Canımı yakanın canını yakmak istiyorum?

Eski sevgilimle sorunlarımız vardı bunu halletmek için konuştum tabi bir ara konuşmadık ayrı kaldık o ara ben kız arkadaşlarimin yanına gidiyordum öğrenince tamamen ayrıldık. sonra aradım onu gel ergen gibi ayrılma olmaz olgun ol konuşarak bitirelim dedim. konuştuk benden ayrılma sebeplerini sordum bana abisinin beni istemediğini ve kızlarla oturduğum için biraz soğudugunu ve sorunlarımızı halletmeye çalışmadığımı söyledi. ayrica onu aldatmisim benim haberim yok iftira atiliyor. konuşma bitmeden önce dedim ki bana baktığın gibi kimseye bakma dedim dediki o bakışlar sana özel kimseye bakmaz bundan sonrada biriyle cikmicam dedi bende dedimki ben hayatıma devam edicem haberin olsun dedim. Neyse ayrıldıktan 2 hafta sonra başka birini buldum kızla kıskandırmak için ya da kötü bir amaclada çıkmıyorum oda bunu duyduktan sonra birini bulmuş söylediği sözleri hiçe sayarak söyelediklerinden sonra ve gece parkta yeni sevgilisiyle ve diğer kızlarla önümden geçtiler beni görünce bir kaldılar sesleri kesildi korktular çocuğu dövcektim değmez dedim ama eski sevgilimin canını yakmak istiyorum nasıl yakabilirim?
Canımı yakanın canını yakmak istiyorum?