Şu an berbat bir durumdayım birgün önce beni çok sevdiğini söyleyen ve evlilik hayalleri kurduğumuz kişiyle bugün ayrıldık. Sebepte o kadar saçmaki. Eski bir sevgilisi bir kaç hafta önce vefat etti ve sürekli rüyalarına giriyormuş vicdan azabı çekiyormuş benimle olmuyormuş.Ben sevgilisi vefat ettiğinde ona hala aşık olduğunu söylediğinde bu durumu aşmasına yardım ettim ve acı çeke çeke yanında kaldım Şu an gördüğüm karşılık bu. Bu nasıl sevgi bu nasıl aşk bu ne berbat bir dünya.
Cevabın nedir?
+1 yılNormalde geçmeyen bir gündür, nefes alamazsın, dk lar geçmez, hiçbirşey zevk vermez, ama bunları senin yaşaman saçma, aşırı imtiyaz verip şımartmışsın, sonunda yapacağı bundan fazlası olamazdı, bazıları senin erdem gösterdiğinin farkında olmaz, sadece çıkarlarına uygun hareket eder. Üzülmene değmez diycem ama üzüleceksin bari bir kaç tiyo veriyim.
-Komedi film, dizileri izle
-Alkolden uzak dur.
-Telefonunu kapatabiliyorsan kapat.
-Seni eğlendiren arkadaşlarınla dışarı çık.
Ertesi günler içinse yapman gereken yıkılmadım ayaktayım moduna girmek, bol bol gez, resimler çek yayınla, gittiğin mekanlardan check-in yap bir süre sonra dallama dayanamaz sana yazar, onun yazdığı günlerdede sen herşeyi atlatmış olur, hırsını alırsın, geçer gider herşey... Kolay gelsin.05 Yorumla- +1 yıl
12 gün olmuş, ne alemdesin? Tekrar beraberiz deme sakın. :))
- +1 yıl
tebrikler mutluluklar.
En İyi Cevaplar
aynısını bende 2 hafta once yasadım cıddı dusunuyorduk..olmayınca olmuyor..yerine başka bırısını koyasında gelmıyor..bır sure boyle devam edecek artık...zaman eskıyecek..unutmak gerekecek..senın durum tabi daha farklı başkası yuzunden ilişkin bitmiş..ama belkide bu senın karsına cıkmasaydı başka bişekilde senden ayrılmak isteyecekti bir de bu yonunden bak.. bu durumlarda aslında kim nese boş anlıyomusun..kendı basınasın bu hayatta..gecende sensın gunduzunde..uyukusuzlugunda sensın..hersey sende başlayıp bıtıyor...
13 Yorumla
Sıkma canınıı.. Sevseydi her şeyin üstesinden beraber gelmeye çalışırdı eminim. Zamanla toparlanacaksın bundan da eminim. Güçlü ol lütfen sakın bırakma kendini. Belki de bu senden ayrılmak için dandik bir bahaneydi, belki de gerçekten vefatından çok etkilendi. Eğer gerçekten seviyorsa zamanla toparlar kendini ve seni yeniden kazanmak için her yolu dener. Ama senin şu an yapabileceğin tek şey önüne bakmak, geriye değil. Kaybeden o, sen değil. Hep yanında olmaya çalışanda sendin, biliyorum o duyguyu. Bak ben atlattım sende atlatacaksın, ama unutma hiçbir şey ama hiçbir şey senden değerli değil. Hele ki bu bahaneyle ayrılan bir insan hiç değil..
01 Yorumla
dünyanın adaleti yok ki.. ayrılığın ilk günü de, ondan sonraki günler de tavsiyelerle atlatılmaz. sen kafanda bitireceksin önce. veya arkadaşlarını evine çağır, böyle durumlarda insan pek dışarı da çıkmak istemez.. arkadaşlarına anlat. yakın dostlarına. akıl vereceklerdir, yanında olacaklardır mutlaka. ama içine atıp da buralarda paylaşma be canım, hayat kimlerle nelerle karşılaştırır daha. umutlu olmak gerek, bir şeyi saplantı haline getirirsen nasıl geçer ömür? her gününü ayrılığın ilk günü gibi yaşamak istemezsin, eminim :)
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
34Cevap
aynı durumu ben yaşadım.ama sevgilisi vefat etmemişti.benim yüzüme ben eski sevgilimi unutamdım dedi.beraber atlatırız belki dedi.tam 1 ay boyunca hep sabrettim değişir dedim.sonra gözümü açmama arkadaşlarım yardımcı oldu.ben onunla mutlu değildimki.aradım geldi.sen çok değiştin dedim oda evet unutamadım unuturmuyum onuda bilmiyorum dedi.sonra ayrıldık o anda.şu küçücük şehirde aylar sonra ilk kez gördüm onu canım acımadı ama.yanında sevgilisi vardı.bu acı geçecek.geçiyor ama canın çok yanıcak her gece ağlıcaksın onu arama,ona mesaj atma isteğin olcak.kendi kendine söyleneceksin ben hiç mutlu olamıcam mı diye..böyle böyle geçicek bir sabah uyancaksın o insan aklında yok,kalbinde yok.
