Herşeyden çok maddiyat düşünen bir sevgili?

merhaba, sevgilimden ayrıldım Haklı mıyım haksız mıyım bilmek isterim ki ona göre davranıcam kasımdan bu yana devam eden bir ilişkim vardı. aramızda 6 yaş olduğunu sanıyordum ki sonradan öğrendiğime göre 9 yaş varmış Evlenmiş boşanmış bir kızı var Evlendiği kızla kendi isteği ile evlenmediği için 6 ay sonra boşanmış Kadın kızını bırakmış gitmiş 1 günlük bebekken Evlensek kızı bizde kalmayacak ablası aldı Ama gel gör ki bu adam evlenlecek birisi mi bilemedim Herşeye laf söyleyen kendisini çok zeki znneden maddi herşeye çok önem veren birisi Örnek vermem gerekirse Bir yerde bişey yiyelim ben çatalı yere düşürsem bana kızar ama ben istiyorum ki ben bişey yaptığımda kzmasın döktüysem toplasın birbirimizin yanlışlarını düzeltmeliyiz Ama o öyle değil tabi. paraya çok önem veriyor biyerde yemek yiyelim hesap gelince oha bu ne ya falan gibi tepkiler veriyor ve ben kötü hssediyorum o bişey ısmarlıyorsa bende ısmarlıyorum ama o hesap ödemekten rahatsız oluyor ofluyor farkına varıyorum mesela düğün yapmayacağız diyor neymiş masraflıymış bana duygusal ilişkiden çok cinsel anlamda yaklaşıyor ama evlenmek istediğini biliyorum mesela bir yerde kalcaktık telefondan rezervasyon yaptırdık telefonu kapatınca ne kdarmış diye sorduğumda bana 250 tl dedi ama oraya gittiğimizde adam 200 tl olduğunu söyledi ve ortak ödeyecektik yani benden fazla almak istediğini görüyorum Evlenirken bana 5000 tl kredi çek öderim ben dedi Arabası var ama saat geç olsa bile beni evime asla bırakmaz Metrobüse gönderir Kızlara bakarken yakaladım. bunların yanında iyi tarafları da var elbette İyi birisi ben ayrlalım deyince asla peşimi bırakmıyor ama bunun çkar içn olabileceğini düşünüyorum Kyafetlerime ve arkadaşlarıma karışmıyor bu da iyi Gtmek istedğim yerlere beni götürüyor bu da iyi Son olarak bu adam ben biyere giderken al bu 100 tl harçlık olsun diyor sonra maaşımı aldığım zaman geri vermemi söylüyor Benim bildiğim birine harçlık veriyorsan geri istenmez borç geri istenir bana yardım etmenizi çok isterim?
Herşeyden çok maddiyat düşünen bir sevgili?