Trabzon erkeği nasıl olur ? Detaylı oldu biraz ama benimle dertleşirseniz çok sevinirim :)

Arkadaşlar ben bir çocuktan hoşlanıyorum . Aynı okulda okuyoruz lise 1 de aynı sınıftaydık .Gayet iyiydi aramız. Ona arkadaşlarla gezmeye gittiğimiz zaman haber vermeyince kırıldı , samimiydi bana karşı sonra lise 2 de sınıflarımız ayrıldı ama aynı kattayız bibirbirimizi görüyoruz sürekli. Facebooktan falan konuşurduk devam mesajlaşırdık çok ta cana yakın konuşurdu , doğum gününü kutladığımda bile tek bana derdi senin kutlaman yeter falan diye , 3 seneden fazla oldu tanışalı şu son zmanlarda soğuk davranmaya başladı , benim bir çıktığım vardı erkek arkadasımla konusurken duydu . kızdı sen niye tanımadığın insanla konusuyosun falan diye itti beni, ve ben onu seviyorum. arkadaş ortamımız aynı kız arkadaşımla konusurken geldi çıktığım kızdan ayrıldım dedi ve gitti . Ama benimle hiç konuşmadı. Hiç bir kızla gezerken görmedim trabzon erkeği kendisi :) nasıl davranmalıyım ? zamanında bu kadar yakınken şimdi niye uzak davranıyor sizce mesaj atmalımıyım nasıl konuşmalıyım ?
Trabzon erkeği nasıl olur ? Detaylı oldu biraz ama benimle dertleşirseniz çok sevinirim :)