Şu an başka sevgilisi var geri döner mi sizce?

3-4 aydır birlikte olduğum sevgilim beni bıraktı. Bu süreçte de 2 kez ayrılmıştık tekrar barıştık. 2 aydır ayrıyız. Hoppa ve de çapkın bir erkek bu. Elle tutulur bir sebep yok ama kıskançlıklar, kısıtlamalar oldu ve bu ikimizi de çok yıprattı. Sevgilim aşırı kıskançtı dışarı bile çıkmama karışırdı durum böyle olunca bende ona karıştım sonra sıkıldı bıraktı bırakırken de senin beni bırakacağını biliyorum dedi. Ayrıca aşırı da ilgisiz olmuştu. Ayrılırken birbirimize çok kötü sözler sarf ettik ağza alınmayacak kelimeler söyledi bana. Şu an başka sevgilisi var.. Hatta 3 kişiyi falan idare ediyor sanırım. Arkadaslarım görmüş. Okulda beni görünce kızla karşıma geçip kızın elini falan tutuyor nispet yapar gibi. Ama birkaç gündür hiç bana bakmayan erkekle göz göze gelir oldum.( ben hiç bakmadığım için görmemiş de olabilirim) Bana bakarken görüyorum başımızı çeviriyoruz hemen. Son iki gündür bakmay başladık yani göz göze geliyoruz. Aslında çok özledim onu ama geri de gelmez biliyorum. O kızı da sevecek erkek değil kızla birlikteyken de bana bakarken yakaladım.. Dün whatsap durumuna da iyiki var yazmış. Ama aldatıyor ve bana bakıyor. Unutmam lazım unutamıyorum. Canımı çok yaktı intikam almalı mıyım?
Şu an başka sevgilisi var geri döner mi sizce?