Bu kaynanamin allah belasini versin 😤😤😤😤 ?

1 senelik evliyim ama sanki 50 senedir evli ve cile cekiyomusum gibi. Esimle seviyorum. Ama bir anasi var ki tam bir ara bozan. Onunla birlikte yasiyoruz onun evinde. Lokmalarimi sayar is yaptigim halde yapmiyosun der arkamdan dedikodu yapar millete beni kisirmisim gibi anlatir 2 lafindan birisi ben ogluma eltimin kizlarini alcaktim onlar daha besikte is ogrendi elimi bir ise surmezdim der tabi benDe huzursuzluk cikmasin diye sesimi cikarmam ama diger eltilerime melek gibi agizlarina yemek yediriyo resmen artik canima tak etti az once sofrada bana ogluma bir karpuz aldiramadin mi elinden gelse bana bir lokma ekmek. vermezsin dedi ve o an basimdan asagi kaynar. sular dokuldu. Esime cok dedim ayri ev diye ama beyfendi ust kata ev yapcam sabret deyip beni oyalayip yataga atti hep lafa gelincede ben yatak meraklisi bir erkek degilim beni bunla kandiramazsin der. Cok aramizda bosanalim die konustuk ama iki lafindan biri sabret ben anamdan ayri bir mahalleye gidemem oldu. Artik yeter az once ise gitti hicbisey olmamis gibi beni opmeye kalkiyo. Gece isten gelsin bu is bitti dicem artik yeteeer. Ama tek korkum babam evlenmeden once bana bu evden gittigin zaman anca kefenle donersin demisti ne yapicam ya beni kabul etmezse
Bu kaynanamin allah belasini versin 😤😤😤😤 ?