Sevgilim beni aldattı ama vazgeçemiyorum ondan?

Merhaba arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var. Sevgilimle bir buçuk yıllık ilişkimiz vardı aynı evde kalıyorduk ve ailelerimiz tanisiyordu fakat aldatildigimi öğrendim faceden ve whatsapptan ona aşık olan bir kızla konuşuyordu kız bizim iliskimizden önce ona aşkını anlatmış ama sevgilim duyguları olmadığı için reddetmiş bana anlattığı buydu. Konusmalarini gördüğümde içerik nasılsın neler yaptın seni özledim senden etkileniyorum kiyamam sana tarzı soylemler içeriyordu. Sevgilime neden yaptığını sorduğumda bilmiyorum dedi. daha sonra kızla konuştum kız sevgilimin beni sevmediğine sadece alışkanlık olduğuma dair şeyler söylediğini söyledi hala konuşuyoruz diyip konferansla bana Konusmalarini dinletti bende çekip gittim o şehirden açmadım telefonlarını ve aileler öğrendi durumu, çok üzüldüler tabi ki. Şimdi ise ben onu sevmekten vazgecemiyorum o kadar zaman birlikte olduğumuz için kolay değil seviyor beni diyorum. Geçen konuştuk barışmak ister gibi bir hali yok ve bu beni deli ediyor. cevrem gurursuzluk yapma dese de umrumda değil sevdiğim adam o sonuçta diyorum. nasıl olucam diyorum bilmiyorum birşey söylemek istemiyorum sana diyo tamamen çıkardın mi hayatindan beni diyorum ya da gelicek misin tekrar soylemicem diyo sizce bunun sebebi ne? Ayrıca sözde ona aşık olan kızın sevgilisi var ve hala devam ediyor kız sevgilisiyle. Kızla konuştum ona aşık değilim artık konuşmuyorum dedi. Sevgilimse kızın anlattıklarının doğruluğunu sormadan gittim diye kızgın söylemiyorum bu yüzden diyo sizce ne yapmaya çalışıyor? Ben affetmeye hazirken neden gelmiyor ve net birşey söylemiyor?
Sevgilim beni aldattı ama vazgeçemiyorum ondan?