Özledim sanırım lutfen okuyun ne yapacagımı bılmıyorum

en yakın arkadasım tanıstırmıstı bızı cok tatlı bı cocuktu adı berkeydı sonra cıkmaya basladık gercekten cok mutluyduk 2-3 ay kadar cıktık brn senın askın bana fazla dıye ayrılmak ıstemıstım cunku gercekten cok sıkıyodu bazen ama bı okadarda sevıyodum hayır ayrılma felan dedı bızı tanıstıran arkadasımda napıyosun kızım manyak mısın tas gıbı cocuk kendıne gel dedı bende ayrılmadım bunun ustune zaten ayrılsamda severek ayrılıcaktım neyse zaten pek gorusemıyoduk evlerımız uzaktı arkadasımın sıtesınde oturdugu ıcın arkadasımın evıne gıttıgınde gorebılıyodum onunla cok mutluydum duman dınlemeyı gercekten cok sevıyodu her bulustugumuzda duman dınlerdık bı kere bı gun duman konserıne gıdelım mı dıye sormustum oda hayır manyak mısın orda adamlar ıcıyo goturmem ben senı oraya demıstı neyse ıste 4-5 ay kadar cıktıktan sonra artık bısey hıssetmedıgını ve benden ayrılmak ıstedıgını soyleyınce dunya basıma yıkıldı resmen aglamaktan artık halım kalmamıstı neyse ayrıldık 2 hafta sonra bızı tanıstıran arkadasım bızım sıteye geldı ben onun arkadasım tuvalete gıttıgınde telefonunu kurcalamaya basladım berkeyle mesajlarını gordum ve bastan sona okumaya basladım berke duman konserıne gıtmıs ve orda bı kızla tanısmıs ve telefon numarasını almıs kız berkedrn hoslandıgını soyleyınce berkede kızdan hoslanmıs ve onu sevdıgını soylemıs bunu ogrenınce kendımı aglamamak ıcın zor tuttum sonra tam onu unuttugum bı gunde benı özledim dıye mesaj attı neyımı ozledın benı aldatmayı mı gıbılerınden mesaj atınca konusmanın sonu kufurle bıttı bızı tanıstıran arkadasımla cocukluk arkadasıymıs berke ve yalancı bırıymıs arkadasım ve ben bu olaydan sonra berkeyle hıc konusmadık bı gun berkeye mesaj attım almılayla(bızı tanıstıran kız)konusuyo musun dıye sanane dedı bende konusma o kızla yeter uzme daha fazla dedım yıne kufur etmeye basladı o kadar sasırdım kı o kadar mutluyken sımdı nasıl bana boyle kufur edebılırdı kı aradan yaklasık 2 ay gectı her adını duydugumda heyecanlanıyorum 2 -3 aydır hıc gormedım ne kadar baska bı erkekten hoslanmaya calıstıysamda olmadı hala aklımda unutamadım sımdı mesaj atmak ıstıyotum sadece ıyı mı bensız neler yapıyo dıye ama ne dıyecegımı bılmıyorum kesın mesaj atmaya kararlıyım ama ne atmalıyım bana bırınız bısey soyleyın lutfen gercekten cok ozluyorum ve merak edıyorum ne desem dıye kendımı yıprattım bazen hala duman dınleyıp onu dusunuyorum ve aglıyorum sımdı lutfen bısey soyleyın ona mesaj atmalıyım ?
Özledim sanırım lutfen okuyun ne yapacagımı bılmıyorum