Arkadaşlar olay çok karışık. Benim abim yengemi aldattı ve yengem bişekilde bunu öğrendi. Olaydan bir yıl sonra yengem daha dayanamayacağını söyleyip abimden boşanmak istedi ama abim köpek gibi pişman. Zaten bu bir yıl içinde hep kavga etmişler yengemin güvensizliği yüzünden. Abimin dayağı falanda vardı ama işte pişman artık boşanmayı kabul etmiyo abim. Bikaç ay sonra Yengem abim hırsızlıktan hapise yattığında türkiyeye gidip biriyle birlikte olmuş. Resmen fırsat kolluyomuş meğer. Abime sen beni evlendiğimizden beri aldattın deyip duruyor (abim kendi itiraf etti bunu bu arada) ve kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Yengem artık abimi sevmiyomuş o adamı seviyomuş ama abim or... larla birlikte olduğu için evliliğin asıl suçlusu abimmiş. Sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılYengenin başına gelenler senin başına gelse sen kimi suçlardın
Aldatma, Güvensizlik, Dayak, Huzursuzluk, Anlaşamama ve Hırsızlık bu sadece senin dile getirdiklerin birde bunların iç yüzü Yengen boşanmak istemiş ona da izin vermemiş ne yapması lazım ya?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Önce abin yengeni aldatıyor
Abin dayak atıyor
Abin aynı zamanda hırsız
Ve sen abinden değil zavallı yengenden nefret ediyorsun..
Vay canına.. Tarafsızlığına ve adalet anlayışına hayran kaldım..72 Yorumla
Soran+1 yılBen yengemede çok acıyodum hamileyken bile dayak yerdi hepsine katlandı gerçekten çok seviyodu abimi inanılır gibi değil. Ama aldattı ya abimi... İşte o an nefret ettim ondan
Abini savunman cidden komik. Adamda hırsızlık var, aldatma var, şiddet var.
Yengenin aldatmasıda yanlış ama abin karşısındakini suçlayacak yüzsüzlükte de olmamalı. Bitirsinler o evliliği. Abin ne konuşuyor boş boş.
İkiside karaktersizlik yapmış.12 Yorumla
Soran+1 yılAbim yengemi artık çok sevdiğini anladı bize gelirken hep ağlıyo ama yengem kesinlikle daha istemiyo abimi
+1 yılSiz nasıl insanlarsınız tabi abin ya haklı dersin ulan ne mal insanlarsınız o kadının da bir zevki bir istekleri var kadın dediğiniz şey heykel değil ki. Seni şerefsiz abini mi bekleyecekti. Beter olun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
30Cevap
+1 yılabin dayak atan aldatan artı hırsızlıktan içeri girmiş onu haklı görmemizi isteme malesef ihmal edilen ilgisiz kalan başka kadınla eşini paylaşan yengen kusura bakma abin daha fazlasını hak etmiş bunu kavraya bilmek için senin de bu tür evlilik yaşamana gerek yokk hee ben erkek ne ederse etsin haklıdır derim dersen Rabbim sanada abin gibi eş nasip etsin..
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun. Abim zor insan annem bile istemiyo onu ama yengem boşanmayı beklemeliydi abim er geç boşanmayı kabul edecekti zaten
- +1 yıl
abinde pislikleri yapmadan boşamalıydı fakat öyle olmamışki ben yengenin böyle bişey yaptığına da inanmıyorum kurtulmak için evet yaptım demiştir cidden yapan insan bunu zaten söylemez. ama abini ikna et boşansın biran evvel Allah korusun yaa seni de böyle bir adam bulsa yengeni sev ve sakın kınama.
Soran+1 yılYaptı yaptı abim herkese yaydı zaten eğer yapmasaydı buna izin vermezdi. Kadın şu an kendini savunacak gücü yok çünkü aileside yengemi kınadı.
- +1 yıl
inş sana nasip olur bu duyguları yaşamak kınayan kınadığını yaşamadan ölmezmiş Rabbim yaşatsın..
