+1 yılVakti zamanında 5 ay aynı evde yaşadığım, aynı rakıyı içtiğim, aynı yatağı paylaştığım, Yeditepe Üniversitesinde okuyan bir sevgilim vardı. Öncelikle bana öğrettikleri için ona çok teşekkür ediyorum. Kız 15 senelik arkadaşımdı İstanbul'da okuduğunu öğrendim Beşiktaşta BKM nin girişinde Deep Sea Bar da buluştuk oturduk konuştuk anlaştık sonrasında ben seni seviyorum dedim o da bende seni seviyorum diye klişe laflar ettik hemen ertesi gün Caddebostan barlar sokağında Alcatraz a gideceklerini ve benimde onunla yanında gitmemi istedi ulan ne yaptık ne ettik 19 yaşındayız çalışmıyoruz cepte para yok gittik borç bulup harç bulup gece sona erdi herkes içmiş 4 kişiyiz 3 kız ben tek erkek şimdi erkeklik gururu varya ben hesap ödetmem işte orada paran yoksa yok oluyor neyse zamanlar böyle devam etti o ikiziyle yaşadığı eve bende gelip gitmeye başladım vakti zaman sonra ben ayrıldım nedenini sormayın bende artık düşünmüyorum olay bu özlemeye geliyorsa özlüyorsun ama bir süre sonra çiçeğine kodum beyni de uyuşuyor bir süre sonra düşünemez hatta rakı bile içemez hale geliyorsun. Sonra olmayacak zamanda karşına başkası çıkıyor onu unutturuyor ona da teşekkür ediyorum beni sevdiği değer gösterdiği için ve özlememek için elimden geleni yapıyorum yeni sevgilimi. Olayın devamı var çok uzun yazamadım kusura bakmayın özlerim diye korktum.
113 Yorumla- +1 yıl
2 sene sonra tekrar görüyorsan ve o güzel yüzünü hala hatırlayabiliyorsan demek ki unutmamışsındır arkadaş diyebilirsin ama unuttum en ufak bir sevgi yok yaptıklarının cezasını çeksin zaten 11 aydır sevgilisi varmış yaklaşık 1 ay önce görüştüğümüzde neden 1 sene önce gelmedin dedi bende ona anlattım ve orada tekrar tekrar bitirdik hayırlısı olsun gelen gideni aratmıyor bende olay budur daha anlatsam neler neler çıkacakta insanın canı sıkılıyor artık özlenmiyor kişi çünkü bir müddet sonra
- +1 yıl
ne demiş mevlana hazretleri olmuyorsa olmuyordur vardır allahın bir bildiği üzülme sonra anlarsın senin için yapılan iyiliği :)
- +1 yıl
@Maria1996 ah be maria ciddi anlamda bitmişiz haberiniz yok bugün o sevgilimden de ayrıldım çok yalnızım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet. 5 yılım geçti özlemez miyim.
120 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBurnumda tütüyor kokusu.
Cevap sahibi+1 yılAma elden bir şey gelmiyor tabi. Kimbilir o şimdi kimin elini tutuyor.
Cevap sahibi+1 yılYok yok kesin vardır. Yakaladım ben onu deliler gibi severken o başkasını düşünüyor imiş. Arkadaşı ile konuşmalarını okudum.
Cevap sahibi+1 yılYok Ben saygılıyım. Ben onu çok sevdim hayal kurdum.
Cevap sahibi+1 yılBen sevdim o yeter. Benim hayalimdeki yeter.
Cevap sahibi+1 yılo onun karektersizliği kişiliğini yansıttı. Ben tertemiz sevgi ile sevdim. 5 yıl boyunca elim kızın boynuna değmedi. Ama nankör insnağolu kıymet bilmiyor.
Cevap sahibi+1 yılYok zaten geçti. O köprüden çok sular aktı. Kırık bardakla su içebilir misin? soğudum ondan ama içimde en saf temiz sevgim baki.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim canım eksik olma. Kusura bakma derdimle üzdüm seni de.
Cevap sahibi+1 yıl;) ;)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederiz efenim. :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu aralar göğüs kafesimin sıkışmasına neden oluyor. Anilarimizi hatirliyorum, rüyalarıma giriyor bazen özlemi en derinimde hissediyorum. En acısı ise bir sevgilisi var ve her gun mutluluk tablolarına şahit oluyorum işte çaresizlik bu.
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkeste onu ariyorum lanet olsun ki eşi benzeri yokmuş gibi geliyor ne zaman geçecek bu aci?
Cevap sahibi+1 yıl5 yılımı verdim Şu an bir baskasinin gozlerine bakiyor. Bu devirde en çok kendini seveceksin kimseden hayir gelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılKiyamam ya yasamasin yine de Allah düşmanımın başına vermesin.
Cevap sahibi+1 yıl😢😞😞😞
+1 yılBazen.
15 Yorumla- +1 yıl
Şimdi azaldı eskiden daha çok özlerdim. ://
- +1 yıl
Teşekkür :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılDaha bugün ayrıldık ayrılmadan 2 gün once bir kişi ile konuşmaya başlamış ve şu an onunla sevgili canım çok fazla acıyor hemde cok 3 gündür ağzıma birşey sokamadım yiyemiyorum yapamıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
3 sene üzülmemek eldemi sence? koskoca 3 sene
- +1 yıl
ve sordum ben bunu hakettimmi sana tek bir yalanım tek bir yanlışım oldumu dedim haketmedin dedi ağladı bir dünya ama sahte göz yaşları ile çünkü cocuga resim göndermiş 4 tane gülerek
+1 yıleski eskide kalmıstır ben hayatta geriye bakmadım eski geride kalmıstır benden saha tafsiye her zaman gelecege bakacaksın gününü yaşayacaksın
15 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler kardesim
- +1 yıl
ben bir şey soracam bu xper puan varya xper pun aldın yazıyor ama halen 1 diyor bu ne acayip birsey ya nasıl alınıyor bu puan
- +1 yıl
Xper puanin sorulara görüş yaparak , bence paylasarak , soru sorarak ve düzenlı bir şekilde ks'ye girerseniz artar. :) https://www.kizlarsoruyor.com/yardim#108
Burdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
derin izler bırakmışsa giderken özlenir hem de çok özlenir...
21 YorumlaBilmem ara sıra yalnız kalınca içimde bir burukluk olmuyor değil 😏
14 Yorumla
+1 yılÖzlüyorsa, içinde bir şey vardır hâlâ. Zorlarsa, tekrar birlikte olabilirler. Hiçbir şey kalmamalı ayrıldığında. O zaman zaten unutursun, özlemezsin. Seviyorsanız da, ayrılmayın...
20 Yorumla
+1 yılyok olmuyor aklıma geliyor ama arada bazende rüyalarıma giriyolar
16 Yorumla- +1 yıl
ne anladın :/
- +1 yıl
tamm da ne demek istedim işte
- +1 yıl
tamam
yerine yenisi çoktan geliyordur özlersem onu özlüyorum :D
11 Yorumla
+1 yılHaha çok iyi oturmuş 😀 sevgiliyi özlemek değildir aslında o. sadece o güzel günleri ve duyguları özler insan.
21 YorumlaOzlemedim hatirlamiyorum bile Şu an hayatimdaki kisi hepsini unutturdu
11 YorumlaÖzlemem ama anı olarak aklıma gelir iyiki de gelir erkeklerin ne kadar pis olduğunu anlarım 😊
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yıllık ilişkim... Bizde yarım kaldık.. bu yüzdeb arada sırada özlüyorum özlemek degil aslında yaptığı şeyler geliyor aklıma öyle yani..
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma sevmiyorum. Sadece güzel şeyler yaşadık onu özlüyorum.
Eskisi kadar olmuyo artık 2 yıl geçti unutmaya başladım hafifden
10 YorumlaEski sevgili olmayınca özlediğim zamanlar da olmuyor
10 YorumlaÖzlüyorum ama keşke özlemesem
11 Yorumla
+1 yılÖzlemediğim zaman var mı ki
11 Yorumla
+1 yılOnu degil dr hatiralari bazen
11 Yorumla
+1 yılNeresini ozlicem o malın mq
11 YorumlaDürüst olayım ben sadece azdığım zaman özlüyorum kadın çok iyiydi yatakta :D
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim olmadı...
20 Yorumla:D resimi alıyorum :D
11 Yorumla
+1 yılHiç çıkmıyor ki aklımdan.
11 Yorumla
+1 yılNe sen sorr ne ben söyleyeyim.
10 Yorumlason bir kac aydir yogun derece ozluyorum
10 Yorumlahiç sevgilisi olmayanlar napsın jahsjdhsjakdhjska
10 Yorumla
+1 yılArada özlüyorum totoşu
10 Yorumla
+1 yılo olsa bunu yapmazdı dediğim oldu
10 Yorumla
+1 yılOluyor, ama mesaj atmam
10 Yorumla
+1 yılMesela şu an
11 Yorumla
+1 yılAklıma ne zaman güzel birşey gelse onu özlüyorum
10 YorumlaOlmuyor. Neyini özleyeyim onun.😒
10 Yorumlahiç özlemedim tiksindirdiği için
10 YorumlaHayır.
10 YorumlaSevdiğiğimi evet
10 Yorumla
+1 yılaranıyor.
10 YorumlaAyyy asla
10 Yorumla
+1 yılBazen😱😱😱
10 Yorumla
+1 yılçok ender
10 Yorumlahepsini özlüyorum
10 Yorumla
+1 yılHayır..
10 Yorumla
+1 yılOluyor arada
10 YorumlaEskim yok
10 Yorumla
+1 yılOlmuyor.
10 Yorumla
+1 yılhayır
10 Yorumla
+1 yılNadiren
10 Yorumlabazen özlüyorum
10 Yorumla
+1 yılolmuo 💃
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 YorumlaArada sırada
10 Yorumla
+1 yılsaniyesinde unuturum
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılHayir.
10 Yorumla olmuyor
10 Yorumla
+1 yılYara derin
10 Yorumla
+1 yılyok olmuyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır...
10 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat