"Bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine kullanır. Çünkü ihanet bir ruh hali değil, karakterin dökülüş biçimidir?

arkadaşlar 3.5 yıllık ilişkim bitti temeli fedakarlık aşırı sevgi ve emek olan ilk ilişkim ilk sevdam ilk aşkım bitti onun yaralarını sarrdım merhem oldum elimide korkusucaz taşına altına koydum çnkü 5 yıllık sevgilinsden ayılmış ve yorgundu ve bıkmış gibi hali vardı ona güneş oldum hayatını ışıga mutluga çevirdim sabrettim tölerans gösterdim çok güzel ilişkimiz vardı rüya gibi onun sesiyle güne bşlayıp onun güzel sesiyle gözleimi kapatıyodum onunla tattım herşeyi seneye ise işan yapıcaktık okullarımız bitiyordu ilk defa birini sevdim çokta bağlandım tüm dürüstlüpüm masumlugum ile çokta muyludu bnle ama yine ve yine o eski sevgsiline döndü ve acımasca bni terketti arkasına bile bakmadan hayat verdiğim insan o pislige gri döndü ve bir gece yarısı annemi aramış o çocuk yanındada bu varmış oglun kız arkasımdan uzak dursun diye ogün dünya basıma yıkıldı artık ne bir güven ne sevgi var öfke kapladı içimi bni 5-6 kere aradı 1 ay önce helallik istiyor ve çok ağlıyordu allah affetsin dedim şmdi ise yok düşünüyorumda bu süreçten sonra neler yapmalyım nasıl kabullenmeliyim ve nasıl devam etmeliyim?
"Bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine kullanır. Çünkü ihanet bir ruh hali değil, karakterin dökülüş biçimidir?