim bende sana kalmadim dedim sana kari kiz varsa bana da erkek var dedim bunun uzerine telefonu kapatip mesaj atti kimle istiyorsan ol diye bende sana yetmiyorum gibisinden bende cevap vermedim 8 gundur susuyoruz
be en fazla 2 gun dayanabıldım
ilk ayriliginizmiydi
yok canım evlıyım aılesını zıyarete gonderdım şehır dışına 20 gun sonra geldı 2 gun oldu gelelı
Gormek etkili hatta etkileyici olur
geceuc de whatsappda görsedemi?
göz göze gelme imkanimiz yok ayri sehirlerdeyiz
alışkanlık da özlem getirir. aşk olmasa bile
ayda dört bin dk telefonda geciriyorduk insaallah alismisdir da özler ya :(
bence gerçek aşka benzemiyor o gerçek aşk başka bişey anlatmak neredeyse imkansız.
ne gibi mesela ben onun acisindan bilemem tabiki gercek mi degilmi ama ben gercekden seviyorum ask degil ask gelip gecer zaten sevgi kalir
hayır aşk geçmez ölene kadar. sevgi geçer nefret bile başlar ama aşk geçmez. ama insanlar aşkı magazinde ki aşk söylentileri ile karıştırıyor. Aşk sevdiğin insanı yıllarca her gece rüyalarında görmendir. Cinsel yönden hiçbir şeyin aklına bile gelmemesidir aşk.
farkli düsüncelerdeyim ask heycan gecici bana göre sevgi kalici sevdigin insana nefret de duyma yok bende dün canim olan bugun düsmanim olmaz ne kadar öfkedahi duysam kirilsamda kötülügünü asla isteyemem sevdigim birinin farkli bakis acimiz var ask ve sevgiye dair
gerçek aşık olmadığın için olabilir, ilk başta ne demiştim aşkı anlatmak imkansız gibi bişey. hani anlatılmaz yaşanır derler ya tamda aşk için söylemişler o lafı.. nefreti de misal olarak verdim zaten.
gercekden asik olmadigim icinmi geceleri ter icinde uyaniyorum saat basi uykularim bölünüyor istem disi gozumden yas geliyor ozaman bunun tarifi nedir
rüyanda ne görüyorsun. belki kabus gördün.
:))) simdi hangi birini anlatayim bu gecede gordum onu ama ne gordugumu cikaramiyorum kagbus degil sonucda ben bunu ustuste kac gece yasadim su an öyle durumum yok sukur ama cok uzuntulu dönemler gecirdim
kimi aşk der kimi sevda. ama seninki alışkanlığa benziyor ve geçmeye başlamış. başka birini bul ve kurtul durumdan. Gerçek aşk da sen desevdiğinde evlense bile aşk devam ediyor. Çünkü aşk cinselliğe çok önem vermiyor.
evet belkide aliskanlik sonucda cok zaman geciriyorduk iste mesele kurtulmakda öncesine nazaran daha iyiyim ama özlem var yinede atamiyorum icimden
ondan iyisini bulamadigini anlayinca
dusunmeye basladıgın an baslar
Görmeyince başlar
aramasini istiyorsam görmemesi daha etkili diyorsun
özlediğin zaman,
:) ben ayni dakka ölemeye basladim
özlemeye pardon
vay büyük aşk :D
seviyorum beeeeee hemde cokkkk :)
hadi hayırlı işler :D büyük aşklar yaş 35 olunca unutuluyor az kalmış sabret,
hic sanmiyorum biz görmeden sevmeyi ögrenmis bir ümmetiz
yuh ümmete nasıl geldi konu şaşırtıcı bir zekaya sahipsin ya da başka bir şey bu :D
baglarim ben bakma sen bana :) piskolojim bozuldu
çok belli bu zaten geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin,
:))) Amin cok tsk ederim
sevdiğinde
Doğumla başlar 🙈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar