Aglatan askerim nolur akil verin bu neyin nesi?

Bana uzman oldum seni arkamda birakamam bisiy olursa dedi ayrildi hemen facesini ortak bir kizla acmislar yaren sozleri paylasmislar bana bir gune bir gun boyle yapmadi nankor sonra kiz bana faceden yazdi ben sevgilisiyim diye bak beni kandirdi evlilik dedi ailesine de soyledi beni dedim beni de soyledi benim sevgilim gecmisidir gecmisgecmiste kalmistir dio inkar edio ben yine de seni uyariyorum canimi cok yakti sana da yapmasin aynisini dedim cok kizla konusuyo bu dedim yok benim sevgilim yapmaz oyle bisey resmen ergen bu kiz kanmis inanmis buna bunu da kandirio bana kiz falan yok seni isletio bu dedi arkadaslarim bana sifresini bile vermezdi kiz facesine girmis bana da kunye yaptirdi hediyeler yaptirdi dedim safak saydirdi dedim bizde sayiyoruz dedi boyle serefs*z bir insan olabilir mi? daha onceden tanismiolarmis bir de kiz bunu sevmis askerdeyken sevgili olmuslar yapmacik v sahte oldugu burdan belli biz 1 sene arti askerlik boyunca ciktik sizce nedir bu bu adam napmaya calisio nasi bir zihniyettir bu?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aglatan askerim nolur akil verin bu neyin nesi?