Çok sevdiğim halde nedensiz ayrılan eski sevgilime böyle demek zorunda kaldım. Benden 4 gün önce nedensiz ayrılıp başka kızları takip etti, sanırım onlardan yüz bulamadı. Bugünde pişman olup döndü. Sizce affedeyim mi,
Oğlak burcu sevgilim pişman olup geri döndü (Resimli) ?
Valla benim sevgilim gideli 1 bucuk ay oldu. Donse bu cesareti gosteremezdim. Cunku seviyorum. Sen sevmiyomusun gercekten yoksa cok kizginsin ondanmi boyle yazdin?
Seviyosan degmez boyle yapmana derim. Sonra pisman olacagin seyler yapma. Bak onun kizginlikla seni terketmesi ve senin kizginlikla seni sevmiyorum demen ayni sey bence... bunu bir dusun
Fotoyu okumuştum sadece yazını okudum başka kızları takip etti yüz bulamadı demişsin bana göre sen onunla çıkarken başkalarını seviyordu baktı umut buldu bir şans denemek istedi ayrılıp onuda beceremedi şimdi sana geri dönmek istiyor Hayır sakın affetme böyle erkeklerin ***** Başka erkek mi yok bulursun.
Oğlak burcu çok seven birine defalarca çok sevdiğini, asla bırakmayacağına, hep yanında olacağına, sadece onunla mutlu olacağını söyledikten ve son sözü "seni çok seviyorum hayatımın anlamı " olduktan sonra tek kelime söylemeden ortadan kayıp olan mezar taşı gibidir... Mezarını bulamayan, yeri belli olmayan bir mezar taşı...
Bn beceremiyorum. 3 haftayı geçti, son mesajı "seni çok seviyorum hayatımın anlamı" idi. Şu an ne aramalarıma ne de mesajlarıma dönüş yapıyor. Engelle beni, mesajlarım gitmesin sana die mesaj attım. Kaç kere engelle beni her yerden dedim. Sadece face ve instagramdan engellemiş. Numaramı da sil dedim, silmedi de engellemedi de. ..
İlk defa biriyle ilgili defalarca rüyalar gördüm. ..
piyasa kontrolu yapmış sonra en iyisinin sen oldugu kararina varmis. bir kez terk eden hep terk eder
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
zaten gizlisin sorabilirim... telefonda geceleri cinsellik yasıyormusunuz? eğer yasıyorsanız bunun tek izahı o geceleri özlemesi... en basit mantıkla geri dönme sebebi budur erkeğin :D
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Asla öyle birşey olmadı olmaz da kolay biri değilim
En İyi Cevaplar