Saplantılı-tehditkar eski sevgili

umarım yardımcı olabilirsiniz

eski sevgilim bir türlü peşimi bırakmıyor. ilk birlikteliğe başlarken sadece birbirimizi tanımak amaçlı olacağını ona da söylemiştim sadece 1 ay çıktık farklı şehirlerdeydik ben olmuyo böyle diyerek ayrıldım ama ondan sonra 1 yıl burnumdan getirdi. intihar etti haberleri geldi, arkadaşlarından mesajlar geldi X yanıma geldi böyle dedi bişi mi var gibi mesaj lar ama ben hiç bir arkadaşını tanımıyordum şimdide tanımıyorum açıkcası. ben bu haberlere inanmadım. yazın tatile gittiğimiz yerde yaşıyordu kendisi 1 sene sonra mecbur görüştük ve beni gene bir şekilde kandırdı onları ben yapmadım arkadaşlarım yapmış falan diye ve kendisinin çok ikna edici bir konuşma tarzı var bu beni sürekli inandıran.

ben gene inandım tamam dedim deneyelim ama bu sefer işler biraz daha sarpa sardı. beni o kdr sıktı ki herşey için izin ister oldum bütün arkadaşlarımdan uzaklaştım ve her gününmüz kavgayla geçerdi benim face imden çıkmazdı arkadaşlarımla durup durduk yere küfürleşirdi nerdeyse her gün ağlardım... bir gün dayanamadım ve tekrar ayrıldık bn sırf kendisine bir şey yapmasından korktuğum için birlikteydim ama dayanamadım artık... ayrıldıktan bir kaç ay sonra tekrar aramaya başladı ilk başta kötü bir niyetim yok dedi normal konuşuyorduk ama sadece bana nasılsın diyip kapatıyodu telefonu. bir gün hayatımda birinin olduğunu söyledim deliye döndü seni mahvedicem hayatını bitiricem aileni arıycam vs vs... ben korktum ilk başta gene ağlamaya başladım bu bir kaç tel konuşmasında böyle devam etti ben en sonunda yeter artık kimi ararsan ara bıktım bu durumdan artık umrumda değil mutlu ol sn beni bitirmeden ben kendimi bitiricem gibi bir konuşma yaptım telefonlarını açmadım bu hemen ben sana bişi yapabilir miyim neden öyle diyorsun demeye başladı... beni tehdit eden kişi bunları söyledi... açıkcası şu an ki ilişkimin böyle bir insan yüzünden bitmesini istemiyorum ailemin de duymasını istemiyorum ama fazla takıntılı daha anlatamadığım bir sürü şey oldu... kısacası ben kimse zarar görmeden muhabbeti bitirmek istiyorum ama kötü bir şey olmasından da korkuyorum... sizce ne yapabilirim her yorum benim için değerli...
Saplantılı-tehditkar eski sevgili