Vazgeçemediğiniz ama vazgeçmeniz gereken.. Kaçmaya çalıştığınız ama gitgide dibe çekildiğiniz bir sevdanız oldu mu.. E sonra ne oldu bitti mi, muhtemelen bitmiştir de. Sonu ne oldu 😊?
Platonik yaşanan aşk kabul edilir mi bilmem ama anlatayim günlerden bit gün idi Üniv. Yeni başlamıştı bit sınafa yerleştik ama değişmesi gerekiyordu ve değişti değişimin ilk günü tolucak yeni sınıfa gittik sanki bir melekti bakımlı temiz biri elindeki kitaba odanlanmis idi bizde o heyecan ile sınıfı suzuyorduk ama beni tek ilgimi çeken arzu idi ona bakınca ne guzel kiz ben bu kızı istiyorum dedim zor olmasa gerek diye düşündüm ama kızın boyu 1.74 idi benden 4 cm uzun zil çaldı ve te efus vakti idi ben boyundan habersiz idim İnşallah şişir çıkmaz zubbe defıldır diye umut ettim çünkü eğer çıkar ise diğer kızlardan farkı olmayacaktı ne çıkması yerinden kalkmadı ve yanına değişik bir kız arkadaşı geldi işte bu dedim bu kız benim olmalı diye saha sonra boyunu öğrendim ve kafaya taktim ameliyat bile düşündüm belki 5 Cm uzarim o to büklüm giyince de bende tabanlık kullanırım diye düşündüm gelelim olaya kızı sevdim boyu diktir et ben bu kızı seviyorum sonra çok sevdim en sonunda ise onun için ağladığım zaman işte ben bu kıza aşığım dedim ama artık canım yanıyordu dua ettim ve 2 gün sonra bir şekilde kızın sevgilisi olduğunu öğrendim işte vurulduğum an oldu ben aartık onu kaybettim ama umidim hiç eksilmedi ne faydası var o artık benim değil onun idi 8 ay boyunca aklımdan çıkmadı arzu sınıfa geldigi her vakit kendimi duzenledim yuzune bakmadım ama çok kestim çünkü asiktım hep onu süzdüm iyi niyetle melankoliģe bagladim ve artık sınıf arkadaşlarım birak onu diyorlardı ama ben onu çok seviyordum ve en sonunda yukarıda yazıldığı gibi bırakmak zorunda kaldım aklımdan cikarmk zorunda kaldım ben onu gözümle beğendim kalbimle sevdim ama ama beynimle Red etmek zorunda kaldım yazıklar olsun bana gün geçti ve artık okulun bitmesine 1 ay var ve kız benim yakın arkadaşım ibrahimin yanına gelip beni isaret etmiş ve demiş ki emre benden hoşlanıyor mu oda evet demiş kızın tepkisini bilmiyorum ama ibrahim dedi ki oğlum kızın gözünde büyüdün Neden diye sordum cevap olarak düşünsene kızı bir
Sonu eski sevgilisini cok sevdiği icin ona geri döndü. Bende birinin sevgilisini sevmeyi kendime yediremedigim icin unutmaya çalıştım suanlik basarmis gibi hissediyorum ama onu tekrar görmekten cok korkuyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İmkansız zannediyordum. Değilmiş, çok isteyince deneme fırsatı buldum tabi. Ama Allah onca zaman vermemiş çünkü bildiği varmış. Yaşadığım da yaşayacağım da kursağımda kaldı.
3 kere. 1 ' i Adriana Lima idi. 6 sene sürdü, evlenince kendiliğinden bitti. 1 ' i Merve Boluğur idi. 4 sene sürdü, evlenince bitti. Diğeri Burçin Terzioğlu idi, İlker ile sevgili olunca bitti.
26 yasindayim nisanlim benden 6 yas buyuk zamaninda ben liseye giderken asik oldum o mezun olmuştu yeni az pesinde kosmadim sevgilisi filan vardi anlatsam uzar :D
En İyi Cevaplar