Arkadaslar başından geçen varsa ve fikri olan varsa dinlemek istiyorum yeniden aşık olunabilirmi yoksa insan sürekli geçmişe özlem duyar mi? Unutturan olur mu lütfen fikir verin çok yoruldu kalbimn umuda ihtiyacı var :/
Cevabın nedir?
Tabii ki sevebilir fakat geçmişe duyduğu özlem yüzünden mutluluğu pek kolay kolay göremez.
Mutluluğu gördüğü zaman da geç kaldığını düşünür.
Geçmiş unutulur, yeniden sevilir, güvenilir ama aşk bir defadır.
Kimde yaşadıysan aklın onda kalır. Bir yerlerde, iyi de olsa, kötü de olsa hatırlanır daha farklı bir his ile.
Bu histe daha doğrusu aşk, özlem değilde yaşanmışlık hissi olur. :)15 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben bundan çok korkuyorum aşk bir defaysa bir daha bu hisleri yakalyamazsam? Ama bana karşı çok hatası oldu benim ozguvenimi yerle bir etti hiç değer vermedi yani sevgi tek tarafliydi bu duyguları başkasında yasasam sevilsem belki hersey güzel olabilir. Dimi?
Soran+1 yılAma artık bu süreç beni çok yormustu en son kestim attım bende ilk zamanlar kendimi çok iyi hissediyordum ama 2 ay oldu yeniden aklıma gelmye başladı
Soran+1 yılNe kadar zaman ama kaç ay kaç yıl :/
En İyi Cevaplar
Kimseyi gidenin yerine koyamazsın zaten koysan da bu gelene haksızlık olur. Evet yeniden aşık olabilirsin gelen geçmişten daha güzel şeyler yaşatabilir ama asla unutturamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık Mutlu olmak istiyorum hatırladığım da hicbirsey hissetmemek istiyorum
Daha iyisi gelene kadar geçmiş yakanı bırakmayacaktır. Ama yeniden oluyor insan. Hatta nasıl oldu böyle diye şaşırıyor. Çünkü kendini bir daha olmayacağa inandırmıştı bünye. Şaşırıyor. Sersemleşiyor. Mutlu oluyor. Böyle 😍
112 Yorumla
Soran+1 yılInancimi kaybettim artık gelir mi ki daha iyisi :/ güzel teselli versin inşallah benimde gözlerim parlyacak birgün..
Soran+1 yılİnanıyorum ama insanlardan çok korkuyorum artık. Sanki herkes gidicek gibi sanki birisi gelse yarım birakicak sevmeyecek gibi. Benim ne kadar daha süreye ihtiyacım var :/
Soran+1 yılUmarim bukadar çabuk olur
Soran+1 yılGüzel yorumlarin için çok teşekkür ederim içime su serptin..
Soran+1 yılİnsan bazen gerçeklerin farkına varamiyor.. hatirladim sayende☺
Soran+1 yılÇok sağol :) umarım seninde hersey gönlünce olur
+1 yılyeniden sevilebiliyor denendi onaylandı. geçmişe özlem duyuyorsun ama birşey hissetmekle alakalı bir özlem değil bu
116 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürede toparladin peki 2 ay oldu her an aklımda sanki hiç çıkmayacak gibi..
- +1 yıl
senin daha taze sayılır. o çocuğu kendinden soğutmaya çalış. kötü yanlarını düşün yardım eder baya. arkadaşlarınla daha çok vakit geçir kafan hep bişeyle meşgul olsun ve o artık bitti bir daha olmaz en iyisi unutmak de. biraz değişik bir yorum belki ama bende hep işe yarıyo :)
Soran+1 yılEvet daha çok yeni.. ve o kadar kötü yanları var ki bir daha olası yok.. nefret etmem için çok sebep var ama hala beynim kemiriyo ya ben ne zaman iyi olucam daha kaç ay zamanm var :/
- +1 yıl
maksimum 2 ama dediklerimi uygulamaya çalışırsan 1 aydan kısa olacağına garanti verebilirim olmazsa beni bulursun :)
Soran+1 yılZaten 2 ay oldu ama hala aklıma geliyor kötü yanı o kadar çok ki ama bazen kalbim mantigimin önüne geçiyor ilk zamanlar çok iyiydim aklıma gelmeye başladı sanırım boşlukta olduğum için
- +1 yıl
o 2 ayın üstüne 2 demiştim. bir süre şarkılardan uzak dur ben en çok o durumlarda ruh halimi bu şarkı anlatıyor diyerek kendime acı çektirdim
Soran+1 yılAynen artık dinlemiyorum sosyal medyalardan takip etmiyorum 2 ay daha sabır ozaman geçicek inşallah 2 ay çabuk geçer..
- +1 yıl
sosyal medyadan takip etmeyecek kadar kendine hakim olabildiysen korkmana hiç gerek yok
Soran+1 yılBakiyodum ama böyle bir karar aldım ve cok kararliyim inşallah hakim olabilirim
- +1 yıl
hakim olamasan bile kararlıyım demen yeter
Soran+1 yıl2 aydan geriye sayıyorum ozaman😊 bak unutamazsam bulurum seni :))
- +1 yıl
ben hep buralardayım bulmazsan ben başlık açarım 2 ay sonra bir kız vardı noldu ona unuttu mu diye :)
Soran+1 yılTakip gonderdim☺
Soran+1 yılYa senin adın soyadın ne ☺ eminim. ortak arkadaslarda cikar☺
Soran+1 yılYanlış yere yorum yaptım k. bakma☺
- +1 yıl
yok ne kusuru :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
+1 yılben lisedeyken birine aşık olmuştum ama öyle böyle sevmiyordum hiç unutamam sanmıştım 7 yıl geçti şu an aşığım birine çokta mutluyum bir gram aklıma bile gelmiyor unutturacak biri çıkıyor karşına mesele onu anlayabilmekte
03 Yorumla
Soran+1 yılBenimde lise askimdi 5 yildir taniyordum 2.5 yıldır birlikteydik banada Şu an öyle geliyor sanki hiç unutamayacakmisim gibi :/
- +1 yıl
unutursun sıkma canını. insanların ailesi ölüyor onu unutup hayatlarına devam ediyorlar
Soran+1 yılKendimi böyle avutuyorum zaten geçecek insallah
sevilir.
belki hemen değilse bile elbet birgün unutucaksın ve yeni insanlar tanıycaksın. umutsuz olma bitti diede bazı şeyler çok üzülme vardır bir hayr onda da. :)03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle Hayır olduğunu düşünüyorum hatta gözümle de görüyorum ama kalbime söz geciremiyorum sanki birisini sevsem evlensem ileride pişman olucakmisim gibi geliyor hep :/
Soran+1 yılEvet ama sanki hayatımı onun üzerine kurmusum o hayalleri başkası ile yaşamaktan çok korkuyorum belkide Şu an boşlukta olduğum için böyle geliyor
+1 yılYeniden sevenlerin, gerçekten sevebildiğine inanmıyorum. Çünkü yeniden olanların ilişkileri 1haftada falan gidiyor, hem seviyorsan neden ayrılırsın ki? Bence herkes unutulabilir de.
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen ayrılıp ayrilmamak senin elinde degildir çok sevsende karşındaki sevmeyince olmuyor işte..
evet unutturur hatta ulan ben ne eşşekmişim böyle adamlar varken o canım için kendimi paralamışım bile dedittirir
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de tam. olarak böyle demek istiyorum ama korkuyorum artık insanlardan. Ve sanırım bunu demek için zamana ihtiyacim var :/
Soran+1 yılKaç ay kaç yıl :/
- +1 yıl
bu sana bağlı mesala ben ilk aşk acısı yaşadığım zaman uzun süre atlatamamıştım ama ikincisi o kadar uzun sürmedi ve çokta canım yanmadı bence sürekli onu düşünmeyi bırak onu sana hatırlatan şeylerden uzak durmaya çalış ve sakın yeni bir sevgili bulma hatasına düşme içine de kapanma tabi çık gez dolaş arkadaşlarınla vakit geçir hoşlandığın şeyleri yap
Soran+1 yılZaten aynı ildeyiz ama farklı ilcelerde yarım saatlik mesafe var karşılaşma olasılığı çok düşük. Sosyal medyalardan takip etmiyorum. Çok da kendimi harap etmiyorum yas tutmuyorum ama yine de içim sizliyor bazen
- +1 yıl
içinin sızlaması çok normal bundan kaçış yok maalesef şu an beynin ve kalbin tamamen başka frekansta kendinle savaş halindesin ama bu savaşı sonunda beynin kazanacak ve mutlu olacaksın birde unutmaki seni seven biri olsaydı zeten bu halde olmazdın ee seni sevmeyen biri içinde bu kadar üzülüp kendini harap etmeye değermi bence değmez kendine haksızlık etme
Soran+1 yılAynen o kadar hatası olmasına rağmen Şu an baskın olan kalbim.. ama zamanla geçecek inşallah. Öldürmeyen acı guclendirirms. Benim yaptığım fedakarlıklara göre onun beni el üstünde tutması gerekiyordu degmezmis:/
Soran+1 yılEn güzel yaşım en güzel zamanlarm uzulmekle geçiyor ya ona yanıyorum ama elimde degil
Soran+1 yılİnşallah öyle olur. Artık adımlarım daha sağlam olcak. İnşallah çok severim sevilirim yaşadıklarımı unutturur
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. insallah seninde öyle olsun
+1 yılAynısını ben yaşıyorum. Sevemiyorum sanki artık olmuyo. Ve hep geçmişte yaşıyorum. Dua ediyorum sürekli ama o da olmuyo... Bitiğim.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende.. ne onu istiyorum nede başkasını.. ama sürekli aklımdan çıkmıyor
- +1 yıl
O kadar çok istiyorum ki beklediğime değecek şekilde gelsin. Ama kılını bile kıpırdatmadı. Ne diyim ya çok zor bir durum...
