Eğer ki sevgi ve ilgi duraksar ise ilişki bitmeye başlar yani soğumaya bunu Demeye çalışmış ilişkiniz de gelişme Yok ise onu ima etmiştir terk etti ve peşinden koşmadıysan eğer ayrıldıktan sonra soğumaya başlamıştır yani soğumuş birisi istemiyor demektir o istemeyen kişi de hayatta dönmez dönse bile çok düşük bir ihtimal o ilişkiden hayır gelmez
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten bitmiş bir şeyin ardından, herkes kendi yoluna bakarken neden bir yere bu söz yazılır ki.
- +1 yıl
Bak bende yaşadım sevmiyorum nefret ediyorum diyen kız istemedi peşinden koştum hiç bir erkeğin yapmayacağı şeyleri yaptım yemin ederim gittim dövme yaptırdım adını tarihimizi ayrıldıktan sonra yine birşey demedi tamam dedim pes ettim 1.5 ay sonra ve aradan 1 hafta geçti merak etti mesaj attı sonra konuşmadık birkaç gün önce ne dedi biliyormusun seni çok seviyorum dedi cevabım ne oldu biliyormusun seni ne kadar sevsemde aşık olsamda istemiyorum tek istediğim mutlu olman benimle değilsin ama mutlu ol sevme unut beni asla mesaj atma ben senin yokluğuna alıştım sen hata yaptın alışamadın geri döndün ama sana asla güvenemem dedim engelledim ve unutmaya bakıyorum bak iliskiler çok saçma gerçekten ilişkiniz bitmiş bu çocuğun Amacı peşimde koşsun mesaj atsın vs diye şeyler düşünüyor ya soğumuş Yani çok beklemiş düşünmüş birden sinirle soğudum diyip o durumu yazmış yani kısaca bu peşinde koşmanı istiyor süründürmek istiyor seni
Soran+1 yılİstediği olmayacak ama
Soran+1 yılYok zaten dönmeyi istemiyorum ama durup durup kafa karıştırıcı şeyler yapması canımı sıkıyor işte
En İyi Cevaplar
+1 yılinsanların beklentisi birden fazla duygu ile odaklıdır.. en önemlisi de umut etmek. kişi gün geçtikçe aklına gelen negatif düşünceleri pozitiflerle kurgulandırır. ve her bunu yapışında ufak bir şüphe olacağı için umut duygusunun gücü de azalır. ve her gün geçtikçe umut kendini somutlandırmaya karar verir...
10 Yorumla
Ayrılmışsınız, araya mesafe giriyo yani bişeyler soğuyo hani bekleyen çay gibi düşün mesafe artıyo aranızdaki, kalbinizdeki birbirinizden uzaklaşıyosunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten sevmemiş hiç?
Soran+1 yılYa da öyle bileyim istemiş?
+1 yılAraya zaman girdi soğudum ya da zaman girmesin araya birbirimizden soğumayalım. Ayrılma süresine göre sen seç :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılma nedeni sevmemekse?
- +1 yıl
Sen mi o mu kim sevmiyordu
Soran+1 yılo beni ayrılma nedeni buydu
- +1 yıl
O zaman başka sevgiliye yazmıştır. ya da zamanla senden soğudum felan da olabilir. Boşver gitmiş o çocuk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
bekleyen biri bir zaman sonra beklemeyı bırakacaktır geç kalma geç kalırsan iş işden geçer askda soğur nefret de özlemde :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılörnek vereyim. bir kız arkadaşım var ilişkide hep birşeyler yapan bendim.. o beni sevdiğini söylüyor ama hiç birşey yapmıyor sadece bekliyor.. zaman geçiyor ve ben ondan yavaş yavaş soğuyorum.. onsuzluğa yalnızlığa alışıyorum..
00 YorumlaBekleyen her şeyin soğuduğunu anladım. Bekletmemek gerekiyormuş demek
01 Yorumla
Soran+1 yılO da bir ihtimal
+1 yılBekletme diyo olabilir belki pişman olmuştur ama donemiyodur
03 Yorumla
Soran+1 yılama ihtimaller bunlar sadece
- +1 yıl
Bilmiyorum tatlım en iyi sen anlarsın onu
Soran+1 yılkeşke anlayabilsem
+1 yılAbi mesela açıklamayı okumadım varsayıyorum. Bekleyen yemek soguyunca yiyemiyorum ben.
