Bir erkek bir kıza neden kaba davranır?

ben bir tane erkekten hoşlandım sonra ona birgün söyledim faceden mesaj attım oda sevgilisi olduğunu söyledi ama sevgilisinin ne fotosu nede bişeyi hiç birşeyi yok onunla ilgili neyse sonra daha sonralarda onunla sürekli kavga etmeye başladık ve engel atıp durdu ama ben pes etmedim defalarca ekledim gene engel yedim bana karşı bişey hissetmediğini söyledi bende peşini bırakacam dedim sonra dost olduk yalnız ben bu çocukla üç senedir aynı ortaokuldaydık tanışıyorduk yani hep kalbimi kırdı her seferinde ağır sözler söyledi bir ara özür dilemişti ben bir ara bunun arkadaşını eklemiştim bana çok kızdı benle konuşunca çok sinirli konuşuyor ama normalde böyle değildi ona hiçbişeyde yapmadığım halde ne yaptım sana bana niye benden bu kadar kin aldın dedim kin falan almamış sadece sıkıldığını söyledi konuşalım diyorum yüz yüze işim olmaz dedi iki senedir görüşmüyoruz karşımada çıkmıyor yüzyüze görüşmekte istemiyor niye benden bu kadar nefret ettiğini bilmiyorum bana bir daha mesaj atma dedi bende hala ekli ne yapmalıyım bir taraftan çok seviyorum, nefret ediyorum yardım edin lütfen!
Güncellemeler
+1 yıl
Biz daha onaltı yaşındayız eskiden bana sıcak davranıyordu hatta şüphelenenlerde vardı acaba birbirlerini seviyorlarmı falan kulağıma sesler dedikodular geliyordu lıseye geçince artık bana eskisi gibi davranmamaya başladı ve biz onunla hiç çıkmadık sadece ondan hoşlandığımı söyledim ve bana kaba davranmaya başladı
Bir erkek bir kıza neden kaba davranır?