Hiç ayrıldıktan sonra oh kurtuldum deyip 2-3 sene sonra pişmanlık duyduğunuz oldu mu?
Evet oldu
Hayır olmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet oldu 4 yıllık ilişkimi barışırım edasıyla bitirdim. sürekli ayrılırdım özür dilerdi yine de.. Ada'm gibi severdi ayrıldığımda hastanelik oluyordu düşünün. en son uyardı ayrılma birdaha dönmem sen dönene kadar Dedi 4 yılın sonunda. ben yine ayrıldım şımarıklıktan.. uzun mesaj attım tek bir kelime etmeden sustu ve bitti koskoca 4 yılımı en önemlisi beni deli gibi seven Ada'mı kaybettim..7 sonra halhatır sordum görüşme kararı aldık son kez. seni çok bekledim neredeydin Dedi bende değerin büyük ama Sevgim kalmadı diye söyledi.. onun üstüne yemek yedik oturduk sigara içmeyen insan sporcu 1 paket sigara bitirdi yanımda. çantamı taşıdı çok iyi davrandı amaa ayrılmaya gelince her zaman ki yerimizde omzuma dokundu sana ne kırgınım ne de kızgın Hakkı'm helal olsun Dedi sarıldıkk ağladık ve otobüse bindim.. en son mesajı eve vardın mı oldu. hayatımı şımarıklıktan yaktım. şimdi o beden e. Öğretmeni ben ise anaokul öğretmeni hep de hayallerimiz vardı ah ah.. şimdiki gençlere sözüm olsun seven adamları üzmeyin ama Adamları ;)
O benden ayrilmisti,2.5 yillik iliskiyi bir mesajla bitirmisti. Ailesi genetik bir hastaligim var diye beni istememisti o da ayrilmisti o gun benden.1 seneye yakin oluyor ama benim jeton gec dustu. Ilk ayrildigimizda cok agliyordum simdi Allah beni o karaktersizden kurtardi diye sukretmeye basladim...
Büyük şerefsizmiş. İyiki kurtulmuşsun. Merak ettim rahatsızlığın nedir?
hiç ayrılmadım hep terkettiler ama bence hepsi pişman huhaha :D :D :D
eski sevgilim de olmadı olsa ayrılsam da pişman olmazdım :)
Bu aynı hiç yüzme bilmiyorum ama denize girsem de boğulmam demeye benziyor :D
oo iyi benzettin :D ama cok farklı :) kızlarla ilgili cok sey biliyorum yane ondan
Bu aynı yüzmek için kollarımı çırpmam gerektiğini bildiğim için boğulmam demeye benziyor :D bu benzetmede iyi miydi :D dostum bilmek yetmiyor, duyguları hiç hesaba katmıon :D o duygusal boşluğa düştüğün zaman bir kere düşünme gücünü kaybediyorsun
yok kanka :) herkes aynı değil bunu da bilmeni isterim
Cevap
3Cevap
İnsan gibi ayrılan bir erkek görmedim ben hepsi küfür ediyorlar ayrılmak istiyorum diyince küfür edince zaten tamamen soğuyorum
olmuştum :d geri sevgili olmuştuk bu seferde tekrar çıktıgıma pişman olup ayrılmıştım
niye pişman oldunnnnnnn
haaa tamam o zaman. şifreli konuşmalara gıcık oluyorum ya hu :D neyi özlüyordun :D
ben onu sormamıştım ama. tekrardan çıktığına neden pişman oldun :D
Pişman olmanın tek sebebi hayattan aradığını bulamamış olmanın verdiği hayal kırıklığı olabilir. Kötünün iyisi diye de biriyle sevgili olunmaz ki ☺️
Evet olmuştu sonra barıştik sonra o beni terketti ajahsj
oılmadı. pişman değilim hiç bir şey den...
Olmadım..
Çabuk soğuma gibi huyum var..
ikizler misin
en sevilmeyen burç :D
Erkeklerin hepsi olmadım der ama yalan😄
Adı üstünde eski sevgili
olur gibi oldu ama olmadı
Tabi ki olmadım ☺
Asla
Olmadı
Hayır
Yok duymadım hiç.