029 Yorumla
Soran+1 yılAyy bide yemek yağlıysa üstünde donar öööğğkk
- +1 yıl
yenmez o pistir at çöpe gitsin. Ya da dur daha iyi bir fikrim var. Kediye köpeğe verelim hayvanları sevelim :D
Soran+1 yılSevap point
- +1 yıl
Benimki çok sanırım sol omzum yukarıda geziyorum. Artık nasıl sevap point kasmıssam :D
Soran+1 yılHadi iyisin cennette arazin hazır
- +1 yıl
Kevser suyu içecem ben daha yaa :D
Şaka maka Allah günahlarımızı Affetsin.
Amin de gız :D
Soran+1 yılGod bless you :D
- +1 yıl
Allah Razı Olsun demek değil mi o :D
Soran+1 yılTanrı seni kutsasın karrşim demek
- +1 yıl
"Allah Tanrının Belasını versin"
Necip Fazıl Kısakürek...
Anladın kanka :D
Soran+1 yılOoo yeah that's it man! hahahahah çıldırdım
- +1 yıl
You' re so kind senorita :D
Soran+1 yılThanks a lot
- +1 yıl
İngilizce kursuna mı başladın Bayan :D
Soran+1 yılşakacı mısın Im an English teacher
- +1 yıl
Tamam. Bende yazılımcıyım söylüyo muyum :D
( söyledi.. )
Soran+1 yılNe yazıyon ya
- +1 yıl
Oyun Uygulama Websitesi.. Mektup dilekçe :D
Yok yok başta ki üçü.
Soran+1 yılİngilizce nasil bilmiyon türkçe mi yazıyon
- +1 yıl
Bilmediğimi nerden çıkardın :D
Soran+1 yılGod bless you ya Allah razı olsun dedin :'(
- +1 yıl
Türklere göre yorumladım.. illa rencide edecen haa :'( ağlarım ama ben
Soran+1 yılYaaa delimisin tabiki türklere göre yorumladın. Ben yanlış anladım üzülmee
- +1 yıl
şu an göz yaşlarım sel oldu, evi su bastı komşular falan aşağı indiler mutlu musun :D
Soran+1 yılMutluyum tabi kuraklık var fenamı olmuş
- +1 yıl
Köpeğim geldi, baya havlıyor seni tanısam üstüne salardım :D
Soran+1 yılayıp ediyon o kadar muhabbetimiz var
- +1 yıl
saka saka :D neyse yatıyom ben reel de görsem acımam ama hocam.
Soran+1 yılsıkıntı yok kaaarşim
+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılevet burdan bir alıntı
- +1 yıl
Hayat kısa beklemeye de bekletmeye de gelmez
Yani çocuğu bekletmişsin o da senden soğumuş , öyle bir demişsin ki sanki çocuk kırk yıllık felsefe gelişimini kullanarak bişi demiş gibi , gayet açık yani
08 Yorumla
Soran+1 yılYa söz açık da bunu terk eden biri söylüyor. Burda kafalar yanıyor işte
Soran+1 yılyok bee çok değerden kafayı yedi. hayatında görmediği değeri görünce şaşırdı
Soran+1 yılHiç kavga etmedik. Aileler farklıydı kişilikler farklıydı ve en son sevgi eksikliği olduğunu söyledi. ayrıldıktan birkaç gün sonra da baska birine ilerde anlarsın nedenini demiş şimdi de bu söz
Soran+1 yılkanks canın sağolsun git uyu :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılilginç ayrılan o pişman gibi senin onun peşinden koşmana alışmış bu daha açık
senden bir işaret bekliyor02 Yorumla
Soran+1 yılSen bensiz yapamazsın diyen biriydi kendisi. Öyle olmadığını gördü ve bozuldu sanırım
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle biri gibiyse pişman olmuş boşluğa düşmüş ben senin yerinde olsam
umursamam onu umursamıyormuş gibi hiç yapmam
1 aya kalmaz napıyon der eğer onu birdaha istemiyorsun hiç cevap verme
Hmm öyle mi diyorlar🤔 Beklenince güzelleşen şeyler de var ama mesela turşu 😊
00 Yorumla
+1 yılBekleyen yemek soğur, bekleyen aşık soğur aşkından uzanır, kimseyi bekletmeyin, hayat çok kısa
00 Yorumla
+1 yılAraya zaman girerse soğuma girer devreye. Ama ben Elif'imden hiç soğumadım. Ama o benden soğumuş.
00 Yorumla
+1 yılterk edeli ne kadar oldu? belki de o sözü seni terk ettiği kız için yazmış olabilir. eğer onun için yazmışsa pişmanlık yakındır.
08 Yorumla
Soran+1 yıl10 gün
- +1 yıl
yani terk eden o olduğu için, o cümleyi senin için yazması mantıksız geliyor.
