Hala var bişeyler bitmedi yani
Hakettimi

Yanlış yapmışsın, kendince intikam almak istedin ama hoş değil. Tanımadığın bir insana beddua etmek ne kadar kötüyse, bu da o kadar kötü olmuş. Bitmedi diyorsun ama bunları söyleyebiliyorsun, sen bir şey demesen bile sana yaptığı haksızlık varsa yaşardı aynısını. Sadece kendini küçültmüşsün.
dayanamadım işte
bitti zaten
çok çocukça olmuş.. bölelerine hiç yazmıcaksın bir harfine bile degmicek böleleri..
Böyleleri diyorsun da onu tanımıyorsun ki
Evet değmedi ama haketti
Pişman olsamda vicdanım rahat
İnşallah bir gün tam olarak unutucam onu, çocuk gibiyim çünkü, bu çok farklı yani bana seviyorum diyor, 22 saat sonra olmuyor diyor, yani canını şekilde yapabileceğimi düşündüm
Çok teşekkür ederim
Rica ederim oda çocuk daha sana bir gün ayrı br gün ayrı demesinden belli hala aşkı sevginin nedemek oldugnu bilmeyen biri böyle davranır.. Deger görmemüş ki deger görsün aşkı yaşamamış ki aşkına sahip çıksın.. Yani onun ki gecici hevesmiş.. ki.. bir öyle bir böyle davranmış.. seven böyle yapmaz aşık olan hiç yapmaz.. dediğim gibi.. senin için hayırlı olmuş.. zor ama atlatıcaksı zamanla.. sabret. ve canını acıtmak onu unutmak umursamamkla başlar.. rica ederim iyi geceler.
Öfff adamın dibisin yemin ediyorum varya senin gibi adamların anlından öpesim geliyor ya gel adamım gel dertleşelim gel
küfür ettik hocam ne adamlığı yaa
İyi yapmışsın olum ben biliyorum böyle kızları Sonuna kadar hak ediyorlar.
https://i.hizliresim.com/mELb80.gif
hak etti şüphem yok napalım
dönüş yok artık
@sairentakoorr boşver dönüşü olmasın bulursun bak ben kimseyi bulamadım biliyorum 4 yıl geçirdiğin zamanlar her zaman aklına gelicektir bir de şöyle düşün evlenmeyeceksin ki eline sonunda ayrılacaksın şimdi den ayrılırsın geçer.
inşaAllah geçer,
zaten yeni birini istemiyorum
unutucam onu fotoları mesajları numarasını hepsini sildim
@sairentakoorr dertleşmek istersen her zaman buradayım.
eyw
Gerçekten sevdiğin zaman hayatıni başına da yıksa kötü bir söz soylenmedigini, soylenemedigini büyüyünce anlayacaksin
Ben gerçekten sevdim
Cevap
2Cevap
Hakedip haketmediğine kanaat getirmek bize düşmez ama belli ki canını çok yakmış ağzına geleni saydırmışsın 😅
Yine de böyle şeyler söylemek yerine direkt hayatından çıkarsaydın daha olgun bir davranış olurdu, bilemedim
aslında öyle daha iyi olurdu ama dayanamadım 4 yılımı aldı
Doğru tabi bir şey söylemesen içinde kalırdı ama irade önemli işte kendini tutup söylemesen daha iyi olurmuş, neyse geçmiş olsun artık fazla düşünme :D
saol unutmaya çalışıyorum
görüşünüz için
teşekkür ederim
iyi günler
Rica ederim iyi günler
Ne olursa olun bir kadınla bu şekilde konuşulmaz. Kendini küçük düşürmüşsün sadece. Haklıysan bile haksız görünüyorsun
pişman oldum, ama napim dayanamadım
haklısınız :(
Haketmis bide tm yazmis bide engel cak oh miss valla bolelerne bole sozler grek krdesm yanii
Engeli heryerden yedi
4 yılımı aldı inş aynısı başına gelir
hadi ordan et smdi gordgun yrde gul de gbersin kahpeeee :))
Kahpee? Yinede fazla ağır olmaz mı
Oha bunları çocuk mu sana yazdı. Ne adar çok yakmışssın canını öyle cocugun ya
hayır abla ben kıza yazdım ve canımı çok yaktı
Uzucu bir durum takintili biri ileride sana zarar verebilme ihtimali olabilir. Savciliga suc duyurusunda bulunmak en mantiklisi. Hic kimseye soyledkleri kâr kalmamali.
neler yaşadığını bilmeden yorum yapmak haddime değil ama bu kadar ağır konuştuğuna göre birşeyler olmuş belli..
Çok fazla şey oldu
haklısın ama ne olursa olsun ben susup gitmeyi tercih ederdim. hiç kimse bu lafları haketmez. haketse bile sana yakışan bu değil...
doğru yakışmadı. ama o anlık sinirle motosiklet ile trafik polisine vurdum, gerisini sen düşün
paşa insan sevdiği kadına bacım diyorsa boştur sevgide, o erkekte. benim bildiğim budur. yanlış yapmışsın...
Bacım demedim ben ona hiç
Yalnış oldumu bilmem
Ama o haketti
Üzülme kardesim hayat bu nasipten öte gidilmez boşver ve hayatına bak mutlu ol hayatında seni mutlu edicek insanları baştacı yap. Belli bir süre kafa dinlemeni öneririm bırak bu tür insanları
çok zor ya pişman oldum ama emin ol o bunu haketmişti
Hayatına bak zaten eger onsekiz yasındaydan daha karşına neler çıkıcak aptalın tekine baglanmak ne kadar mantıklı ki bırak hayat seni götürsün sen zorlama bazı şeyleri rabbin en iyisini biliyor unutma
Evet doğru, zor olucak ama unutucam onu
teşekkür ederim
Neler yaptıgınu bilmiyoruzki hakettiğini söyleyelım
Görüşünüz
için
teşekkürler
Keşke böyle demeseydin çok gurur kırıcı
off çok kötü oldu naptım ben yaa
Tamam olan olmuş sinirden yazmışsın kötü hissetme kendini konuşma bidaha engelle gitsin
4 yıl oldu canımı çok yaktı ama o da bir kadın, yapmasamıydım, engelledim zaten :(
Anlıyorum senin içinde çok zor bir durum söylemeseydim daha iyi olurdu ama oda anlamıştır canının yandığı için öyle yazdığı üzme kendini
umarım anlar artık hiçbişey eskisi gibi olmaz
görüşünüz için
teşekkür ederim
iyi günler
Yanlış kızı sevmişsin
dimi
Ne olursa olsun boyle konusulmaz😒
Peki ağlayarak seni seviyorum diyip
22 saat sonra olmuyor demek nasıl
onun bana yaptıklarının yanında 0 kalıt
Ya kusura bakma da adam degilsin
Önemi yok tanımadığın için sorun yok ama, emin ol gerçekleri bilmiyorsun
Oha naptın be
Bilmiyorum ama
O bana çok yaptı
Olan olmuş sktr et
Fazla açık sözlüsün
Teşekkürler
Rica
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar