Bu benim ilk sevgilim ve pișmanim sanki.
Mesaj at.
Normaldir geçer.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bende 3 yıllık sevgilimden ayrıldım dün ilk ilişkimdi ayrılmak hiç istemedim ama zorunda kaldım en azından doğru kararı verdiğimi düşünüyorum ve acımın dineceğine inanıyorum aranızdaki mesele gerçekten büyütülecek bişey değilse biraz alttan alabilirsin ama illa da olmayacaksa ayrılmak en iyisi zaten seven bir insan sorunları Zaman'la da olsa aşmalı her iki tarafta birbirine dönebilir daha sağlam bir biçimde
Bende öyleyim. Ayrıldım. Canım çok acıyor ve onu çok özlüyorum. Ama dönmemem lazım. Çünkü bizden olmuyor maalesef. O yüzden zamana bıraktım. Zamanla unuturum umarım. Öyle umut ediyorum.
Ayniyiz desene. 1 ay oldu ama içimın acısı dinmedı ozlemim günde güne yakıyor
Neden ayrıldınız?
Ailem yüzünden
Severken ayrılmak çok zor. Peki aileni ikna etmenin yolu yok muydu? Neden istemediler ki?
Önümüzde fazlasıyla engeller vardı. Aştık onları kurtulduk derken ailem çıktı herseyin üstesinden geldim de onlardan gelemedm. Tek bir ışık görsem koşar gider ikna etek için uğraşırdm ama yoktu sonuç olarak. Elimde bir tek içim deki acı sevgim kaldı
üzüldüm adına. zamanla insan unutuyor. ben bu sevgilimle tanışmadan çok önce 6 yıldır aşık olduğum adamı unuttum. yani zamanla acılar azalıyor. alışıyorsun onsuzluğa. şu an bende acı çekiyorum ama biliyorum ki yine aynısı olacak. unutacağım zamanla. bu acılara dayanmak zor. ama sabretmek lazım. hayırlısı olsun hakkında..
Senjn içinde teşekkür ederm
rica ederim :)
Şimdi, ayrılma sebebiniz önemli. Neden ayrıldın? Aldatma gibi bir durum mu oldu, yoksa anlaşamamak mı sadece? Bir konu üzerine tartışıp mı ayrıldınız? O mesaj atmadı mı hiç? Seven erkek, mesaj atardı. Haksız olsam bile ben, sevdiğim kadından özür dileyip, geri kazanmak isterdim onu...
Ayrilma sebebim beni sevdigini hissettirmemesiydi belki de sevmiyordu ben boyle dusunuyordum cunku gercekten umursamazdi 2 haftaya yakin bir zamani birlikte gecirdik sonra uzaktan yurutmek zorunda kaldik ancak beni 2 aradigi gunleri saysam bir elin parmagini gecmez 4 5 saatte bir mesaj atiyor hatta mesaj atmayi unutuyordu.
Tabi fikir vermek için konuya da hakim olmak lazım neler oldu nasıl oldu bizi aydınlatıver :)
Cevap
5Cevap
Ayrılık sorularına bayılıyorum. Milletin ciğeri yanıyor. Allah bana kimseyi böyle sevmeyi nasip etmesin inşallah.
Normal bu zamanlar 1 ay gecsin hala boyleyse at mesaj
Normal birşey geçer zamanla zaman herşeyin ilacı bende atlattım.
Eğer geçerli bir ayrılık sebebin varsa ağlamaya devam unutursun er geç merak etme.
bütün ilklerini onda yaşadığın için unutamıyorsun onu
Gececek psikologumun bana verdigi tavsiye "zamana birak gececek"
Dönme gibi şansın varsa dön , demek ki halen seviyorsun
Gećer korku filmi izle
Ayrıldıktan sonra birsey yapmadı mi hic
Hayir hicbirsey yapmadi duzeltmeye calisirmis gibi iki uc cumle etti ama kabullendi
Ne b o k yemeye ayrıldın o zaman
sen nerdesin ki şu anda
Alışkanlıktandır
Nye ayrıldın?
Beni sevmedigini dusunuyordum. Beni svdigini soyluyordu ancak mesaj atmyi unutyor o zamn nasil sevebilrki aklinda degilim
Boşver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar