Eski sevgiliniz nasıl biriydi?
Benim sevgilim çok romantikti hem çiçekler alır yemeğe götürürdü ama küfürü vardı
Benim sevgilim çok romantikti hem çiçekler alır yemeğe götürürdü ama küfürü vardı
Odundu. Yalnızca bir kere çiçek aldı onda da asla barışmayacağimı biliyordu sınırlarını zorladı. Hediyeleri bile hatta hediyeleri veriş şekli bile odundu. Ben hep romantik biri oldum sonra o odunluğa devam edince bir daha bunları asla yapmama kararı aldım. Sürekli bağırıp aşağılardı. bir kaç defa da şiddet olmuştu. Ha bir de defalarca aldatıldım çoğu yakın arkadaşlarımdı. Ne salakmışım. Şimdi biri sesini yükseltse ses tellerini söker atarım herhalde.
Ayrılalı 1 yıldan fazla oldu zaten. :)
Duygusal ince bir yapisi vardi.. romantikdi.. yalnız ailesi onun icin cok cok degerliydi.. ailesinin etkisi altinda kalip terk etmesi gibi.. kafadengimdi beni halsiz gördüğündr hic bisey demeden elimden kol cantami alacak kadar ince ruhlu biryydi ama beni terk etti.. hayırlısı.
Kismet bakalim
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
sürekli ilgi bekliyordu
Ben her dakika mesaj atamam
Ayrılmaya getirdi ben bitirdim
3 haftalık bir ilişkiydi bayramda kesin mesaj atar 😄
Sanmıyorum daha önce uyarmıştım onu
Öyleyim, gece 1.30da mesaj atmış 😄
Teşekkürler
Cevap
27Cevap
4 yıllık ilişkimizde 2 yıl boyunca aldatmış biriydi. Ne kadar profesyonel bir sevgilim ben daha gerizekaliyim.
Eski sevgilim esim oluyor iyi biriydi romantikti felen hala öyle ama yani fark var:D
Eski yani ilk sevgilim içki sigara kullanıyordu, gezmesi tozması vardı. Aylak Aylak gezerdi ama çok sevdim be. . Kötü bir insan değildi ama anlaşamadık.
iyi insnadı çümnkü kalbi temiz insanlarla birlkte oluyorum
Küfür eksilmezdi dilinden.. Adam sandıgım ama yanıldıgım birisiydi :)
yalan söyleyen, verdiğin değerin kıymetini bilmeyen, karakteri bozuk bir insandı. çift kişiliği var ve sürekli değişken
O. rospu gibiydi sanki evet evet tam olarak öyleydi.
Benimle sarılarak seni çok seviyorum diyerek yaz tatiline çıktı ve bir daha mesaj atmayıp her yerden silip engelledi. Ne bu dümdüz o. rospu.
Bilmem öyle anlatabileceğim özel biri olmadı hiç o özeli bir kişide yaşamak istiyorum bulursam herşeyiyle hayran hayran anlatırım herhalde 😄
Bilmem bok gibi biriydi seninki gibi biri hiç olmadi vsjsllsos
dengesizdi beni terketti hala bir umut bekliyorum
İğrenc karakterte bırıydı bunu soylıcegım hıc aklıma gelmezdı ama ıyıkı gıttı
Eski sevgilim baktığımda saniyede milyonlarca duyguyu aynı anda yaşatan biriydi
erkek dediğinde biraz küfür edecek ya ama sevdiğine değil tabiki
hatırlamıyorum :) uzun zaman oldu
Hatırlamıyorum uzun zaman oldu.
Tam bir kahbe çocuğuydu
İhanet 😏
Yenisi gibi değildi :)
Çok yanlış tanıdığım biriydi.
Çok zor yerden sordun. Bu konuya çalısmamıstım 😏
Valla ne eskisi oldu nede yenisi 😑
özünde iyi bir insandı..
Fazlasıyla aşık biriydi
salaktı , beni takmıyordu
küfür eden sarışın futbolcu maço
bir çöp almisligi bile yoktu sevmemiş zaten
Kıymet bilmeyen biriydi
Aldı daha da alacak taki dönüşü olmayana kadar.
Kafasıyla aletı yer değiltirmişti
dıbın meraklısımıydı :D
Cok tatli naif guzeldi
çok pinpirikliydi
Hasta biriydi.
Egoist biriydi
Adam'dı..
Kısmet, kader.. Olacağı varsa neden sebep sonuç dinlemiyor dinlenmeye ihtiyacımız vardı
Olmadı ki :D
kendini beğenmiş
O.. cocuguydu
kaşardı
iyi biriydi
Eski sevgilim yok
öküzdü
Çok gizemliydi
Piçtir
sirifsizdi tam bir
Allah rahmet eylesin
Öldürdüm
Terk ettim en son ölü gibiydi affetsin beni
Pçti 😂😂
Öyle biri yok😄
Bana benziyomuş :)
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar