Yaklaşık 1 aydır çikiyorduk. tanişmamiz şöyle olmuştu; beni gördü instagramimi bir arkadaştan istedi sonra takip edip mesaj attı falan derken ilk başlarda onu hiç sevmememe rağmen bir baktım hayatımda çok önemli biri olmuş her zaman yanımda olmasını ve sarılmasını istediğim biri olmuş. Ama bana yalan attığını dusunuyodum surekli çünkü cevapları bir türlü birleşmiyodu.2 gün önce sevgilisi mesaj attı. Yani sevgilisi varmış benimle öylesine konuşuyomuş. Kiz bana fotoğraflarını attı benim yanıma gelmeden önce onun yanına gitmiş ve foto çekilmişler mal gibi kaldim o an. Çocuğu aradım bana yalan söyledi bankaya gidiyorum dedi ama kızın yanına gidiyodu birden patladim ve kufur ettim ama sadece bir kere ettim. Bana o kadar ağır küfürler etti ki zaten ss ini aticam şimdi. Unutamiyorum onu buluşup konuşmak hiç değilse arkadaş kalmak istiyorum. Ama yapmamam gerekiyo o kadar kötü bir insanki o. Ama dayanamiyorum. Çünkü çok koydu. Ozellikle hiç bir suçum yokken aldatılan benken kaşar demesi.
Lütfen yardım edin konuşup rahatlamalimiyim napmaliyim?
Küfür eden eski sevgilimle konuşmak istiyorum (uzun oldu biraz ama okuyun yardım edin :)))?
Simdi duygularına yenik dusuyorsun ama bir kaç ay sonra belki okadar bile surmicek böyle dusundugun icin bile pisman olcaksın sana bunu yapan ve böyle konusan biri degil senin arkadasın hayatının kösesinden bile gecmesinnnn!!
kzım aklını başına al bu çocukla konuşmayı bırak yolda görsen yolunu değiştir annene küfür etmiş daha ne bekliyorsun böyle erkeklerden hayır gelmez yaşadığım için biliyorum daha önüne neleri çıkacak salla gitsin hanzoyu
sana böyle laflarr eden insanla iletişime geçmek kendi gururunu ayaklar altına almak demektir sana yaptıklarını ve dediklerini düşünerek o kişiden uzaklaşmaya çalışmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Salak mısın kendini küçük duruma düşürme asıl onun anasının şeyine kadar yolu var. hayatından çıkar tamamen
Ooooovvvvvv yawrumm illa birine baglanmak icin kufurmu yemen gerekiyo... sen bu kadar degersiz alcak bir insanmisin... yaw bos ver bee yeminle simdi ben sinirlend durumuna
En İyi Cevaplar