Soran+1 yılEvet erkekler Gamsız varlıklar çünkü :/
- 00 Yorumla
Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Herkes unutulur. Eskisi kadar acı vermez geçmişin eğer sen cidden istersen. O bütün dünyam dediğin adamın bir anda diğerlerinden farkı kalmaz senin için. Sen yeter ki iste.
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok istiyorum bana karşı çok hatası oldu ama kalbe söz geçmiyor... daha ne kadar sürecek bu 2 ay oldu hala ayni :(
Soran+1 yılBirkaç eşyası var ne yapmaliyim
Soran+1 yılKiyamiyorum aslında atmaya :(
Soran+1 yılPeki eşyaları atmakla başlıyorum ozaman
Ben :)
İnsanın sadece bir kez aşık olacağını düşünürdüm. Ama aslında en umulmadık anda çıkıveriyor karşına. İkinci kez ve daha güzel. Daha mükemmel.06 Yorumla
Soran+1 yılİnsan kendini ne kadar süre sonra hazır hissediyor peki.. gelenin her davranışında eskisi hatırlanıyormu.. yoksa Şu an boşlukta olduğum için banami öyle geliyor
Soran+1 yılHislerin eskisi gibi olmuyor sanırım ve zamanla insan diğerine alisiyor
Soran+1 yılİnşallah birgün birisi hayallerime başrol olur belkide zamanla olucak belkide unutmak için ben acele ediyorum bilemiyorum...
Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Hayır be :) Yeniden tabi seveceksin. Geçmişe değil geleceğe bakacaksın. Gelen gideni unutturur. Yeter ki hazır hisset kendini :)
034 Yorumla
Soran+1 yılSanki ruh halim hep böyle gidecek gibi ama zamanla geçer dimi :/
Soran+1 yılİnşallah.. zamanla hisler kaybolur sanırım gözden ırak olan gönüldende ırak olur
- +1 yıl
Olur olur hiç merak etme :) Bunların olabilmesi için , Sosyal medyalardan görmemek için engelle. Seninle nereden iletişime geçecekse o yolları belirle ve yolları kapat. Hiç bir yerden sakın takip etme , Stalk yapma yani. Slow şarkılar dinleme , Neşeli ve seni mutlu edebilecek ortamlardan ayrılma :) Seni üzecek ne olursa olsun hep uzak dur. Slow şarkılar yerine yabancı şarkılar dinle :) Yeni yeni hobiler edin. Dersini çalış , Hiç olmazsa roman tarzı kitaplar al oku :) Bunların sonucunda kendini ödüllendir. Kendin ile barışık ol :) Sonun da bu duruma alışacaksın ve geçmişten çok geleceğe çok güzel bir şekilde yönleneceksin. Kendini hazır hissettiğin bir anda ise hayatına bir insanı al :) Çivi çiviyi söker. Neyse çok yazdım affola :) Ben kaçar. Mutlu ve huzurlu sabahlar :)
Soran+1 yılharikasin👏👏 Hepsini tek tek uygulayacağım yeni bir sayfa açmak lazım demekki ☺ çok teşekkür ederim güzel yorumlarin icin.. umudum yerine geldi yorumun çok etkili oldu çok sagol☺
Soran+1 yılBu arada senle hemseriymisizde☺
Soran+1 yılHaklısın artık adimlarim daha sağlam ve daha güçlü olcak bundan sonra.. ne acılar var ki geçiyor demi ve zaman hızlıca akıp gidiyor. Çok güzel teselli verdin ya rahat uyucam sanirim☺
- +1 yıl
Hepsi bir bir geçiyor :) Acı çekiyoruz ki hala insanız. Bu çok iyi bir şey. Hala hissedebiliyoruz :) Ve kendini çok üzme. Kendini çok üzmen için hayat çok kısa. Dilerim rahat bir şekilde uyursun. Hiç bir şey düşünme , Zihnini boşalt :) Huzurlu bir şekilde uyu. İyi uykular :)
Soran+1 yılDediğin gibi yaptım rahatça uyudum☺
Soran+1 yılTabiki de yardımcı oldun insan böyle zamanda en çok uzun uzun cümlelere ve teselliye ihtiyaç duyuyor☺
Soran+1 yılBu seni daha güçlü kılmış ama tek başına mücadele etmek ☺
Soran+1 yılSen usaklimisin yoksa usaktami okuyosun
Soran+1 yılBende 7 yıldır bursadayim ama usakta sekerevlerindeydim☺
Soran+1 yılBiraz daha konuşsak tanıdık cikcaz kesin. Sen kesin şimdi Atatürk İlköğretim de okumuşsundur☺
Soran+1 yılMüdüründe mehmet kumalarmiydi😄
Soran+1 yılHabip dönmez vefat mi etti 😯 ben senden küçüğüm aslında ama belki benim öğretmenimi bilirsin. Senem kucukyildiz di😄
Soran+1 yılEvet murat sahinturk özlem süslü ramazan Kaplan vs taniyosundur hep☺ sanırım habip hocayı hatırlıyorum gozlukluydu dimi
Soran+1 yılKaristirdim sanırım ama habip dönmez bana hiç yabancı gelmiyor belki yüzünü unutmusumdur.. bizim 3 yıl sınıf ogretmenimizdi hala görüşürüz☺ bu arada ramazan kaplanda vefat etti
Soran+1 yılYa senin adın soyadin ne ☺ eminim ortak arkadaslarda cikarsin
Soran+1 yılTamam mesaj bekliyorum☺
+1 yılOlmuyor be keşke olsa kimi görsem ona benzetiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar oldu biteli
- +1 yıl
2 yıl
daha yas kac ya. bir sure sonra asik olmayi birakiyorsun zaten. gecer merak etme
00 Yorumla
+1 yılNe kadar sevdigine bagli. cok sevdiysen unutamazsin. ne kadar sevdigini de bir tek sen biliebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevdim ama nefret edecegim o kadar çok şey var ki..
Tabi ki yeniden bir başka birisine aşık olmak mümkün
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah..
Mesafeden dolayı ayrıldık. Ayrılalı 1 yılı geçti teklifler geldi konuştuğum insanlar oldu ama ne yaptıysam unutadım hâlâ aşığım demiyorum ama sanırım görsem tekrar aşık olurum
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor ya :( 1 yılda geçmediyse benim daha 2 ay oldu korkuyorum...
- +1 yıl
Ya korkma ben mesela ondan sonra kimseyi sevmeye çalışmadım bu yüzden unutamadim karşıma çıkan tüm teklifleri reddettim ama bir bakarsın tam unutamiyacagim dedigin an pat diyr biri çıkar karsina ve dersin ki oo benim yaşadığım önceki şeyler aşk mıymış be? Yalnız sadece beklemeyi bilmen lazım
Korkma her şeyin bir oluru vardır ve Allaha bol bol dua et olur mu hayırlısı hakkında
Soran+1 yılAllah affetsin kendimi o kadar bıraktım ki önceden çok bagliydim ibadetlerime şimdi elimi açıp dua bile edemiyrum. Zaten bana aşkı yasatmadi ben sevgiye açim :( inşallah seven birisi olurda aklıma bile gelmez..
tabi ki insan sevebilir sürekli geçmişte yaşayanın ömrü uzun olmaz
00 Yorumla
+1 yılYeni birini sev sürünerek gelir bak görürsün
06 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah sevebilirim ve inşallah dediğin gibi gelir..
- +1 yıl
Başta zor gelir ama sonra alışırsın
Soran+1 yılBaşkası olunca pişman oluyorlar yani
. Hiç sanmam ama çok kibirli gururlu birisi- +1 yıl
Olur yakında degil ama olur bir gün
Soran+1 yılİnşallah canım. . Sabretmeye devam
- +1 yıl
Dertlesmek ister misin takip edebilirsin beni
+1 yılNeden sürekli sevmeye eğilimlisiniz?
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyelimmi
- +1 yıl
Sevmeyin mk başka işiniz yok mu? Sevince cennete filan giriliyor da biz mi bilmiyoruz?
Zor bence kendi adıma konuşayım hiç sanmıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin ne kadar oldu
+1 yılolunur neden olunmasn
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ama
- +1 yıl
nasılı olmaz bunun karsına aniden biri çıkar asık olursun arayarak bulunmaz anlık birşey
Soran+1 yılİnş öyle olur
- +1 yıl
inş :)
Hale bak kız bu yaşta ikinci baharını arıyor 😒
00 YorumlaBenim sevesim yok bu aralar yani 4 5 senedir
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumlagaranti bile veririm
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yılAçıkla. Ozaman
Soran+1 yılPsikolojik sorunum yok ama olabilir mi bu gidişle çok takiyrum cunku
Seversin yeniden
00 YorumlaSevilmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılSevilmez.
00 Yorumla
+1 yılCivi civiyi söker
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa gelen gideni aratmaz dimi
- +1 yıl
Hayır tabke knşmk istersn yaz yni ktldm. konşrz hem
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi