Sürekli yapamıyoruz, olmuyor diyen sevgilim var. Tecrübeli olanlar yardım edebilir mi kız erkek farketmez?

Arkadaşlar artık dayanamıyorum ben. kendimi tanıtayım 19 yaşında bir erkeğim. Şimdi gelelim sizden yardım isteyeceğim konunun detaylarını 10 ay 10 gündür devam eden bir ilişki içindeyim ilk 4,5 ay sevgili arkadaş yollarında konuştuk sonra sevgili olduk herşey güzel devam ediyor ama şu an yine bir ayrılık muhabbetleri içindeyiz. tabki bnmde hatlarım vardır yok değil. dha öncelerden bildiğin odunun tekiydim değiştirdi artık ona dha çok sevdgimi belli etmeye basldm açıldım falan neyse kız sürekli ayrılık muhabbetleri üzerinde sürekli haklı çıkıyor haksız olduğum zaman bile ben mesaj atıyorum alttan alıyorum ama o ben 1 gün mesaj atmayım atmıyor başladığımızdan beri böyle kaç defa ayrılcak olduk yine ben düzelttim cabaladım ama o bir bitti dememde bitirebiliyor 2 sefer falan ayrıldık yine ben mesaj attım düzeltmeye çalıştım tabi bu 2 gün sürmeden oluyor 3.5 gün dayanabilsem atmam bırakırım. diyorum seviyorsun sevdiğin için bu seferde sen alttan al sinirle söylemiştir vs vs diyorum kalbim sinirimin, öfkemin önüne geçiyor şu an yine kötüyüz ayırldık ayrılcaz kavga etmiştik telefonu bozuktuk 2 gün 3 gün aramız bozuk duruyorduk gunde bır defa arıyordu başka kuzeninin telefonundan 10 dk flan sürmüyodu sesimizi duyuyoduk sadece neyse telefonu yapıldı aramız kötü flan gece oldu beni uyut diye mesaj attım kavgaya tutuştuk artık yapamıyoruz seninle ömür geçmez ilerimizin olmasını istemiyorum ilerimiz yok bizim falan diyor ama çok seviyorum yinede yutmaya çalışıyorum ama yapamıyorum tak dedi artık ve saldım şimdi 1 gündür sadece evdeyim eve geldim diyorum tamam tamamdır dıyor bu kadar konuşmuyorz öyle wattshaptan birbirimize bakıyoruz bu sefer de bitsin artk istemiyorum gibisnden derse bitirmek istiyorum ve dhada mesaj atmak istemiyorum ben ilk defa birini bukadar sevdiim ve İLKİMİ yaşadım dha önce ilişkim oldu ama bu şekil de değil o yüzden çoğu lafını yuttum bildğin ipleri eline aldı ve hatam zayıf noktmn ayrlmak oldugunu ona gösterdim. yardm edersnz sevnrim sayglar.
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç olarak bir lafa gelmiş bulunduk. Seversen S****lirsin Si*****rsen sevilirsin..
AYRILDIK :)
Sürekli yapamıyoruz, olmuyor diyen sevgilim var. Tecrübeli olanlar yardım edebilir mi kız erkek farketmez?