Eski sevgilim sürekli instagram snapime bakıyodu, görüyodum. Ümit ettim 3 yıldır çıktığım eski sevgilime yazdım, bunu dedi.
Lütfen gurursuz demeyin aşk gurur tanımıyor, ama şu an çok kötü haldeyim. Artık tüm ümitlerim gitti, ne yapıcam?

can sıkıntısından sürekli aklına geliyor ve çaresiz gibi hissediyorsun bundan vazgeç arkadaşlarınla çık gez takıl sosyalleş nette değil tabiki sonra kendine insanlara yardım edebileceğin ruhunu rahatlatcak aktiviteler bul ne kadar yanlz kalırsan o kadar çok acı çekersin
Hiç yalnız değilim sürekli dışarda arkadaşlarımlayım ve 5 aydır aklımdan çıkmıyor, o işleri yaparken bile
birini hayatına almayı denedinmi peki
Denedim ama hep sürekli aklımda o var
sevgi boşlugunda olabilirsin belkide kimse onunla geçirdiğin zaman kadar eğlenceli yapamaz diye korkuyosun belki mutlu olamam diye korkuyorsun aynı ilgiyi alakayı görememkten korkuyorsun ya da kendinden korkuyorsun
Beni çok iyi anlıyosun
bence karşılıklı güven konusuna yogunlas hayatlarımıza onlarca kişi girip çıkıyor hepsinin bir değeri oluyor belki hepsiyle konu evliliğe geliyor en basiti kısmetse olur dediğimiz kaç insan hayatımızda o yüzden güçlü ol
İyi olmuş bence kendine daha farklı bit hayat kurman için sana bir fırsat bu daha ileriye sıçramak için biraz geri çekilmek gerek
havadan sudan konuş konuşuyorsan öyle hesap sorar gibi değil direk öyle konuşursan tersler
Cevap
12Cevap
demedinmi lan pezivink madem okada seviyon benim instekramımda facemde ne pok işin var diye
bazen ask kendi kendine yasamaktir biz bunu beceremiyoz zateb
Takıntılı olma eskiyi unut
bence o senden vazgeçmiş artık sıra sende.
O kizla ilgili bitmemis birseyleri olabilir
dert s. ke benzer en büyüğü bende sanırsın :(
Boşversene sana oğlan mı yok
nerden biliyordun baktığını
Seni kiskandirmak istiyor.
Ayrılmışsın adamdan hala ne konuşuyosun
Benim de tüm umutlarım eridi gitti.
Sende icinde yasa cok sevmeyi
Allah yardimcin olsun
Zorlama sende. Dünyanın sonu mu sanki.
iyi ayar vermiş :D
Önüne Baksan?