Bu foto gizli mı çekilmiş kız arkadaşım sevgilisinden ayrıldıktan sonra bu fotoyu profil resmi yapmış yüzü bile görünmeyen foto neden profil yapılır ki
Gizli çekilmiş gibi duruyor. Kadrajda oturan kişiler özellikle çekilmiş gibi. Çekim de çok kötü bir telaş ve panik havası var sanki. Arkadaki ışıkların hızlı geçişinden belli oluyor. :)
0
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani çekilen kişilerden habersiz dimi fakat bu foto profil resmi yapılmış
Şöyle olabilir mi orda oturanlari çekti yüzleride pek belli değil zaten onlarin içinde bende varım ya da bu kızlar benim arkadaşım demeye mı getirdi sence
Eski sevgilim bu resmi profil yapmış nisbet gibi geldi bana insanda gizli çekilmiş hissi uyandırıyor madem gizli değil poz verilebilirdi zaten arkadan görüntü alınması hoş değil alınsa bile profil olmamalı
Neden profil resmi yapıldığına dair bir fikrin var mı? Biz bu dönemlerde zaten ayrıldık bu fotoğraf paylaşıldıkça 1 hafta sinra beni aradı ama bu fotuyu ben yeni farkettim ki zaten biz ayriyiz farketmm biseyi değiştirmez yani
Bir akşam yemeği ya da arkadaş toplantısından hatıra şeklinde bir fotoğraf paylaşmış. Nedeni belki seni kıskandırmak olabilir, belki senden ayrıldıktan sonra seninle ilgili olmayan bir fotoğrafı profil yapmak istemiş ve yapabileceği en mantıklı fotoğraf bu gelmiş olabilir. Bazen hangisini profil yapacağımızı bilmeyiz de rastgele önümüze gelen şeyi yaparız hani.
Bence kıskandırmak için yapılmış bu. Bir arkadasına kızların haberi olmadan bizi çek dedi bence sevgilisini kıskandırmaya calısmış orda oturuan erkek. kızların haberi yok gibi
@hüzünlükızz emin değilim karanlık sevmiyorum kalıp olarak tamam da sacmodeli çok alakasız onun tarzı değil birde o çok esmer baya baya esmer yani tenini secemiyorum. Birde bu foto gecenin bir vakti profil yapılıyor 24 saat dolmadan değiştiriyor değiştiği fotoda saçlar daha uzun ve alakiz her şeyi ile
ışıklı mışıklı güzel dursun diye koymus bence azıcık iyi düşünelim yahu yoksa orda oturan kişileri gizli gizli çekip ifşa etmek için niye koysun yüzleri bile belli değil :D
En İyi Cevaplar