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde ilk sevgilimdi ve terkedildim senin değerini bilmiyen için değmiyo gerçekten 1,5 aydır ne olduysa bana oldu kendimi üzdüğümden ailemle aram açıldı ,herkese kızar bağırır oldum ,okulumdan oldum ,işimden oldum sağlığımdan oldum ,bende kendimi tanıyamaz oldum onun yüzünden ve kendi kendime üzülerek geçirdim ne hale geldim ,sen yapma bunu kendine seni haketmemiş o ,ağla üzül tabiki ama yeterince sakın fazla abartma ,yeni yeni topalrmaya başladım gibi unutulmuyo ama acı biraz olsun azalıyo ,Allah a dua et hayırlısını dile böylelikle biraz daha rahatlıyo insan
03 Yorumla- +1 yıl
biz daha sevgili olalı 2 hafta olmuştu birden eski sevgilisinin ölüm haberini aldı bir ay kendisi acı çekti banada çektirdi bana gitme dediği için yanında kaldım ama Allah biliyor nasıl kaldığımı. Ben bunlara karşılık beni bırakmaz sever zannediyordum ama olmadı. Olmuyor bundan sonrada olmayacak sanırım.
Cevap sahibi+1 yılzorla olmuyo hiçbişiy belki anlarlar değerimizi ama çok geç olucak
Bizde dün ayrıldık,hemde saçma sapan bir nedenden.İnsan o kadar kötü oluyor ki böyle saçma bir şey yüzünden severek ayrılmak.Gülümseyince bile acı çekiyorum ağlıyorum,bu sabah bile ağlayarak uyandım.O kadar eksik hissediyorum ki acıdan nefes alamıyorum
11 YorumlaOlmuyor da ne oluyor. Nasil olmuyor yaani surekli kavga mi ediyordunuz? Espiri anlayisiniz mi farkli? Onun guldugune sen sinirlenip senin sinirlendigine o mu guluyor? Hayata bakis aciniz mi farkli nedir yaani? Nasil olmuyor? O kadar yaninda olmussun hala olmuyor diyor yaa
Bu olmuyor lafina da gicik oluyorum ins ben kullanmam bunu.. Olmuyor da nasil olmuyor yaani..17 Yorumla- +1 yıl
şöyle anlatayım bu zamana kadar hiç kişisel bir tartışmamız olmadı. Ta ki bu eski sevgilisi ölene kadar. O kız öldü ve bizim hayatımız mahvoldu. O acı çekti bana çektiriyor. Tam herşey düzeldi kurtulduk derken bugün rüyasında görmüş ve kız hakkımı helal etmiyorum dedi diye senle olmuyor dedi bana.
+1 yılKUYRUKLU YALAN ... BENCE BAŞINDAN SAVMAK İÇİN YAPIYOR ...İNANMA ( VİCDAN AZABI NE DEMEK YAHUUU , NE DEMİŞ SENİNLE BİRLİKTE OLDUGUMA PİŞMAN OLDUM DİYOR SALAK RESMEN ) sende böyle bir şeyi kabul ediyorsun bence , sen ona şutu cek böyle bir kelimeden sonra :( ...
04 Yorumla- +1 yıl
bittikten sonra yine senden ayrıldıgına pişman oldugunu anlarsa geri gelirse ne yapacaksın kabul edecek misin :? söyle bakalım
- +1 yıl
sevgi istenmez , sevgi senin karşına çıkar bir anda , aşklar hep bir anlık gercekleşir, aşk tesadüflerden gercekleşir hep :) bilemessin yarın neler olacagını :)
+1 yıltatlım eğer sen ondan ayrıldın ise boşver gitsin.Ne üzüleceksin ki demekki bir yanlışı oldu derim.Ama yok o beni bıraktı diyorsan gene boşver gitsin.Sen den iyisini mi bulacak.İyi kötü birşeyler yaşamışsınızdır.Şundan emin ol ki gelen gideni aratır tatlım.
