Sevgilim tatile gitti..Şüpheler içimi kemiriyor yaa

4 aydır birlikte olduğum ciddi düşündüğü bir erkek arkadaşım var. Aileler de tanıştı. Haziranda -ayrılmazsak o zamana kadar-nişan yapmyı düşünüyoruz. Bu hafta çok samimi olduğu evli bir arkadaşıyla tatil indirimden faydalanarak alanyaya tatile gitti 4 günlüğüne. Sevgilim her gittiği yeri yaptığı şeyi haber veriyor ama benim sürekli acaba kızları kesiyo mudur,konuşuyor mudur? beni aldatıyor mudur diye hep içim içimi yiyor özellikle de geceleri. Dün mesala gece 11de şarjı bitti arkadaşından aradı haber verdi. Öğlen 12.30da uyandı o uyanana kadar hep bir şüpheyle bekledim uyanmasını. Gece 3 te yatmış sadece arkadaşıyla içmiş muhabbet etmişler. 5 dk otelin diskosuna gitmişler güya.. Ben yemin ettirdim kızlarla bişey yaşamadın dimi filan diye yemin de etti. Hala içimde bir huzursuzluk var. Ruslar filan varmış otelde. Kendi anlatıyor bazı erkekler yanlarına gidip yavşamaya çalışıyor ama biz öyle bişey yapmıyoruz. Çünkü hayatımda sen varsın ben seni seviyorum diyor. Hayatımda kimse olmasaydı bende yapardım belki ama yapmıyorm öyle bişey filan diyor. Onu sıkıyorm bazen farkındayım hatta bugün mesajlaşırsak zoruna mı gidiyor hesapp vermek yazdım o da hee senden bu hafta ayrılmazsam daha da ayrılmam zaten yazmışş..Sonra aradım ne ayrılması filan diye sorduğumda ne ayrılması canım ya manyak mısın dedi :) Sizce ben bu insana güveneyim mi ya? Nasıl anlarım beni aldatıp aldatmadığını?
Güncellemeler
+1 yıl
az önce aradı konuştuk normal bir şekilde kıskanmadan konuştum.ah canım ah nerden geldim buraya tadı yok hiç filan diyor. atma canım ya dedim. yok canım ya gerçekten sen olsaydın yanımda keşke dedi.Bi de ah ah nelerden vazgeçtim ben senin için dedi :) anladım bende neyi ima ettiğini..inşallah dediği gibidir herşey beni kandırmıyordur..
Sevgilim tatile gitti..Şüpheler içimi kemiriyor yaa