Resimlerde gülen insan gerçektede mutlumudur? insan acı çekerken ya da canı yanarken resimlerde gülebilirmi?

sevgilimle ayrıldık normalde gülerek resim çekinmez ayrı olsakda oyle gülümseyen resim koymazdı aama bir aydır hep gülen bazen hatta gülmenin bile cıvkı çıkıcak 32 diş resimler çekiniyor beni çok seviyodu yani ben buna inanıyordum hatta benim ona olan sevgimden bile daha çoktu ayrıldığımızdan beri devamlı arkadaşlarıyla hep gülerek resim çekinir oldu gerçektede hiçmi acı çekmiyo hepmi mutlu yani sevgisine bu denli emin olduğum adam nasıl böyle devam ediyo anlamıyorum bir kaç kez kafası güzelken herşey seni bana hatırlıyo yüzüm gülüyo diye mutlumuyum sanıyosun ayaktayım diye yıkılmadımmı sanıyosun sen sensiz yaşayamayacağıma inandığın için böyleydin tasmalı köpeğin yapmıştın ama bak şimdide yaşıyorum falan dedi ama mutlu gibi bakınca ya resimlerde gülümsemek gülmek normaldede öyle olduğunu göstermezmi içi kan ağlayan ya da acı çeken biri resimlerde gülebilirmi?
Resimlerde gülen insan gerçektede mutlumudur? insan acı çekerken ya da canı yanarken resimlerde gülebilirmi?