01 Yorumlasanki bahane gini geldi bana bence ilerde geri dönmek isteyebilir sakın güvenme senin için gerçekten üzüldüm, bugünler mecbur böyle geçecek,
seni şu an hiç bir söz teselli edemez,
kısa ve öz hayat anlamsızdır ama
unutma yarın yeni bir güne uyanacağız,
geçmişi değiştiremiyoruz bu yüzden alışmak bize düşer01 Yorumla
+1 yılAynı durumda ben de kalmıştım. İlk aşkımdı, ama onun sevgilisi vefat etmişti, ama tabi bütün bunları beni kendisine aşık ettikten sonra söyledi o ayrı konu. Neyse elinden birşey de gelmiyor hayaletle uğraşmak zordur. Eğer devam edersen çok yıpranırsın. Yine de sen bilirsin.
00 Yorumladünya berbat degil insanlar berbat bence o sanadediği bir bahane yani kendisine bahane bulmuş seni sevmeyeni unutacak adar kuvetli iradeli olmalısın senin için hayırlısı buymuş bence
bazen hayır bildiğimiz şeyler şer şer bildiğimiz şeyler hayır olabilir bir kalem de sil gitsin takmaya bile değmez bence takıntı yapma sen vazgeçtiğin an kazandığın andır01 Yorumla
+1 yılortada aşk falan yok bence..yalnızca bir bahane..başlığa gelecek olursak..ayrılığın ilk günü anlatılamaz ki..benim ayrılalı 4 ay oldu..7 yıllık sevgilimden ayrıldım ve her gece hala ağlıyorum belki yalan gelir ama ne yapayım..? gitmiyor aklımdan bir türlü gitmiyor asosyal bir insan oldum evden çıkmayan üni.ye gitmeyen salak gibi yaşayan bir insan..
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yapman gerekenden fazlasını yapmışsın zaten. Ben olsam kalamazdım belkide yanında zor yani hem sevmediğini söyleyecek hemde yanında olabilcem. Ama onu da anlamak lazım zor yani zamanında birşeyler paylaştıgı biri artık yok. Belki sevmiyordur çektiği acıdan üzüntüden öyle olduğunu sanıyordur. Sen yoluna devam et zor biliyorum ama en azından vicdanın rahattır yapman gerekenden fazlasını yapmışsın. Onu hatırlatacak şeylerden uzak dur.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi karşılığı asla bu olmamalıydı. Kolay mı sen önce evlilik hayalleri kur sonra baskasını sevdiğini söyle o buna ragmen yanında kalsın kendisi kaybetmiş senin gibi birini bir daha asla bulamaz emin ol. Ama dedğim gibi o da belki şuan ne yaptığını bilmiyordur sonradan pişman olabilir. Olay yeni mi? Kızın vefat etmedi yani?
Cevap sahibi+1 yılEtmesi diyecektim pardon.
Cevap sahibi+1 yılKolay değil onun içinde senin içinde.. Zamana bırak sevmişse seni zaten pişman olur uygun bir şkeilde herşeyi o sana anlatır. Sevmemişsede ona yazık zaten sevdiğini kaybetmiş birde onu seveni kaybetti..
Cevap sahibi+1 yılBu konuda yorum yapmak istemem. Ama ben eski sevgilime attıgım her mesaj için pişman oldum. Otur iyice düşün atmak istersen at.
Cevap sahibi+1 yılOtur düşün bu mesaj konusu çok zor içinde tutsan bir dert, atsan cevap yazmasa dert, yazsa kalbini kırar bir dert.. Dertki ne dert..
+1 yılzamanla alışıyor insan olduğunca sosyal çevrede takıl güzel zaman geçirmeye bak..
başka yolu yok müzikten uzak dur o aklına gelebilir
arkadaşlarınla irtibat içinde ol hep32 Yorumla- +1 yıl
evet böyle olman normal ama zamanla geçecektir.
zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa bekleyeceksin.
sana yaptığı haksızlıkları düşün ve soğumaya çalış .
açık hava iyi gelir tekte olsan gez dolaş o akdar yorul ki akşam yatağa zor at kendini
tek çaresi bu
+1 yılbence zamana bırak canım, emnim ki yaptığı hatanın farkına varacaktır. O şuan da üzüldüğü için ve içini biraz olsun rahatlatmak için vermiş olabilir bu kararı ama eminim ki geri dönecektir sana. sıkma canını.
01 Yorumla
+1 yılBen sunu anlamiyorum madem olmayacak yapamayacaksin ne diye umit verip hayaller kurduruyorsun? Allah umit tacirlerine gostermesin gun yuzu kalbimiz var bizimde
21 Yorumlabence etkilen yaa,hatta icinden ne geliyorsa yap kır dök haykır,ama gün sonunda onu gerçekten sil ertesi güne günlere iyi başla,ilk günden kasmaya gerek yok ayrılık zordur.