+1 yıliki tane aptal ergenin birbirlerinin vücutlarına aşık olup evlenmesi sonucu olan karmaşadır. ikiside birbirlerine işkence yapmaktansa boşanıp tavşan gibi yaşamaları gerekir. ama üremesinler diye devlet hayatları boyunca sürecek önlemler almalı onlar üremesin bir zahmet.
00 Yorumla
+1 yılBence asıl sorumlu sensin. yanağından öpim beni deli ettin bu yazınla , yengen iyi sabretmis seni bicaklamamak icin.
63 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻
Soran+1 yılYengemle konuşmuyorum
- +1 yıl
Yengenin de mq senin de mq.
Ee tabi ki abin suçlu bir de soruyo musun yani? Bir kadın olarak başka bir kadını suçlamana anlam veremedim. Adam hem dövüyomuş hem aldatmış. Pardon da oksijensiz falan mı kaldın sen?
13 Yorumla
Soran+1 yılBen abimi haklı bulmuyorum ama yani boşanmasını bekleseydi bari
- +1 yıl
Vay be @feveran18
+1 yılmuhtemelen trol olmalı bu.. Bu karakterde bir abin var ve yaptığı herşeyi normalmiş gibi anltıyorsan cidden yazık
44 Yorumla- +1 yıl
yok bunlar herkesi o.. rspu, p. z. v. nk hırsız falan zannediyorlar.. onlara göre sıradan şeyler bunlar.
- +1 yıl
@Fastandeep Hırsızlıktan hapis yatmış abisi.. Eşini dövüyormuş aldatmış vs.. O... olan yengesi hayret..
- +1 yıl
aile ortamı bir fikir vermeye yetiyor..
- +1 yıl
ilk 6 ay anne sütü önemli
Karar: al birini vur ötekine. Tencere kapak. Eden bulur. Alma mazlumun ahını. Bu konuda söylenecek atasözü ve deyimlerimiz çok. Niye sadece yengenden nefret ediyorsun. Abin çok mu düzgün hayat yaşıyo 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılHatasını anladı en azından. Yengem benimki hata değildi diyo
- +1 yıl
Hatayı anlamak onun yaşanmamış kılmaz. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmicaksın. Etki tepkiyi gerektirir arkadaşım. Kalmış ki kadın onca şey yaşamış sadece bu da değil. Şimdi tutturmuşsun boşandıktan sonra yapsaydı abim önünde sonunda boşanırdı diyorsun. Madem abin de boşandıktan sonra yapsaydı. Karısını karşısına alıp artık gözüm gönlüm başkasında boşanalım demeye g*tü yemez gider her pisliği yer. Kıçına tekmeyi de yer sonra bir saf çıkar onun avukatlığını yapar. Yazık. Sen de kadın olcaksın en çok sana yazık
Abinde suç var kendi evliliğini kendi bitirmiş, yengen de kendi karaktersizliğini ortaya koymuş yaptığı hatayla.
12 Yorumla
Soran+1 yılYengem abimin pişmanlığını görmezden geliyo resmen yuvayı yıkıyor
+1 yılAbin hırsızlık yapmış ve sen bunu burada sıradan bir şeymiş gibi anlatmışsın... Ne diyeyim... Gelmeyin bu ülkeye orada kalın... ahlaksızlıklarınızı, şerefsizliklerinizi buraya taşımayın..
02 Yorumla
Soran+1 yılO konuda haklısın hırsızlık kötü bişey ama ben napim şimdi?
- +1 yıl
benden uzak olun... Türkiye ye gelmeyin orada kalın.. lütfen.. bu anlayışta biri ile konuşamam..
+1 yılHer ikiside suclu.. oncelikle abin suclu..
Sonra ayni hatayi daha bisanmadan yengen yapmis oda suclu olmus..02 Yorumla
Soran+1 yılBencede abim boşanmayı kabul edene kadar sabretmeliydi
- +1 yıl
Evet keske sabretseymis..
Simdi kendini de kirletti..
avat asıl suçlu abin kusura bakma hem karısını dövecek hem aldatacak hem hırsızlık her türlü pislik olacak kusura bakma yengen aldatmakta haklı bir kadına mutluluk vermezsen mutluluğu başka yerde arar bu konuda abin suçlu
12 Yorumla
Soran+1 yılŞu an çok pişman ama on yıllık yuvayı yıkıyo yengem
+1 yılmanyak mısın sen ak :D abin kadını aldatıp dövmüş ve hapse girince kadın başkasıyla yattı diye mi nefret ediyorsun kadından :D kadın abinin sinirini atmak için 10 tane inşaatçıyla grup yapsa haklı ak.
20 YorumlaAbin baştan yapacağını yapmış defalarca yengeni bence hiç suçlama..
12 Yorumla
Soran+1 yılAma adam artık pişman. Yengemden boşanmayı kabul etmesini bekleyemezmiydi başkasıyla olmak için?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYuuuuh be. Adam aldatıyor, kabul ediyor, eşini dövüyor, hırsızlık yapıyor, yakalanıyor ve hapse giriyor. Daha ne olsun. Sende gelip yüzsüz yüzsüz abini mi savunuyorsun? Çüüüş
33 Yorumla
Soran+1 yılAma abim yengemi seviyo çok ve evet pndada biraz hata var ama yengem aldatmaşımıydı?
Cevap sahibi+1 yıl@Layeste ya hiçbirşeyin farkında değiller. Kadın cok bile dayanmış.
+1 yılabin neden aldatıyo çıksaya yuvasına sahip dayak aldatmafalan ne demek. kadını nefretettrimissiniz kendinizden sen etsen ne olur kardesim
00 Yorumla
+1 yılYengede de hata varda baş hatalı senin ş*refsiz abaza abin. Bir şey i batmış ki bir yerlerine bozmuş yuvayı bide abim suçlu değil diyor kezban
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca kendini yengenin yerine koy belki aldatmazdın da bunlara dayanır mıydın onu düşün. Gerçi bu kafayla pekte olumsuz görünmüyor.
+1 yılbu hangi dizi için hazırlanan senaryo... filmin adı ne olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılVallahi gerçek
- +1 yıl
kızım bu ne bicim aile kimin eli kimin cebinde belli değil. biri hırsızlıkta birde ceza yemiş ne oluyor siz ne kullanıyorsunuz
+1 yılAbin haksız kusura bakma abin boku Yicek snr yengen yaptimi suç
Bide üstüne üstelik kadıni dövecek az bile yapmış00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini haklı çıkarmaya çalışıyor ne demek ya? Benim kardeşim karısını hem dövüp hem de aldatacak ve ben de onu savunacağım şaka gibi. İnsan olun. Abin gibi iğrenç bir karakterin var senin de.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılABİNDEN NEDEN NEFRET ETMİYORSUN?
Soran+1 yılÇünkü abim şu an çok pişman ve yengem durmadan on sene neler çektiğini başa sarıp duruyor abim unutalım o günleri dedikçe yengem hatırlatıyor
Cevap sahibi+1 yılUlan aldatmayı nasıl unutsun güzel kardeşim mısın sen?
yengenın yerıne kendını koy abın de savunulacak bır yan yok aldatmıs dayak varmıs
00 Yorumlasaçmalama be. adam aldatır sıkıntı yok kadın aldatınca mı sıkıntı. Adam aldatırsa kadın soğur zaten adamdan. senn zihniyetni...
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni yanlış anladınız. Yengemi çok seviyodum abimin her pisliğine katlanıyodu, hatta kahvesini yapar işe giderken kahvesine şeker attığını unuttuğunda geri dönerdi eve yengem. Ama aldatmayacaktı abimi ya yapmicaktı bunu ona
Soran+1 yılBoşanırım
Soran+1 yılBenim abilerim var çok şükür onlar yapar
+1 yılAl birini vur ötekine derler ya onlarda tam o cinsten
00 Yorumlabu evlilik bitmiş. konuşacak bişey yok. dava kapanmıştır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. O işte suçlu kalmamış artık, ikisinde de var suç, ayrılıp kendilerine çeki düzen verip hayata devam etsinler.
00 Yorumla
+1 yılHee sende yengenden nefret ediyorsun öyle mi.
Ulan hayatını karartmışsınız gül gibi kızınbee10 YorumlaAbim başlı başına suçlu zaten neden abini savunuyosun. Ablanda ona değer veren birine gitmiş iyide yapmış abin bayağı kansızmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii ki suçlu abin çünkü ilk aldatan o düşünsene seni Kocanın aldatıp üstüne bir de seni dövdüğünü?
02 Yorumla
Soran+1 yılBişmiyorum kafam karışık abim hep ağlıyo içim parçalanıyo
Cevap sahibi+1 yılKendini yengenin yerine koy abin olduğunu düşünmeden? Seni aldatan bir insana üstüne bir de seni döven birine ne kadar dayanabilirsin? Hapse girdiği ara fırsat bulmuş onun dışında yapamıyormuş ve başka şansı yokmuş diye düşünüyorum ben..
Ulan abin itin önde gideni kalkmışsın hala abim abim diyorsun... allah ıslah etsin...
10 YorumlaEvet abın suçlu salak oldugu için ama yapıyorsan bir boku dikkat ediceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAbiside mübarek bir adamış dinde zina yapan için Erkek Kadın ayrımı yok bildiğim kadarıyla abine haksızlık yapmışlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Kimse haklı değil olay suçlu aramaya dönmüş
00 Yorumla
+1 yılyengen sonuna kadar haklı az bile yapmış
00 Yorumla
+1 yılAbinde ne şerefsizmiş
10 Yorumla
+1 yılİkiside birbirinden beter
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
- +1 yıl
Ama yengenden çok abinden nefret et
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. ilk aladatn abin işte daha yengene kızma bence
00 Yorumla
+1 yılAbi suçlu saçmalıyorsun sen
00 YorumlaAbin dunyanin en masum insaniymis canim
00 YorumlaYani bence ikisinin arasına gitmemekte fayda var.
00 Yorumla
+1 yılDavul dengi dengine gibi.
00 Yorumla
+1 yılnefret et bişey olmaz dua et cok sdeey olur
00 Yorumlane boktan bir hayat doğruları olmayan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYengenin birlikte oldugunu nasıl öğrendiniz ki
03 Yorumla
Soran+1 yılYengem abim hapisteyken gitmişti. Abim hapisten çıkınca yengeme sordu biriyle bişey yaşadınmı diye o da söyledi. Buna rağmen abim onu bırakmıyo ama düşün
Cevap sahibi+1 yılyuh bide yasadım mı dedi yüzüne
Soran+1 yılDedi evet.
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. abin suclu aldatmış döver
00 Yorumla
+1 yılsuçlu abin, ama yengende suçsuz değil,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen nerden biliyorsun bunu yengenin öyle yaptığını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılİğrençler ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
yengen haklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yıltabikide abin suçlu
00 Yorumla
+1 yılAbin suçlu
06 Yorumla- +1 yıl
Neden erkek her haltı yiyince bişey olmuyor kadın bişey yapınca bacım mu oluyor az bile yapmış
- +1 yıl
Soran+1 yıl@sprtakus aynen çok karışık. Yengem bir sene boyunca abimi affetmeye çalıştı ama yapamamış anlıyorumda. Boşanmak istedi sonuç olarak ama abim istemiyo işte ve bundan bikaç ay sonra içeri giriyo. Yengemde başkasıyla yatıyo olay bu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYengen haklı
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem