Ne zamandır almak istiyorum ama hep unutuyorum, bir de çok pahalı geliyor hem düzleştiricim hemd e maşam var ayrı ayrı zaten, bir o eksik. Düz saçın üstüne belirli yerlere tutam şeklinde tost yapmak istiyorum, çok hoş oluyor öyle. Ama makinem yok, evde bunu makineyle yapılmış gibi yapmamın bir imkanı var mı? Ya da hazır sormuşken küçük bir yüze ne tür saçlar daha fazla yakışır acaba, böyle değişik bir şey yapmak istedim. Önerilerinizi bekliyorum. Makinesiz Tost Saç Yapmak
Makine olmadan evde saçıma nasıl tost yapabilirim?
Saçlarımızda birçok modeli farklı zamanlarda görmek istiyoruz. Hepsi için ayrı ayrı şekillendirici almak maalesef biraz zor :) Bunun için de doğal yöntemlere yöneliyoruz. Peki tost makinesi olmadan saça tost yapılmış görüntüsü nasıl verilir?
Evde tost saç modeli nasıl yapılır?
Tost saç nasıl yapılır makinesiz
Tost makineniz yoksa üzülmeyin, siz de oldukça ihtişamlı görünen tost saç modeline ulaşabilirsiniz.. Tost saç nasıl yapılır makinesiz diyorsanız cevabı burada :) Saçları tost yapmak makinesiz de mümkün!
Öncelikle kuru saçlarınızı çok küçük tutamlar halinde örün.
Saç tutamlarını küçük küçük almanız, tost görüntüsüne ulaşmanıza yardımcı olacaktır.
Tek tek ördüğünüz saçlarınızın üzerinden düzleştirici ile geçin.
Düzleştiriciyi her kapattığınızda saçınızın üzerinde 5 saniye beklemelidir.
Saçlarınızın tümüne bu işlemi uyguladıktan sonra tek tek çözün. Tost saç modeliniz hazır :)
Saça tost nasıl yapılır?
Saça tost nasıl yapılır?
Tost makineniz varsa işiniz elbette ki daha kolaydır :) Hiç örmekle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Saça tost yapmak makineyle nasıl oluyormuş bakalım? :)
Öncelikle saçlarınızı yıkayın, temiz saçta tost daha iyi durmaktadır.
Saçlarınızın kabarmasını önlemek için nemliyken saç şekillendirici krem uygulayın.
Saçlarınızı tarayarak kurutun.
Saçlarınıza tost yaparken küçük tutamlara ayırmanız daha kalıcı olmasını sağlayacaktır.
Saçlarınızı ince tutamlara ayırın ve tost makinesiyle üzerine 5 saniye kadar bastırın.
Tüm saçlarınıza aynı işlemi uyguladıktan sonra muhteşem bir saç modeline kavuşmuşsunuz demektir :)
Tost saç modeli kimlere yakışır?
Tost saç modeli kimlere yakışır?
Çok sık kullanılmasa bile tost saç modelinin hayranı bir hayli fazla :) Peki kimlere daha çok yakışıyor dersiniz? Tost saç modeli özünde kabarık bir model olduğu için uzun, kalp, üçgen yüzlere yakışıyor.
Tost saç modeli kimlere yakışmaz? Yüzünüz çok küçük ve yuvarlaksa tost saç modeli sevginizi içinizde saklamanız hayrınıza olacaktır 😁 Çünkü saçların yoğunluğu karşısında yüzünüz çok arka planda kalacaktır.
En İyi Cevaplar