Ayrılalım dedi. Bir olaylar dönüyor ama anlamadım, var mı bir fikri olan?

geçen gün sevgilim aradı uyuyordum o sersemlikle açtım telefonu güldü falan sesi neşeliydi, neyse anlatmaya başladı amcam telefondaki konuşmalarınızı dinlemiş hepsini (geçmişe dönük kayıtlar falan) bana kızdı falan dedi (telefon seks) ben hala uyku sersemi neyse birkaç bişey daha dedi ve ayrılalım dedi ben de nerden çıktı falan kısa kestik ve kapattım bi 10 dk sonra kendime geldim yüzümü falan yikadim, sonra düşündüm geçmiş kayıtları dinlemesi mümkün değil sadece kimle kaç dk görüşmüş falan bulabilir, hem pilot amcası nerden ulaşacak kayıtlara bi de durup dururken niye araştırsin bunu bi de daha 1 gece önce seni seviyorum diyerek yattı gündüz arıyor ve ayrılalım bi fikri olan? Bu arada hiç aramadım onu
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi baktım dün 2.30 civarı aramış bana birkaç gün geçti gibi geldi :(
Güncellemeler
+1 yıl
aradım önce cevap vermedi 3 dk sonra tekrar aradığımda telefon kapalıydı ne şimdi bu? Bi fikri olan var mi allahın aşkına yaa :(
Güncellemeler
+1 yıl
sabah mesaj attı hoşçakal falan, dershane hocaları ispiklemiş sanırım olaylardan o anlaşılıyor, amcası yazdırmıştı dershaneye ve ayrılmasını o istiyor ve mecbur kabul ediyor :( tabi bunlar benim gözlemlerim ve yorumlarım bana tam olarak böyle anlatmadı neyse sonuç tünelin ucunda ışık var ama tünelin uzunluğu belli değil sanırım 1 nisan ygs :) bu arada hepinize teşekkür ederim içimi kararttiniz başka biri falan :)
Ayrılalım dedi. Bir olaylar dönüyor ama anlamadım, var mı bir fikri olan?