21 Yorumla
+1 yıleğer gerçekten sevdiyseniz hiç ayrılmazsınız sadece bedenler buluşmaz...gerisi ikaayedir...kimseye dokunamazsın...girişimler havada kalır ...gerçek aaşk hiç bitmez sadece ben olamamışsınızdır..ondandır ayrılık...
00 Yorumla
+1 yılÇok üüldüm gerçekten :( Umarım yakın zamanda aklı başına gelir ve sana tekrar geri döner.Zaten dönecektirde yani kestirip atmak yerine zaman tanı ona kimseyede birşey deme,sıvak bir duş alıp uyumaya çalış ne diyim üzüldüm gerçekten.
09 Yorumla- +1 yıl
Belki ona karşı yapmaması gereken birşey yapıpta ayrılmıştır, ölünce vicdanı devreye girmiştir belkide. Bence hayatını bu kadar zora ve sıkıntıya sokmana gerek yok ,kötü bir dönem geçirirken sadece bu yaptıklarını hatırlat ona ama affet canım.
- +1 yıl
Canım o zaman sen uzak davran bırak o koşsun dursun peşinde, en güzeli bu.
- +1 yıl
Afedersin canım ama sen bir aramayı kes bak nasıl eşekten düşmüş karpuza dönüyor:) Dayan biraz ve sonra deki eskisini unutamıyorsan zaten beni düşünme de ona.
- +1 yıl
İyi niyetten anlamayan oldumu yapmak lazım,rica ederim bol şans canım:)
link bir oku belki fayda eder
13 Yorumla- +1 yıl
Tatlım sen tam bir link sihirbazısın:)+1
Allah yardımcınız olsun, kolay değil elbette ama gerçekten yaptığı tuhafmış arkadaşınızın. Geri getirecek eski sevgilisini böyle yapınca...
05 Yorumla
+1 yılayrılmak için nekadar saçma bahane yaa...ya canım öncelikle inşallah herşey yoluna girer...biraz brak yanlız kalsın..belk kafası bozuk...bir kaç gün arama konuşman görüşme..seni seviyorsa özler döner fazla dayanamaz...
02 Yorumla- +1 yıl
eger onu gerçekten çok seviyorsan emin ol gelip özür dilerse bidaha yapmam derse sen mutlulugundan kabul edersin...
zamanla unutursun unutmasanda yokluğuna alışırsın zaman herşeyin ilacı seni haketmediğini düşünüyorum zaten sevseydi yanında olurdu.
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı. Elin veletinin tribini çekme. Öldüyse ona mı öldü? Sittirsin pezemeng. Aldırma.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qkTl569q-Ks
:(gel sarılayım,kıyamam ya:(geçicek hepsi..15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:(ben de öyleyim,hak etmediğim şeyler yaşıyorum,ama geçicek hepsi
Cevap sahibi+1 yılgeçicek kuzum,bi tanem,geçicek..
+1 yılbende 10 gün kadar önce ayrıldım. ağla rahatla. dök içini güvendiğin birine. sonra toparlan ve önüne bak.
10 YorumlaYorumlara baktimda herkes içten ve samimi geldi. Herkes dertli. Allah kimseyi sevdiğinden ayirmasin
21 YorumlaTmm onada hak veriyorum uzulsun yas tutsun ama ömrünun sonuna kadar bu aciyla yasayamiyacagini bilsin yani..sana gelince sen üzerine düseni fazlasi ile yapmissin zaten. Artik yapabilecegin pek bisey kalmamis diye düsünüyorum..
03 Yorumla- +1 yıl
Senin yaptigini cok fazla insan yapmaz gercekten ..sen birazcik kafani dinlemelisin bu gidisin pek hayra benzemiyor..tamam kolayca unutulucak bisey degil mutlaka, ama kendini siyirmalisin diye dusunuyorum bu muhabbetten. bekle acisinin dinmesini ..ama bu yollda artik elinini birak bnce !
Aşk bence bir tutkudur. Sen onu sevmiyor olabilirsin ama sende alışkanlık olmuş olabilir hergün onu görmek gibi falan alışkanlığındır yani ama vazgeçmelisin artık benim düşüncem
00 Yorumlaibadet Edersen Cok Daha KoLay unutursun.Her şeyin ilacı Namaz ibadettir.Hiç Kimse VazgeçiLmez DegiL !
12 Yorumlacanım benim.. anlıyorum durumunu sana haksızlık yapıldıgını dusunuyosun. o ksııyı bıdaha arama sorma o sana gerı gelecek fakat sakın barısma olur mu?
