Daha dun ayrildik bn onun icin her fedakarligi yaptim o ise sdce kiskaniorum diye bitirdi herseyi bahane etti onu sikiomusum cocuk gbiymisim etmedigi hakaretler kalmadi nankor oldumu onun degerini blmedimi soledi aramizda yakinlasma olmustu ona bile biseyler soledi snki tek tarafli olmus gbi simdi yapayanliz kaldim dunden beri uyku uyuyamadim napcami blmiorum...
Cevabın nedir?
Bak güzelim sana bir tavsiye ben bu yolların hepsinden geçtim gece gece Kalbimiz de taş oldu artık gidene eyvallah demeyi de öğretti bu hayat bize seni sevseydi seni terk etmek yerine oturur bir güzel konusurdu sorunu çözmeye calisirdi erkeklerin en iyi silahı gitmek isteyince bahane bulamayinca hatalı senmissin gibi senin üzerine yıkmak olayı sen kendini suçlamaya baslamissin gibi geldi bana sakın böyle yapma tamam unutmak zor unit da demiyorum ama bir sağlıklı düşün hata onda böyle çekip gidilmez bırak zaman geçsin belki gelir sen ilişkide ipleri çoktan onun eline vermissen de yapıcak bir şey yok artık çoktan havalara girmiş o çocuk sana tavsiyem üzme o tatlı canını kimse senden değerli değil
412 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim canimm icim acisada bana yaptiklarini unutmaya caliscam dilerim brni bole aglatio rabbimde ondan sorsun gozyaslarimin hesabini
- +1 yıl
Kim ne yapiyorsa zamanı geliyor aynısını yaşıyor emin ol allah çoğu zaman biz kibirlenmeyelim diye bize göstermiyor ama durum böyle kafanı başka şeylerle meşgul et ne kadar çok düşünürsen o kadar kötü ben zamanında sabahlara kadar ağladım da noldu gitmek isteyen gidiyor tutamiyorsun yanında olmak isteyen seni seven adamı da kovsan gitmiyor bu böyle kabullenmek gerek bazi şeyleri bu durumlar ilk başlarda benim için de zordu ama şimdi kimseye eyvallahim yok
Soran+1 yılNe gzll olmus senin adina sevindim insanlarinonemsemek sdce onlarda egoya neden oluo karakteri insanlar ise coknkolay harcanio hakkimizda hayirlisi saol yorumun icin allah razi olsun
Soran+1 yılInsallah amin
- +1 yıl
@Hatuntas tamamen katılıyorum size. Ama üzüldüğüm nokta neden böyle erkekleri buluyorsunuz ki iyi erkeklere neden şans vermiyorsunuz da üzülüyorsunuz böyle :(
- +1 yıl
Hayırlısı olsun evet yaşadıkların seni bugün olduğun kişi yapıyor haklısın.. Ama bence artık erkekler konusunda seçici olunmalı... Günümüzde daha bir seçici..
- +1 yıl
@Hatuntas evet sonuçta yaşadıklarını düşününce seçici olman doğal ama seçtiğin kişiye de zor işi deme o mutlu olursa ben mutlu olurum diye düşün ;) Zaten bu saatten sonra seçtiğin kişi kötü biri olmaz diye düşünüyorum :)
- +1 yıl
@Hatuntas amin gerçekten rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.. İlla aşk ilişki olacak değil normal arkadaş olarak da iyi insanlar olsun çevremizde.. :) Ben aşk konusunda çook şansızım :(
En İyi Cevaplar
+1 yılÜzülme sinirden söylemiştir hem eğer öyle düşünüyorsa bile sevinmelisin kurtuldun demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam ban kasar muamelesi yapti. s her onune gelenle yatacak bir tipim sanki
+1 yılBazen kızlar kıskançlık konusunda gerçekten çok aşırıya kaçıyorlar... ama konuşarak çözülmeyecek bir konu değil bence seni bu yüzden terk etmesi çok saçma olmuş... ayrıca cinselliği yaşamış mıydınız? Öyle ise adi şerefsizin tekiymiş. 😔😢:(
028 Yorumla
Soran+1 yılMalesef yasadik ona guvendim bunu bile basima kakti ya :'(
- +1 yıl
Tam Bir şerefsizmiş böyle adamlara nasıl güveniyorsunuz ya aklım almıyor ben bir kızın bekaretini alacağım asla ayrılmam bahane etmiş o seninle oldu ya sen ona mecbursun diye bakıyor... bu noktada sana saygısı kalmamış belli :( en iyisi kendine saygı duyup onu unutman yoksa o sen yalvarsanda senin her zaman onu bekleyeceğini düşünüyor olduğu için kolay kolay barışmayacaktır :(
Soran+1 yılHaklisin bana dedigi hakaretleri duysan erkekliginden utanir insan ben bu kdr adi birini hormedjm madem sevmion bnmle bisiler yaptin neden adam gbi arkamda durmuosunda bahane edio ayrilion kendi cok ahlakli gbi bnada camur atti
- +1 yıl
Gerçekten çok üzüldüm :( Sen güvenip onunla herşeyi yaşamışsın o sana hakaretler etmiş :( gerçekten çok şerefsiz biriymiş... Bence sevmiyorsa bırak ilişki senin yanına bile yaklaşmamalıydı. Valla canım yol yakınken ayrıl bundan koca olsa bile hayır gelmez...:( Bu arada ne zaman dertleşmek istersen yazabilirsin...
Soran+1 yılTsk ederim ayrildik ztn ikimizin ortak karari oldu zerre hakkim gectiyse helal etmiorum
- +1 yıl
En güzeli sen üzülme canım ya bırak aldığı ahın bedelini rabbim ödetsin ona... Sen elbet bir gün mutlu olursun seni seven biri karşına çıkar inşallah...
Soran+1 yılInsallah tskler
- +1 yıl
Rica ederim ve bir daha seni böyle şerefsiz kişilerin kandırmasına izin verme... Niyeti neyse önceden konuş anlaş sonra devam et yalan söylüyorsa da anlarsın belli bir süre sonra..
Soran+1 yılHic ole biri degildi snradan degisti bilmiorim amaci sdce cinsellikmis gectebolsa anladim :'(
Soran+1 yılDun onkdr agladim birakma seviom diye bana hakaretler etti sdce bn onun onkdr seyine goz yumarken o kiskandigimi bunaldigini soledi bana yaziklsr olsun
- +1 yıl
Ya 3 yıl olmuş ve amacı cinsellik ise baya sabretmiş diyorum. Ama ilk onunla yaptın dimi? Ve kaç senedir cinsellik yaşıyorsunuz?
Belki ilişkilerde soğuma olur ve zamanla eski sevgi saygı kaybolur ama seninle cinsel ilişkiye girdiyse ve bekaretini aldıysa ne olursa olsun senin yanında olmalıydı...
Soran+1 yılBaslarda bole degildik snrasinda is cinsellige gitti bana bnmle yatarsan sna olan bagliligim ve guvenkm artar dedi snrasinda artik onalttannalan hep yanimda olup arayan soran gttinyerine vurdumduymaz ve gozu disarfa biri gelsi tamam eyvellah bni surekli gormeknisterdi knusurduk beraber gzl seyler yapatdik hayata bakisimiz bile ayniydi onunla bole bitmesine uzuluom dunden beri ne o nede ben bir satir bisi yazmadik ztnno kdr laftan snra ne yzacamki gel seni seviom iice bnim gururumu kir diyemem bitsin dedik oda sn blirsin dedi
- +1 yıl
Kıyamam ya :( çok adiiymiş :( Sen de aşırı mı kıskanıyorsun anlamadım ama bence asla ayrılmamalıydı ve hakaret ediyorsa bu adam seni hiç sevmemiş demektir :(
Benim de nişanlım vardı cinsel ilişki yaşamamış ama biz sevişmiştik ayrılmayı hiç düşünmemiştim.. Daha önce de yaşamış birileriyle bazı şeyler onları bile anlatmış ve dürüst olduğu için daha bir sevmiştim. Bakireydi ama. Sonra bir gün maddi konuları bahane edip ayrılmak istediğini söyledi özür bekledim özür dilemedi ben de peşinden koşmadım ayrıldık.. Oysa onun o kadar kıskançlık krizlerine sabırla yanıt vermiş, hemen hemen konuşarak anlaşmaya çalışıyorduk ve iyi de gidiyorduk... O yüzden ilişlilerde ne zaman ne olacağı belli olmuyor..
Soran+1 yılbenim maddi ondan bir bekletinnolmadi hatta durumunj bildigim icin bazi seyleri zorlamadim yok hediye yok luks mekana gdelim gbi sdce istesigim sevgi ilgiydi bn yakinlarindakileride gordum abisinin nisanlisyla olanlari ama onlar evlendi bense ortada kaldim hicbi sebepi yokken arada bakiorim watsaptan cevrimici oluo numarimi silmis resim falan goremiom ama knusmaya grince cevrimici yazio napacam blmiom ondan sogumaknixin bana yazdigi laflarinokuorum dunden beri ben bunu haketmesim :( ilkim oydu kmseyle yakinlasmadim
- +1 yıl
Hmm niyeti cinsellikmiş belli oldu :( Hiç bir zaman cinsellik güveni arttırmaz güven varsa sadakat varsa zaten vardır yoksa yoktur.. Sen güvenmeseydin onunla yatmazdın ki... Belli etmiş zaten kendisini seninle olduktan sonra huyu suyu değişmiş :( Peki kaç yıldır cinselliği yaşıyorsunuz? O işte seni kullanıyor senin sevgini seni herşeyini vermiş olmanı kullanıyor :( Be şerefsiz it derim seviyorsan bunları yaşatmazsın sevdiğine.. Ama sevmiyor işte... Sinir oldum ya valla sinir oldum.. :(
Soran+1 yılBu son 1 yildir bole ztn onun oncesinde 8 ay ayrilik yasadik kapimda bekledi kopek gbi pismanim dedi bn onu yaptikalrina ragmen kabul edip kalbimi actimm keske demek ixin cok gec ama keske onunla olmasaydim
- +1 yıl
Kıyamam ya :( özelden yazarmısın desten oldu burda :(
Abisinin ilişkisi nasıldı ki? yazma ona bence sakın yazma eğer aradığını bulamazsa o geri dönecektir zaten... - +1 yıl
Yani ne diyeyim durduk yere de böyle olmaz ki 3 yılın 2 yılı cinsellik yokmuş ve 8 ay da peşinden koşmuş... Peki o zaman ayrılma sebebin neydi. Çünkü hiç mantıklı gelmiyor onca yıl sonra böyle yapması :(
Soran+1 yılmesaj atamiorum size
- +1 yıl
Şimdi atabilirsin ayarlarım kapalıdaymış özür dilerim :(
Soran+1 yılMalesef mesaj atamioeum xp 2istio
- +1 yıl
Anladım ben de de öyle dedi :( Dün açtım ben profilimi ondan :( sen peki? benim 64 puanım var nezaman 2 xper olurum bilmiyorum :(
Soran+1 yılKismetbiste benim cikmam. lazim tskler yorum icin kib
- +1 yıl
Rica ederim üzme kendini hayat herşeye rağmen devam ediyor ve arama elbet seviyrosa biraz olsun o geri dönecektir. Sen yalvardıkça onun egosu tavan yapar sen sabırla bekle.. En fazla onu tamamen kaybedersin ama hiç değilse kendine saygın onurun ayaklar altına alınmamış olur.. Sabırlı ol tamam mı canım. Asla taviz verme.. Bekaretini aldı diye senin kişiliğine hakaret edecek hakkı kendinde bulmasına izin verme...
- +1 yıl
Tekrar konuşuruz inşallah 2 xper olursam yazarım hemen :)
Soran+1 yıltamam tsk ederimm saol yorumlarin icinn arafa grersem bnde yazarim
- +1 yıl
Tamam anlaştık dikkat et kendine canın sıkılırsa yaz konuşalım buradan da olsa... Çünkü yalnız kaldıkça insan düşünmeden edemiyor :(
Kendine çok iyi bak ve üzülmemeye çalış tamam mı canım :(
Soran+1 yılTsk ederimm aklima gelio Şu an ozluorum napio diyr mrk ediorum napacam daha bir hafta bile olmadi. s
+1 yılBen de gün önce ayrıldım daha doğrusu terkedildim. Durumunu anlıyorum kardeşim nefes alamıyorum dünya üzerime geliyor sanki uyku tutmuyor hep aklımda uyuduğumda rüyalarıma giriyor şizofren gibi oldum çok kötüyüm be
01 Yorumla
Soran+1 yılGecmisnolsun allah sabir versin zor cidden
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
+1 yılkuzum onun seni aldattığı gerçeğini göremiyuorsun hareket ettirmedin oda yakalanacağını anladı bahane ve çirkinliği ile ayrıldı sen işte bu kadar salak bir kadınsın hemen bayram etmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılBn surekli ondan supheleniodum ama o surekki ben yapmam etmem sn bana guvenmiosun dedei
+1 yılYapacak birşey yok ayrılmayı kafaya koymuş fırsatını bulmuş hakaret etmeside kendi terbiyesizliği
08 Yorumla
Soran+1 yılDogru dzgun desinki bn sninistemiom sevmiom bitsin ama anca kndini aklamaya calisti
- +1 yıl
Takılma böyle karektersiz medeni cesareti olmayanlara arkadalım takılıpta kendini harap etme medeni cesareti olmayan kişiden hayır gelmez
Soran+1 yılSdce amaci brnimle yatmakmis gecte olsa anladim bna saygisi olmayanjn sevgisi olmaz
- +1 yıl
Tabiki saygı dürstlük en başta gelen kınudur haklısın ama şunu söyleyim kaç yaşındasın bilmiyorum kendini üzmene değmez arkadaşım karektersiz medeni cesareti olmayan bir erkekmiş işte her iki cins dede çıkıyor
Soran+1 yılMalesef dediginiz gbi keske bastan anlamis olsaydimda bir sekilde bitseydu ite kaka iliski olmuo ikimizde kndi acimizdan hakliyiz amanortada elle tutulur bisey yok hep gecmisi acarak bolr olmaz
- +1 yıl
Haklusın geçmiş geçmiştir sen ileri bak arkadaşım
- +1 yıl
Daha karekteri düzdün medeni cesareti olan kadınına sahip çıkan erkekler çıkar karşına bırak kırılan dökülen olduğu yerde kalsın
Soran+1 yılHaklisin tskler
Ne yaparsan yap hepsi yok olup gidiyor. Hemde bir anda..
012 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin sdce pismanlik kalio
Soran+1 yılOle ed ama iste yasanmisliklar. s bilmiomm
Soran+1 yılBilmiorum bn kmseyi dusunmezken onyapiosa ztn gozumde dahada kuculur
Soran+1 yılBole oldugum icin kayybettim ya
Soran+1 yılNe kazanablirimki herseyimi kaybettimnonurum guururum insanlara guvenim hayirlisi diycem
Soran+1 yılOle haklisinda uzerinde zaman gecsin ve gercekten bni isteyen seven fedakar biri beni bulsun benim . amacim flort değil ciddi bir evlilik yapmak ztn kismetim bana gelicektir tskler
Geri döner sinirle olmuştur. Iliski suresi uzunsa birakamaz hemen.
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 sene oldu blmiorum gelse ne degiscekki
Soran+1 yılO kdr kufur hakaret ya bnde sinirkeniom ama ona hakaret etmiom namusuna dilnuzatmiorum
Bu çocuktan sana yar olmaz ASLA. Seninle ilgilenenleri değerlendirmelisin bence. Sıkma canını.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnkdr iyi anlasirken bunu bana yapmasi ztn olmiycank gosterdi bosa cabalamak istemiorim. s
+1 yılSenin degerini bil. iyeni sen hic sallama bosver baksana kalitesi ortada zatten kullan isin bittimi ay gitsin neden kanina giriyorsun madem oyle be insan
019 Yorumla
Soran+1 yılBenim zaafimdan yararlanip cekip gtti snrasinda nankor bennoldum bu kdr kolay miydi blmiom bn burda uzuntuden harap olurken o hicbisey olmamis gbi hayatina bakio...
- +1 yıl
Yani haklisin seni ve sevgini cok guzel kullanmis isi bittimi bay bay ben yokum artik kacmanin en kolay yolu bunaltiyorsundur unutma olan sana oldu neye yanarsan yan simdi dimi cok yazik askda oyuncak oldu kullan at modeli
Soran+1 yılMalesef ole kndimden suphe ederdimm ondan asla ama oda beni sn benim karimsin birakmam alistim sna diodu bir bahane tamam bitti
- +1 yıl
Valla karilar bile terk ediliyor bosaniyor guven muven hak getire artik asklar olmus cacik yesen bir turlu yemesen iki turluu gellde cik bu isin icinden
Soran+1 yılOle eed ama iste kime sorsan sevginistio guvennistoo fedakarlik ama is kndilerine gelince ucup gdiolar bnde bunu anlamiorum
- +1 yıl
Zaman bu zaman boyle anlamaya calisma bosa kendini yorma sende akisina birak makum hayatin getirsi ne olursa artik yapcak bisi yok cirpinmamaliyiz
Soran+1 yılOle tabiki gden icin uzulmek geringetirmez
- +1 yıl
Tabiki oyle bosver giden gittigiyle kalsin bak abaza kaldiginda pismanim ayaklariyla nasil donucek o zaman sen geregini yap artik eline duscek emin ol
Soran+1 yılBunkacinci elime dususu ama ben her seferinde ona sevgimi sevkatimj ilgimi verdim gecen zamanima yaniorum baska bisi değil
- +1 yıl
İste bu hatalar onun kicini tavan yap bu benim. malim biryere gidemez birakirim azdikca donerim mecbur modlari falan filan ustuste gelince yanlislar sonuc malum sivas otel ahhh kafalar ahhh kirmali bu kafalari
Soran+1 yılElime dusmesuni cok istiorum bana yasattiklarini yasamasini goreblcem mi acaba
- +1 yıl
Duserde gorurusunde meraketme hic birsey olmszsa cinsellik acisindan doncek o zaman koz sende isde verme surunsun gebersin kendine hakim ol aklinla mantiginla hareket et kalbine hic danisma bak gor ve yasa nasil intikam alinirmis
Soran+1 yılBana ztn sirf cinsellik icin gelecekse yere batsin gelisi sdce allaha havale ediorum onunda kck bir kiz kardesi annesi var bana bunlari reva gordu ya dilerim allahtan yasattilarini yasar
- +1 yıl
Bu saatten sonra ne icin geldigi farkedicekmi senin icin hala kalbinle dusunuyorsun sanirim halen yetmemis gibi olanlar beyninde sabit bir umut besliyorsun hala hata hata hata neden geldinki bu hale be heyy guzel insan
Soran+1 yılAptalligim ve insanlarinkendim gbi gormem buna sebep ama artik bole olmiycak dik durmak zorundayim her zamnkinden daha fazla hemde
- +1 yıl
Bak bu cvp daha mantikli olumlu gelismeler var guzel birsey herseye ragmen hayat devam ediyor hayallerinde cok bir kaybin yok unutul. ucak kimse hicbirsey yok bu hayatta sallansanda yikilma devamet bundan gayri kimse sarsamaz bile seni sen sacmalayip izin vermedikce dik dur dik öl guclu bilsinler seni hep olmasanda hic olamican kadar guclu gorun
Soran+1 yılTsk ederimm
- +1 yıl
Rica ederim ne zaman bunalirsan basin sikisirsa ben hazirim allaha emanetsin
Soran+1 yılTsk ederim sizde allaha emanetnolun gzl yorumunuz icinde tskler
+1 yılBence onun için bir firsat olmuş. Belki hayatına başka birisni alacak belli olmaz. Seven insan kıskanır tabiki.
04 Yorumla
Soran+1 yılAliosa hakkimi helal etmiorum benim vebalimle nasil mutlunolacak o
- +1 yıl
Alsa da olamaz zaten merak etme. Sonra sana dönmeye kalkacak tabiki sen asla kabul etmeyecej ve red edeceksin.
Soran+1 yılBidaha ayni hatayadusmem insallah
- +1 yıl
İnşallah.
+1 yılboşver öyle değmeyecek biri için üzme kendini o üzülsün seni kaybettiği için geri dönersede sakın kabul etme
07 Yorumla
Soran+1 yılEdemem herseye tamam ama hakaretleri bni bitirdi. s
- +1 yıl
seni değil kendini bitirdi bakalım bulcakmı bir sen daha kaybeden o oldu hadi sıkma canını
Soran+1 yılOna bisi olcani sanmiorum olan bana ve onuruma oldu yine kndini hakli cikartti son tartismada
- +1 yıl
bu tür adamlarla anlaşmak geçinmek zordur kutulduna şükret unut gitsin ve bundan sonrasına bak bu ilişkiden alman gereken dersleride unutmadan
Soran+1 yılHaklisin tskler
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
eig için teşekkürler
+1 yılArtık önüne bakacaksın başka yapacak birşey yok ayrıldın diye dünyanın sonu gelmedi
05 Yorumla
Soran+1 yılOlede insan uzuluo emeklerime cabalarima degmedi...
- +1 yıl
Değmedi bnde terkedildim askerdeyken anlıyorum seni konuşmak istersen burdayım
Soran+1 yılTsk ederim allah hepimize sabir versin
- +1 yıl
Aminn dediğim gibi istediğin zaman mesaj atabilirsin kib
Soran+1 yılKib tskler
ona deger vermedigini soylemis neden boyle dusundugunu sordun mu?
012 Yorumla
Soran+1 yılSurekli ben sna sunu yaptim bunu yaptim ama sen bma guvenmedin deyip durdu onunla bisiler yasamistik bana afedersin kasar muamelesi yapti
Soran+1 yılBn ondan ayrildim ama beni mecbur birakti bana saygisinyokki sevgisi olsun ama nedense yine sucli benmisim gbi davrandi :(
- +1 yıl
olay yeniyse geri donmesini bekle ilk mesaji o atsin eger sen once yazarsan senden soguyacaktir onyargilari artacaktir ama kendini birazcik dinleyip seni ozlerse illaki hata yaptigini anlayip kalbini kazanmak icin mucadele verecektir. eger yazmiyorsa uzun zsman yazmadsa yeterince sevememis iliskinidezden sıkılmıstır
Soran+1 yılOle dunden beri ne ben nede o bisi yazmdik knusmadik sdce mutlunol dedim kestim attim nasil bole oldu anlamiorum gzl gden pesimde kosan hep bni gormek isteyen adam sanki dusmanimmis gbi davranio
Soran+1 yılBni kaybetmeyi goze aldiysa kazanamk icinde bisiler yapmali sevdigini anlarsam geri donerim orasinida allah bilir bn simdi bisey diyemem
Soran+1 yılBennara verdim onu bilemem o benim gbi dusunmez gder baska kollarabatar kendini
Soran+1 yılKimin kaybettini zamanla gorucem eger ztn benim icin hayirsizsa uzulmeye degmez
Bahane.
Salla gitsin.04 Yorumla
Soran+1 yılBana sevgisiyle gelene kapim acik bahaneyle gdene değil tskler
Soran+1 yılTskler
+1 yılKıskançlığın okunu çıkaranlardansın galiba
09 Yorumla
Soran+1 yılOna gore ole bn sacma sapan kiskanclik yapmam yaptiysam sevip deger verdigim icin
- +1 yıl
Sevip değer veren saçmalamaz mı
Soran+1 yılTamam sacmaladim kabul ama o kdr sey olmusken bunu bahane edip ayrilmak olur mu
- +1 yıl
Önceden uyarmış olmalı
Soran+1 yılEed uyardi ama kiskancliktan değil ona cok karisiomusum
- +1 yıl
O da onun kardeşi zaten 😀 bende sevmem kıskançlığı onun için haklı olabilir herif
Soran+1 yılHerkesin gorusune saygi duyarim
- +1 yıl
Eski sevgilinede saygı duymalısın
Soran+1 yılDuyuom ztn
+1 yılÇocuğu zikersen ayrılır tabi
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden ole bisi yapayim
- +1 yıl
"Onu sikiomusum cocuk gbiymisim" yazmışsın
Soran+1 yılBunaltmak anlaminda solemistim
- +1 yıl
Hadi canım
Soran+1 yılOle
+1 yılDegmezmis demek ki. Barisalim derse sakin barisma.
01 Yorumla
Soran+1 yılO kdr hakaretten snra barisamam ztn gururumu kirdi snki altina bilerek yatmisum gbi davtandi bana en cokta bu koydu. s
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakınlaşma hakkındane dedi
05 Yorumla
Soran+1 yılYakinlasinca her onune gelene veren bir tip oldumj soledi ne desin. s bn onu adam bilip ozelime aldim o beni terketti adi
Cevap sahibi+1 yılBoşver, her yerden engelle. Unut gitsin adiyi.
Soran+1 yılZtn dun o kdr mesaj attim bna donmedi bile bitiosa dedim sevmiosan sole rahatsiz etmem lafi geveledi durdu
Cevap sahibi+1 yılBırak artık onu. Değerini bilmiyor madem salla gitsin şerefsiz şeref bekçisi ni
Soran+1 yılKendi cok namuslu gbi bana nutuk cekti
+1 yılbir kisinim daha hayalleri suya dustu :/
03 Yorumla
Soran+1 yılZrn belliydi hayal dunyasinda oldugum
- +1 yıl
Bidaha gereksiz kiskanmazsin olur biter.
Soran+1 yılKismet insallah
+1 yılhiç sevmemiş unut sen
04 Yorumla
Soran+1 yılBu saatten snra yapacak bisem yok unutmaktan baska... dilerim bana yasattiginu yasar
- +1 yıl
herkez hak ettiğini bulur bir şekilde rahat ol
Soran+1 yılInsallah saol
- +1 yıl
Onemli degil kardeş
+1 yılBoşver
13 Yorumla
Soran+1 yılKeske dedigin gbi bosvereblsem 3 yilin sonu bole olmamliydi
- +1 yıl
Ölümlü dünya takma kafana keyfine bak
Soran+1 yılHaklisin saol
+1 yılDöndü mü