Soran+1 yılpeki pişmanlık da bir ihtimal değil mi
- +1 yıl
yani beni terk ettiği için pişman olur mu diye sorarsan, bu ilişkinizin ne kadar sürdüğüne ve neden bittiğine bağlı. eğer senin açından bir sorun olmadıysa pişman olur elbet sen kafanı buna takma. sana şöyle diyeyim 1 ay önce çok sevdiğim insan bana artık hissizleştiğini söyleyip beni terk etti ve üstelik hiç bu kadar sevilmediğini bile söyledi. başlarda bende senin gibi pişman olsa kafasındaydım ama şu an ne hali varsa görsün modundayım. herkes yaşattığını yaşar nasıl olsa
Soran+1 yılaslında bende ne hali varsa görsün modundayım ama olayı tetikleyici şeyler yapıyor. Fotoğrafların bazısını silip bazısını silmemek bu sözü yazmak gibi
- +1 yıl
benimki de bazı fotoğrafları silmemiş. büyük ihtimalle anı olarak kalmasını istediği içindir. ama sen kesinlikle ayrılık süreci içerisinde ona yazı yazma. bu onu daha da çok soğutur. su yolunu bulur zamana bırak.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılBekletme sende ozaman zamanında git yoksa tadı kaçıyor
03 Yorumla
Soran+1 yıliyi de beni gönderen o
- +1 yıl
Ozaman ne çelişki bu sende bekleme sen yap dedigimi
Soran+1 yılpekala
+1 yılEğer oyalamışsan veya bir konuda bekletmişsen oda sıkılıp soğumuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır herşey bittikten sonra söylenmiş bir söz
+1 yılzaman kaybetme zamana bırakarak sonra zamana bırakacak bir şey de kalmayacak diyor
00 YorumlaGüzel söz. Tuttum bunu
10 YorumlaBu salak bide seni mi bekliyor
011 Yorumla
Soran+1 yılYeni birini bulup da onu beklemeye başlamış olamaz herhalde kısacık sürede
Soran+1 yılİyide ulu orta yazılmaz ki bu söz. Bir derdin varsa gel bana söyle dimi ergenlikten çıktık sonuçta
Soran+1 yıloff ihtimalleri hiç sevmiyorum
Soran+1 yılStalk canavarıyımm
Soran+1 yılyapmicam tamam
Soran+1 yıldenicem bakalım
+1 yılBeklentiler sadece üzer.
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef
zarfını al da git demelik
02 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah gideriz
Yemek ve çay bekleyince soğuyor da.
01 Yorumla
Soran+1 yılsıcak da ağız yakar
Bekleyen yemek soğur.
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki
Adam beklemekten agac olmus demek ki.
011 Yorumla
Soran+1 yılAdam olmuş da sıra agacliga mi gelmiş
Soran+1 yılAsıl sana wuu yakışıklı hahahahaah
Soran+1 yılYa bak seni engellicem orda burda görüyorum aklımı karistiriyorsun zaten ne demek adam olmayan için uzulme yakışıklı olan için mi uzuleyim yani hahahahaha
Soran+1 yılNeden ya arada gozumuz gönlümuz aciliyodu neden sevap islemekten alikoyuyosun beni kafir
Soran+1 yılLan ne trolü stalkerinim 👀 önceki foto daha iyidi
Soran+1 yılFotoğrafı açıp söyle biraz bakıp kapatıyorum 🙈
Zamanında yaşatacaksın herşeyi ve yaşayacaksın..
00 Yorumlayemeği soğumuş ona isyan ediyo :(
01 Yorumla
Soran+1 yılyazııık
+1 yılCok bekletmişsin oda yanmış
01 Yorumla
Soran+1 yılSoğumuş sanki
+1 yılGüzel söz, bende yazdım bir kenara.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayırlı olsun
+1 yılSevgilisinin eski yani ona yazmasını beklıo
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum seni dediği kişinin mi?
- +1 yıl
Şu ihtimalde var senin bilmedğin bir kız olabilir mi? Başkasına da yazmış olabilir
Bekleyen soğur ama bazende bazı şeyler soğuk yenir
02 Yorumla
Soran+1 yılintikam gibiii
zamanla unuturum seni diyo
01 Yorumla
Soran+1 yılben de onu
+1 yılBekletmissin oda sogumus mk
02 Yorumla
Soran+1 yılo terk etti ben mi bekletiyor oluyorum
- +1 yıl
Evet sogutmussun bekletip
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyi beklettiysen artık soğutmuşun cocuğu