Polis sevgilim var. belkide vardimi demeliyim. Son bir aydir kaos dolu. O 54 yasinda bense 26. 18 yilli evliligi cene yuzunden bitmis ve cenem yuzundende kacicam artik dedi. Hasta oldu aradim geleyim dedim yok. Iyimisin dedim kapa ceneni uzerine dustum bu sefer sucladim vs kiskancliklar.. Neyse 10 gun konusmadik engel attim sildim. Kardesleri araci oldu. Dun ekledim. Face sifresini felan degisti durummunu degisti konustukya dün. O sirada ver dedim vermiyorum halen cene yapiyosun dedi. Sevmeye seviyo ama bikti cenemden. Onu dusunmem ilgilenmem sorun. Oldu. Ama. Face sifresini degismesi anlamsiz degilmi. neymis ben dedim. Diye vermiyomus. Bide ciddi dusunuyoduk. nolcak bilmiyorum bugun aglatti gunaydin dedim. Kes sus vs vs ceneni kapat. Sogumam icinmi yapiyosun dedim. Baska birisi var sanki. Çünkü bir insanin sevdigi bu meslekte ise. normal bir iliski yasiyamiyosun onunla birlikte hayatin kaosua dönüyor. Normalin den daha cok stresli gergin. Asabi oluyo alttan almiyo. Her konusman batiyo sus kes kapa ceneni gibi. Hergun allaha emnaet ediyosun birsey oldu olacak korkusu ile yaziyosun ciziyosun batiyo o an büyük kavga nedeni oluyo uzerine gidince cenelisin diyo cekemiyo tahamul edemiyo meslegindeki gerginlikten. Kaynaklaniyor kutsal bir meslek ama sorumluluk gerektiriyor bir emniyet mehsubunun. Sevgilisi nisanlisi karisi olmak taki o emekli olana kadar belki cekiyosun o goreve gidince nobet tutunca sende tutuyosun o kelle koltukta gezerken sen ise yuregin azinda geziyosun iliskini yasayamiyosun. Azini acsan suc oluyo o an hep sana patliyo okadar zorki ama bir okadarda kutsalki bilmiyorum ama bence bu dalda meslek sahibi ile birlikte olacak olan insanlar sadece sunlara sahip olmali soru sorma konusma o arayana kadar arama. Mesaj atma ve sabir sabir sabir dua ama ben cok yoruldum cok aci cekiyorumda cokta seviyorum
Güncellemeler
+1 yıl
PARDON 54 DEGIL 45 TERS YAZMISIM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar