Aslan burcu erkeği terkederse... aylar sonra özlediğinde.. gururmu yapar söylemez mi? gurur yapsada bir gün kendini tutamaz özledğini söyler mi?
Cevabın nedir?
+1 yılAdı üstüde aslan. Sormana bile gerek yoktu. Aslan burcu terk ettiyse dönmesini bekleme pek. Dönersede.. özellikle senin hataların için bittiyse ilişkiniz intikam almak için.. seni yemek için döner. ya da karnı acıkınca dönmek ister.. seni yeyince yine karnı doyar. Yoluna bakar. Aslan erkeği ile duygusal ilişki yaşanılıyorsa kızın çok dikkat etmesi gerekiyor. Rayından kolay kolay çıkmaz aslan erkeği ama.. çıkma eğilimi başladıysa döndürmek çok zor.
15 Yorumla
Soran+1 yılbu aslan burcu erkegine nasıl davranılmalı.. tabi ayrılırken kabullenemedim birbirmizi üzdük kırdık karşılıklı.. ama en çok ben kırıldım. oda kırmak istemiyordu beni ama bitti istemiyorm demişti. bu kişiye nasıl davranılmalı eskisi gibi beni sevmesi için? yani bu ayrılık sürecinde ne yaparsam değerli olurum
- +1 yıl
Aslan burcu.. yani o kadar kendini küçük düşürme diyeceğim ama.. her şeyi alttan alman lazım.. onurunu gururunu hiç kırmaman lazım. Onu hep pohpohlaman lazım. Aslan burcu erkeği en gururlu erkek olarak biliniyor. Birazda eski sevgilinin kişilik özelliklerini göre hareket et. Onun istediği şeyleri ona vermen lazım. Ne biliyim. Aslan burcuna devamli izzet ikram.. ama yani hep bir mücadele içinde olacaksın. Sucluda olsa kabul etmek istemeyebilir. Gurur yapar çeker gider.. sen koşarsın. Genelde kendi dönmez.. Bunu söyleyeyimde.. Onu sen bizden iyi tanıyorsun elbette. Nasıl döndürceğini de sen bilirsin artık :)
Soran+1 yılbana artık yazma demişti engelledi hatta beni. kendi suclu en çok üzen o oldu ama bana sana nefretim yeni yeni gitmeye başlamışken yazma artık bitti anla felan demişti. Anlamıyorum bide kendisi suçlu o beni üzdü ben gurumu kenara bırakığ yazdm özlediğimi söyledim. o içinde yaşa bana yazma bitti demişti. şimdi hiç yazmassam bir çabam olmamş mı olur? dedin ya mücade et.. ettim yerin dibine girdim. resmen.. şimdi nasıl bir tavır sergilersem degerimi anlar lütfen yardımcı ol fikirlerin önemli benm için
- +1 yıl
ailece akşam yemeği yenilecekte. özel mesaj atabilirsiniz. yemekten sonra okurum.. sohbet etmeye devam edebiliriz.
Soran+1 yılpeki tm :) afiyet olsun
En İyi Cevaplar
Gururdan ölse de demez
140 Yorumla
Soran+1 yılbelki dedirtmek için bizdn hareket bekliyordur?
Soran+1 yılsen mi terkkettin?
Soran+1 yılpeki neden terketmişsin? özel değilse söyliyeblrmsn.. aslnda merak ettiğim kaç aç sonra onu özlediğigini farkketin ya da yıl mı?
Soran+1 yılzamanla derken kaç ayda geçti? bu arada o sana o özledigin dönemde yazsaydı ona dönmek istermiydn belkide onu terkedip başkasyla oladgn için elin gitmedi özledim demye.. ama oda seni özleyip.. sana o özldign dönemde yazsaydı?
Soran+1 yılPeki o sana yazsaydi. En azndan bir merhaba yazsaydi solermiydin?
Soran+1 yılO sana özledigni soleseydi ozamn dami sahip cikmicktn sevgine
Soran+1 yılyani yinede o istesede siz özledigini söylemicek kadar varmsnz ya kız siz terketmze ragmn özledm diyo yuh ama insan söyler
Soran+1 yılo sana dön yeniden deniyelm dese bilemi
Soran+1 yılo herşeye ragmen istiyorm dese bile mi delimisn sen
Soran+1 yılo elini tutmak bize inanıyorm yeniden olablrz dese bilmei yapmayn ya of.. benmkde özledm dedm cvp ble vermedi :(
Soran+1 yılo gelse yanına buz kesilir sarılırsada sarılırdın dimi..
Soran+1 yılGetirelim o kızı karşına Allah aşkına belki onnda sende gönlü vardır evli felan degilse çık karşısna bence yazık etme.
Soran+1 yıl:( yaaaaa hayır git konuş evlenmeden bir başkasının olmadan aptalık etme
Soran+1 yıl:( özür dilerim ağlatmak istemedim ama neden neden herkes hata yapabilir.. yapmışsın pişmansın belki oda dönmeni bekliyordur.. bak ben sevdiğimden ayrılaı 5 ay oldu hala dönsün diye bekliyorum :(
Soran+1 yılsen kendine güvenemiyrsn ozaman.. tekrar bırakırm diye.
Soran+1 yılBence bu düşünceden vazgeç. Bir gün başkasıyla evli çocuklu görünce ben olmalıydım orda diyeceksin :( keşke söleseydim diceksin.. bak kardeşim en azndan dene.. sevdiğini pişmanlıgı görüyorum.. burdan hissediyorum.. yapma kıyma zamannda ona kıymışsın çekip gitmişsn eger oda seni unutamadı seviyorsa.. bukez ikinizi yakmış olursun yapma bunu.. ama nedsm boş ne inatcı çıktın.. aşkdan sevginden önemli ne var.. hata yapmışsn ama sarılıp elini sımsıkı tutup ona sevginin en güzelili yaşatırsın.. korkma.. ama senbilrsin bu dedğimi unutma bir gün keşke söyleseydim diceksin.
- +1 yıl
Ben onu o da beni bir daha görmeyiz. Ben istiyorum ki, o beni unutsun ve güzelce bir hayat yaşasın. Ben zaten kendim ettim kendim çekiyorum. Daha da kimseyi yakmak istemiyorum. Gerekirse gömerim içime. Hem oldu sekiz ay, belki biriyle mutludur. Niye onu bozayım. Hiç ses etmemek bence en makulu
Soran+1 yılne diyyim sizblirsinz
Soran+1 yılbeklediğimde bir aslan oda çok gururlu.. grur yapcak nedeni yok ama oda senn gibi utancından gelmicek :( belli benziyo konuşmalarız bile
Soran+1 yılteşekkür ederim amin cümlemizin :(
Soran+1 yılrica ederim :)
+1 yılBende aslanım (ne kadar çakma aslan dense de 😒 ) aşırı gurur var terkettiğim birine özlesem de yazmam yüzsüzlük gibi gelir. Ama gururumu yenip özledim dediğim biri oldu :)
113 Yorumla
Soran+1 yılne kadar gururluda olsa sevince özlediğini söylüyo ya insan peki sen mi terketmiştin de özledigini söyledin yoksa terkedildindemi? bu benim için önmli?
- +1 yıl
Mevzu biraz karışıktı. Ama iki durumda da geçerli bu dediğim terketsen de terkedilsen de eğer biri sende derin etki bırakmışsa özledim dersin. Ki benim için özledim, seviyorum gibi cümleleri kurmak zordur sık sık söylemeyi sevmem söyleyeceğim kişi buna değer mi bunu öğrenmem lazım önce
Soran+1 yılanladım ben onun için bu sözü söylemeye değerdim fakat ayrılırken.. çok üzdü beni bnde üzünce annesini aradım feln ortalık karşıktı bana hatalı fakat banada kızgın inat edip üstüne gittidigm için.. yani eski degerim kalmadı gibi. ne yaparm degerimi anlar
- +1 yıl
Bence biraz zaman ver ona. Kendimden biliyorum bir şey bitmişse bitmiştir ısrar edilmesi en sinir olduğum ve değer bitiren şey. Eğer seni hala seviyorsa biraz kendi haline bırak ama eğer sevmediğini düşünüyorsan bence zorlama her şey daha kötü olur :/
Soran+1 yılmesafeler vardı. unutmayı kafasına koydu o. dediğin gibi zamana bırakıyorm bende.. çünkü ona yazdım dediğin gibi sınir bozucu bir tepki aldm dahada gözünden düştüm. sen bumusundedi. ona yazdgmda. ama gönlül işte dinlemedi. yanında olsam şu an biilirim donup kalr. yani sevgisi illaki var ama.. istemiyor beni. kafasnda bitirdi. ayrı şehirlerde oldgmz içinde bu onun için bebk işi gibi. napmam gerek inan yanında olsam eski sıcaklıgı yakalıcamza inanıyrm :( ama o artık beni istemiyor. ama biliyorm sevgi var ama mantıgıına uymuyr benmle olan iişkisi.. napcam ben :(
- +1 yıl
Mesafeler kötüdür özlüyor mu unutuyor mu anlayamazsın ama bu uzaktan ilişki olmayacağı anlamına gelmez. Duygular ve mantık her zaman çelişir ama o mantığını tercih etmiş. Bana kırılma ama eskisi gibi olacağınızı düşünmüyorum araya bir kere soğukluk girdi mi asla eskisi gibi olunmaz :/
Soran+1 yılişte dedğin gibi o mantıgı seçti ama 3 yıllık ilişkiydi. yaşanmışlar var kolaymı unutmaası ben dönemsi özlemesini beklerken bu mesafelerden beni unutmasından korkuyorm. onu öyle çok seviyorum ki napsam değerli olurum napsam mantıgı devredip duygularını düşüneblir inan çok yoruldum. 3 sene uzaktan çok şeyleri beraber aştık.. mücadele ettk
- +1 yıl
Kaç yıl olması bir şey değiştirmez ki. Belki de mücadele etmekten yorulmuştuk. Eğer sen onun için alışkanlık olmuşsan anılarına değer veren biriyse 2-3 kızla geçici saçma sapan birliktelikler yaşar sana geri döner. Veya arada bir sana mesaj atar sen ümitlenirsin sonra yine yapamıyoruz der. Üzüldüğünü belli etme mutluymuş gibi davran içten içe sinirlenir konuşmak ister seninle
Soran+1 yılüzüldüğümü belli etcek hiç paylaşmda bulunmuyorm o bitti anla artık yazma dedikten sonra yeretrince düştm.. artk kalma zamanı.. ona yazmıyormda.. İnsallah dediğin gibi olur ama mesafede oldgmz için beni unutmasından korkuyorm yazmasam.. unutcak yazarsam unutmasa bile istmyrm dicek.. en iyisi susmak ve mutlu gözkmek.. peki var mı taktikler mesela seni ne gıcık eder ya da özlemene nedn olrdu :)
- +1 yıl
Başkasıyla ilgili bir şey yaparsa çıldırırım geç saatlerde çevrim içi olursa falan ne yapıyorsun sen derim falan. Ama yine de olmayınca olmuyor :/
Soran+1 yılanladım sağol canım fikilerin için
- +1 yıl
Keşke elimden bir şey gelse yardımcı olabilsem :/
Soran+1 yılsağol canım benim yinede beni anlamaya çalıştın. elinden bişi gelemesede dilinden gelir benim için dönemsi için dua etmek istersen tabi.. yinede sağol fikirlerin için
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılBanane ben basak istiyom
139 Yorumla
Soran+1 yılbaşak mısın? başaklar çok akllı ve mantıklı olur sevdimmi tam sever.. ama şu an konumuz aslan :)
- +1 yıl
Yaaaa benden bahsediyoo 😌😌 demesene oyle 😌
Soran+1 yıl:))):)):) ddeim bile
- +1 yıl
Eski sevgilim en cok sevdigim aslandi. beni terketti.1 yil gecti hic arayip sormadi. bukadri yeter bence
Soran+1 yılOoo ölemi peki sen yazmyı denedin mi
- +1 yıl
Hhaha. tuvalette yere surulen pas pas oldum. ne fayda
Soran+1 yılhayırlısı olsun boşver şimdi nasılsın unuttun mu
- +1 yıl
Ehhhhh diyelim. ehh :)
Soran+1 yılkıyamam ya olan bize oluyo çaktrma :) bende sendenim :)
- +1 yıl
😌 ozaman yazsana
Soran+1 yılben yazdım ki ama sonç olmsz
- +1 yıl
Me me. Banaa
Soran+1 yılwhat
- +1 yıl
Bana yazsan 😒
Soran+1 yılne diye yazcam sana deli :) konuşuyors ya işte burdan nerelisn kiminn nesisin bakm sen :P
- +1 yıl
Hee boyle yorumla konusalim. dur ates yakiyom dumanla haberleselim
Soran+1 yılhaha:):) sigara kulanıyorz demek
- +1 yıl
İ ii. no alcahol no smoke
Soran+1 yılı dont smoke!! :) you dont smoke ;)
- +1 yıl
😮😮 hemen yazmalisin bakk
- +1 yıl
Napiyon küstünmu
Soran+1 yılburdaym bakınıyrm sen napıysn
- +1 yıl
Küstüm bn
Soran+1 yıl7 24 sat burdamısn sen bakım
- +1 yıl
Hi hi :) sen
Soran+1 yılben arada bir bakıyorm
- +1 yıl
Farkindayim :)
Soran+1 yıl:) deli
- +1 yıl
Bence sen yaz ☺
Soran+1 yılYazdmmm cvp yok
- +1 yıl
Bana ya off 😒
Soran+1 yılbenim canım çok sıkkn onun umrundabile değlim sanki 3 bucuk yılı onnla geçirmedim çok mutsuzm sende bana yaz diyosn beni anladgn mı var :(
- +1 yıl
Evet anliyorm. giden gelmiyo diyorum. tek cumle budur. yazdikca yazasin gelir. yazma o yuzdn
Soran+1 yılaynende öyle oldu cvp vemynce daha bir yazdm :(
- +1 yıl
Erkeklern birakmasinda pek umit olmaz. zorlama bence
Soran+1 yılkızı erkegi yokki terkedenler vefasz
- +1 yıl
Allah belalarini versn tamam bosver
Soran+1 yıl:( :(
- +1 yıl
://
+1 yılAslan burcu inanılmaz gururlu birisi.
04 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum sölemesi için biz mi adım atmalıyım ama terkeden o özlerse bir gün.. içinde saklar söylemz diyosnuz peki söylemesi için nasıl yaklaşılmalı ne yaaprsak kafasına dank edip söyler.. ya da beni terketmesine ragmen ben mi hep yazym?
- +1 yıl
Bence özür dileyerek yaklaşın. Aslan kontrol edilmek değil, kontrol etmek ister. Bence bu hayatta onunla olmak istediğinizi söyleyin. Özür dilemek alçalmak değildir, erdemdir. Özür dilemekten çekinmeyin. Gururundan dolayı söyleyemiyor ama sizden böyle bir şey bekliyor olabilir. Bence hafiften çıtlatın konuyu ya da bir değişle yeşil ışık yakın. Eğer halen dönmüyor ise sizi bitirmiştir kafasında. Bakalım denemesi bedava bende merakla bekliyorum cevabı.😊
Soran+1 yılbu dediği 3 hafta önce yaptım zaten.. birbriiize uymadıgımızı yıpratıgımızı ve beni sitemediğini söyledi.. artık bana yazma dedi.. 3 haftadr yazmıyrm çünkü ona yzarak gözünden düştüm.. bana sen gurursuzmusn bile dedi.. o derece.. yani ben görevimi yaptm yazdm.. sevmiştm sevilmiştim ama atık o eskisi gibi değil.. bu sürçte ona nasıl davranırsam benim degerimi anlar
- +1 yıl
Yoluna bak. Dönerse zaten döner. şu an kaçan kovalanır modunda.
+1 yılSoylemezdm
19 Yorumla
Soran+1 yılneden söylemezdin?
- +1 yıl
Gurur
Soran+1 yılya o sana söylerse gene seszmi kalrdın.. oda seni hala seviyor istiyr olsa ozaman damı guurur yapardn yoksa iiş ozmn değişrmiydi
- +1 yıl
Dersini aldysa ya da kabullendiyse iliskideki gucsz tarafin kendisi oldgnu o zman ondan daha yumusak davranrm ama ipleeer bnde olmali
Soran+1 yıl:):) ipler sizin olsun biz çaktirmadan işlermizi görürüz zatii ah ah benmkine özlediğimi söledm cvp bile vermedi.
- +1 yıl
Sevmiosa itici gider hareketlern ama azdiginda kadinsz kalirsa isini gormek ve elde tutmak icin gelir
Soran+1 yılayrı şehirlerdeyiz.. bu sebebden yazmaz çünkü beni oda zamnnda çok sevmişti. Bana bunu yapcak kadar vicdansz değil çünkü beni ne derece temiz oldgumu bilir. özledim dedikçe itici geliyor dediniz ben 5 ay boyunca 2 3 haftada bir özlediğimi ve duygularımı söledim.. cevp veriyordu istemiyorm sen böyle yazıkça daha gözümden düşüyrsn iyiki ayrlmşm sendeni bile dedi.. ama kapbe söz dinletemiyorm... arada böyle hep özlediğimi sölediğim için mi yoklugmu hissetmedi? gerimi çekmeliyim kendimi özlemesi için bu saattn snra olmazmı
- +1 yıl
😭😭
Soran+1 yıl:( :( :(
Gurur yapar söylemez
10 Yorumla
+1 yılGurur yapar dönmez
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi