Selam ben nisanlimdan ayrilmak istiyorum. Ama ailem uzulur diye baskalari ne soyler deye yapamiyorum. napmaliyim?

Artik nisanlima karsi hicbirsey hiss etmiyorum sebep beni cok incitdiler o benim yanimda olmak yerine her defasinda baskalarinin fikrini sordu. beni incitiyo sonra donup ozur diliyor bjr daha olmaz filan diyor ama hep ayni sheyler oluyo. iki aydan sonra dugunumuz var herkes hazianiyo ama ben cok sogudum ondan hicbirseye hevesim bile yok. nolhr bir fikir soyleyin cok onemli. Shu an tek istediyim ondan ayrilmak sesini bile duymaya tahammul esemiyorum ama ailem cok uzulur dusmanlarim sevinir diye herkese kurban veriyorum napmaliyim sizce. Bu arada ben Azerbaycanliyim. bilmiyorum turkiyede nasil ama bizde bir kiz nisanlisinnan ayrilarsa herkes onu konusur filan istedigim tek sey gozlerimi acip kapayip herseyin bitdiyini gormek ama biliyorun ayrilmak istiyorum desem herkesin cani yanacak bende cok canim yanacak baskalarini ailemi dusunduyun icin.. kurbanmi vermleiyim herseyi aileme gore yoksa napmaliyim. annemle konusdum nisanlimin annesiyle kendiyle konusup hall etmek istediyini dedi ama ben neynise hall olmagini deyil herseyin bitmeyini istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Cok çaresizim ailem cok ama cok uzulucek kendi akrabalarim bile sevinicek ben ayrilsam hep bunlari dusundum diye ayrilamiyorum ama artik sesini bile duyamaya tahammulum yok
Güncellemeler
+1 yıl
Bugun annemle konustum herseyi yine hall etmek istiyorlar. Beni sucladi ilk once. wimdide annesiyle konus diyorlar. nisani atmak anneme dunya yikilmasi gibi geliyo anlatamiyorum bu insanla gecinemiycegimi zamanla yaninda olumca duzelicek diyor napim
Selam ben nisanlimdan ayrilmak istiyorum. Ama ailem uzulur diye baskalari ne soyler deye yapamiyorum. napmaliyim?