Aldatıldım. aklımdan çıkaramıyorum çıldıracam

yaklaşık 4 aylık bir ilişkim vardı. ayrıldık. aylarca ayrı kaldık. sonra dayanamadım barıştım onunla. eskiden sevmiyordum ama son barıştığımızda onu seviyordum. on gün kadar çıktık ama ben artık bazı şeyler hissetmeye başladım. beni umursamıyordu eskisi kadar. baktım böyle yürümez ayrıldım. ama içim yana yana ayrıldım çünkü hislerimde yanılmam. sonra bir öğrendim ki beni aldatıyormuş. hem de en yakın arkadaşının sevdiği kızla aldatmış beni. üstelik okızın bizim ilişkimizden haberi varmış. hiç tanımadığım bir kız artık benden nasıl nefret ediyorsa sevdiğim adamı aldı elimden. hem o kızdan hem eski sevgilimden nefret ediyorum şimdi. bir kızın başka bir kıza bunu yapmasına anlam veremiyorum. çok zor ya. gerçekten çok zor. ki ben ne birini aldattım ne de birinin aldatılmasına göz yumdum bu güne kadar.. öğrendikten sonra tarzımı saçımı başımı her şeyimi değiştirdim.eskisinden daha sosyaim şu an. unutmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor işte hazmedemiyorum. nasıl unutup kendime gelirim yardım edin
Aldatıldım. aklımdan çıkaramıyorum çıldıracam