02 YorumlaBurda yazılanlara aldanma. Sadece dinle ;
https://www.youtube.com/watch?v=LsUtlByZeyU:) Allah yardımcın olsun kardeşim.
01 Yorumlazor bir zamandan geciyor kafası karısık olmalı zaman vermelisin canım
01 Yorumlazamanla alışıyor insan aradaki sevgi bagları kuvvetliyse zaten ayrılık olmaz baglar zayıfsa ayrılıklar oluyor ne yazıkki...
02 Yorumla
+1 yıliç be kardeşim anca demlenirsin dünya kahrı geçer mi bir anlık da olsa güzelleşirsin acıyla da
12 Yorumla- +1 yıl
tokuştururuz kadehleri kardeşim dert bitmez nasılsa
Ayrılıgın ılk gunlerı sancılı olur ama zamanla hersey normale döner senı sevmeyenle yan yana olma bence daha cok acı cekersın
11 Yorumlaayrilali 1sene oldu ben hala ilk günki gibi aci cekiyorum
12 Yorumla
+1 yılilk kez mi vuruluyorsun sen? (: alış, dökülen kan senin...
32 Yorumla- +1 yıl
geçer, kimi tehet geçer kimi deler geçer ama geçer (: merak etme.
+1 yılilk gün olayın şokuyla geçer ama sonraki günler daha sıkıntılı ailen ve arkadaşlarınla vakit geçir yanlız kalma ve depresyon battaniyesine sarılma..
10 Yorumlaçok sıkma canını bence..ya evlendiğinizde olsaydı bu napacaktın?
12 Yorumla
+1 yılAcı çekmeden ayrılık olmuyor kardeşim bu böyle ama sen kendini sakın bırakma
01 YorumlaAğla dağıt mahvet kendini bugün öyle geçicek, ama unutulmayan hiçbişey yok bunu da bil.
00 Yorumla
+1 yılGüneşin doğmasıyla birlikte atlatılmış olur. Peh! Abi nedir bu "şu günü" sevdası?
00 Yorumlasenin elinden geleni yapmis olman bunu onun icin yeterli oluca anlamina gelme.zaman ver.
00 YorumlaUnutmak diye bir şey yok, alışmak diye bir şey var.Her ne kadar hoşaf bir bahane sunmuş da olsa...
02 Yorumla- +1 yıl
Kendine kızmanı gerektirecek birşey yok.Burada suçlu olan, ne yaptığını bilmeyen yegane insan o.Madem seviyodu onu sana neden geldi?Seni seviyorsa neden böylesine açıklaması güç bir bahaneyle seni bırakmak gibi bir gaflette bulundu?Ben iki türlü de seni haketmediği sonucuna varırım.Gözünün önünde de olsa 24 saat alışırsın.He tabi.ileride gelip barışmak isterse de şaşırma. Sen gururunu asla kaybetme.
olmayınca olmuyo yapacak bir şey yok ...
ya da
mücadele etmeden de olmuyo
karar senin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyiki duygusuz bir insanım böyle şeyler benı etkilemıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk gün hiç problem değil peşi sıra gelen günler mahvediyor
00 Yorumlaaşk yerı geldıgınde gurursuzluktur seven s*kilir
02 Yorumla
+1 yılAyrılığın İlk Günü Nasıl Aldatılır okumuşum
02 Yorumla- +1 yıl
bi şaşkınlık olmuştu haliyle :)
körkütük sarhoş olarak
01 Yorumla
+1 yılgel bizle haxball oyna
01 Yorumlaİlk gunu bide..
Zamana bırak. dsadsa00 YorumlaGüne başkasıyla uyanarak.
00 Yorumla
+1 yılçok seviyorsan seni zor günler bekliyor :/
10 Yorumlaonunda kendi psikolojisi sadece bekle
02 Yorumla- +1 yıl
Psikolojisi tamam dedim. Eski sevgilisinin ölümü çok zor dedim ama herşeyi bir ay önce aştık bitti. benide kendinide üzdü. Ama durup durup yine ortaya bu konu gelmemeliydi. Kim sabereder Allah için konuş. Başkasını sveiyorum ama beni yanlız bırakma dedi gitme dedi. yanında kalmak o kadar zorduki. Ben böyle severken karşılığı bumu olmalıydı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastrbasyon yap iyi gelir
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaz öyleyimdir
+1 yılfırtına öncesi sessizlik gibi bişi .
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlatılmaz yaşanır...
00 YorumlaGelmiyorsa yanına sende unutmaya çalışacaksın.
00 Yorumlasıcak bir duş al ve uyu
00 Yorumlaberaber takılalım
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri