GECELER SERSERİ
Eski ezan seslerinde aradım şeametini varlığının ıssız yoksulluğunda… Yokluk kimi zaman varlık demektir başucunda göremediğin ışıklar. Kimi zaman ellerin kırılır arkanda koşuşan yalnızlığın.
Tüylerimiz ürperiyor, esen rüzgâr içimize işliyor sessiz ince ince…
Avuçladığın hayatın içinden birkaç yaşam çıkarırsın rezilce korkulardan.
Yaşam kimi zaman ustura ağzında olsa, kimi zaman hınzırlığın…
Ne mutlu, ne içli, ne dolu, ne de boş…
Sayende aç kaldık, yıldızlar başucumuzda, hilal hançer misali…
Kaldırımlar yüksek, gramofon çalıyor, sinemalar boşalıyor…
Gürül gürül sefalet akıyor bu kepaze hayattan, geceler serseri…
Ellerimiz hasta elleri, bedenimiz hasta bedeni tutmayan ayaklar,
Ölüm yakın kahrolası şehirler…
Bir sen vardın ama sende orada kayboldun,
Yağmurda yanan ateş, gözlerin bir bir düşecek,
Gizli gizli ağlarsın, ateş bizi yakacak…
Şarap içiyorum, ekmeğim beyaz, zeytinim siyah.
Sarhoş olmaya çalışıyorum nefesinin sıcaklığına.
Sen değil misin gözlerime bakan, umutlandıran?
Yere kapaklanırım iyimserliğinde.
Yorgun başımı yastığına koyuyorum, sen uyuyor musun?
Sarhoşlar karşılar beni, yabancı ıslıklarda.
Ellerinde sopa koşarak bana doğru geliyorlar kan revan içinde,
Uzaklardan aseton kokuları duyulur, dördüncü kattan gelen seslerden…
İçim kalabalık, sesleri duyuyor musun? geceler serseri…00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende senin durumundayım ama daha ayrılmadım. Hala çıkıyoruz fakat ona olan güvenim sarsıldı,aslında oda pişman ama insanın bir kez güveni sarsılınca canı çok yanıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta sevdiğim, bir tarafta güvensizlik. Çıkar yol bulamıyorum ve gittikçe dibe batıyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılseviyosan ayrılamazsın, bende çok düşündüm ayrılıgı ama yapamadım sevgimden. eger seni seviyosa naparsa yapsın ayrılma yazık edersin. sen neden güvenmiyosun ona
- +1 yıl
Seviyorum ama emin ol ayrılırım çünkü yapım ve kişiliğim böyle. Çok şeye söz verdi,gidip onla bunla gezmedi ama yapmaması gereken şeyleri yaptı ve hepsinin sonunda bir daha olmayacak dedi ve ben buna inandım. Yapacaksın dedim,yapmayacağım dedi ve yine yaptı. Sorduğum zaman, bilmiyorum sadece ilişkimiz daha iyi olsun diye yaptım ama her şeyi mahvettim özür dilerim demek ile kaldı. Yazık ederim biliyorum ama güven olmadıktan sonra bir ilişki nereye kadar gidebilir ?
Canım bende senin gibiyim aşırı derecede kiskancım ve ona çok baskı yapiyorum bu yuzden çok tartiştik hata bir ara senden sogudum dedi aksam saat 10du çaliştigi iş yerine gittim senden sogudum kelimesini gordugum an evde duramadim gittim yuz yuze konuştuk oda hattalarini kabul eti bende sonra çok iyi gitti ama ara sira yine kıskanclik yuzunden tartişiyoruz bizde 2yil ve hatta 1ay once ayrilmak istedi çunku çok bunaltim 1gece konuşmadik sonra geldi ozur falan diledi yani dicem şu ki 2yıl olmuş hç kimse boyle ayrilamaz ya da unutamazşu ano sana kirgin ve kizgin erkek olarak onu anlamalisin çikti diye neden kiyameti kopuyosun ki ona guveniyorsan sorun etme bence ama sen pes etme aşkını yine goster hç usanmadan bikmadan emin ol geri doncek .. konuşmak istersen ekleyebilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılvalla konuşmak çok isterim hatta tlf verirsen ararım seni. çok kötüyüm o derece
Soran+1 yıltamm canım ekle ben siteye şimdi üye oldum. bilmiyorum nerden ekleme falan. dedigim gibi sorun olmazsa yaz nonu arım dertleşelim. bir sıkıntı olmaz bidaha aramam yani. tabi sen bilirsin
Soran+1 yıledacım sana mesaj çektim ama gelmedi gönderemedim heralde.
Soran+1 yıledaa uyudun mu
ayy canım bu erkkeler hep bole benimde 2 yıllık bı ilişkim var banada sureklı senn sımarıklarından bıktım cocuk gıbı davranıosun sonumuz falan yok dıo ne ıstıo bunlar anlamıorumkı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
oturdum üşünmedim tüm diyalogları okudum.muhtemelen hala uyuyorsun ya da yeni uyaandın.yeni bir güne eski kafayla dertlerle başladın.ama unutma bugün itibariyle ayrışığın üsütnden 4 gün geçmiş oluyorki buda alışmaya 1 adım daha attığını gösteriyor.zaten gözüken oki aranızda ciddi frekans farkıda var.bana sorarsan çok hayırlı olmuş dicem ama inşallah sende yavaş yavaş bunu anlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılbarıştık biz, mutlu muyum bilmem ama
senin için üzüldümm.ben hayatımda sadece bir kişiyle birlikte oldum aşk yaşadım sevgi paylaştımm.ama o şımarıklıklarıyla sınırları okadr zorladıki anlatamam.en sonunda onu istemeyerekte olsa terkettim ağladım biliyomusun.. telefon numaramı değiştirdim ve abarttım yasadığım sehri değiştirdimm.üzerinde çok çok yıllar geçtii.gecen sene konustuk bir seiklde ulastı bana.hatasını anlamıs çok pişmandı.ama insan sevdiklerinin değerini onları kaybetmeden önce öğrenmeliler artıkkkkkk
04 Yorumla
Soran+1 yılya bir git Allah aşkına seven insan gidemez.
- +1 yıl
seven insan gitmek zorunda bırakılırsa içi kan ağlasada gitmek zorunda kalırr.şımarıklıklarını anlatsamm böyle konusamazdım.her şeyin bir dozu varrr.ğer sen onu gercekten sevseydin yapacak birsey yok deyip kebara çekilip tanımadığıın insanlarla dertleşmezdinn.2 yıldır sevgilisiniz.onun hangi konularda hassas olduğunu bilmen gerekirdi.yinede geç değil bence herkezden çok sen tanırsın onu.gönlünü all kendini affettir onaa.vazgecme yanii anladınnnn
Soran+1 yıldönse nolcak, 1 haftadır zombiye döndüm ben
+1 yılilişkiden sıkılmış ya da senden daha farklı birine karşı bişeyler beslemeye başlamış olabilir bence sende üzülmeyi bir kenara bırakıp kendi hayatını yaşamaya devam etsen kendin için en hayırlısını yapmış olursun
00 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun canım. Hiç canını sıkma. O yokken hayatın nasılsa aynen devam et. Hiç kimse için değmez. Bu Dünya'da kendinden başkasını değerli görme. Biri gelir biri giderrrr :)
14 Yorumla
Soran+1 yılçok yeni herşey daha alışmam zaman alıcak. sevgili degil dosttu o benim için. arkadaşlıgını kaybetimek daha çok koyuyo.
- +1 yıl
biri gelir biri gider demek ne kadar kolay geliyo sana... yol geçen hanı değil ki bu. biri gidince umursamayanın sevgisinden, sadakatinden, şefkatinten; ileride de analığından, eşliğinden şüphe etmek lazım...
Soran+1 yılrakı balık seni sevdim
+1 yılDönmez diyordun, dönücek diyordum.. Bak barışmışsınız.. Dediğim çıktı ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılbugun görüştük. seni çok seviyorum dedi beni sensiz bırakma dedi. o zmn beni neden hiç aramadın dedim. arıcaktım ama yüz bulamadım dedi. artık ne kdr samimi ne kdr degil bilemice. bugun psikolaga gittim. o vazgeç bu ilişkiden dedi. bilmiyorum iyi mi ettim kötü mü
- +1 yıl
Hayırlısını iste.. Tecrübelerime dayanarak sana dönücek dedim ve döndü.. Olayın ayrıntısını pek bilmiyorum
+1 yılYorumları vs. okudum sonuç olarak o sana geri dönücek.. Boşuna kendini yıpratma..
06 Yorumla
Soran+1 yıldönmez face ini açmış . resmimi falan silmiş. kendini ilişkisi yok yapmış.
- +1 yıl
Yahu döner, silerle yapmıştır..
- +1 yıl
Yahu döner, sinirle yapmıştır..
Soran+1 yıldönmez bugun aradım. istemiyorum seni dedi, kaldırmıyo kafam seni dedi. çıkarttı beni hayatından bittim ben onun için farkındayım:(
- +1 yıl
bak canım yanlış düşünüyorsun, şuan uyumam gerekiyor.. Ama istersen daha sonra bu konu hakkında konuşabiliriz.. ekle beni..
Soran+1 yıluyuyamıyorumki, sinirlerim çok bozuk
git yat uyu boşver be güzelim bu da geçer... neler görmediki bu gözler
03 Yorumla
Soran+1 yıluyusam uyucam zaten çok kötüyüm.
:) snde bir karar ver diycektim tekrar ayrılmışsınız artık rahat uyu her kimse tanımadığım için onun hakkında yorum yapamam...
00 Yorumla
+1 yılgectı borun pazarı sur eşeği nıgdeye deme hemen mucadele etttt
01 Yorumla
Soran+1 yılmücadele etmeye çalışıyorum ama istemiyor, bayagı bir dertleri varmış falan falan. üzülüyorum çok böyle içimde bir boşluk
2 yıllık ilişkiyi bitiren zaten kaybetmiştir salla sen hayatına bak :)
06 Yorumla
Soran+1 yılbakamıyorum ya çok kötüyüm
Soran+1 yılçıldırcak gibiyim şuan aldıgım uyku ilaçlarına ragmen uykusuzum
Soran+1 yılağlıyorum, yollarda deli dana gibi dolaşıyorum ama çare yok yarın doktora gidicem, kontrolümü kaybettim
ben şımarık olmadığım halde terkedildim..bu daha kötü.
01 Yorumla
Soran+1 yılbARIŞTIK BİZ, ama bilmiyorum nasıl olucak
daha o hissi tatmadığım için bilemem ama bu kafayla onu da takmazdım sanırım...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynıyız kendimi okudum biran şımarıklıklarım yüzünden bitti...düşünmemeye uğraşıyorum işe yarayabilir gibi gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılben bugun gittim görüştüm, konuştuk anlaştık. barıştık. bugun psikolaga gittim. bu işin sonu yok vazgeç dedi bana ama ben genede yapıcamı yaptım
Soran+1 yılbende düşünmemek için çok ugraştım ama yapamadım. nasıl olucak bilmiyorum ama psikolg vazgeç dedi.
+1 yılgeçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer neler neler geçmediki ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirde bana anlat çözüm yolu bulalım. kriz masasını topladım
034 Yorumla
Soran+1 yılhuylarım yüzünden terkedildim. çok sorunlu bir hayatı var onun. bende darladım darladım çocuk gitti. şimdi pişmanım ama giden gitti gelmez geri. istemiyo beni tiksinmiş.
Cevap sahibi+1 yılhadi ya. iyi yapmış o zaman
Soran+1 yılsaol ya cidden:(
Cevap sahibi+1 yılyaşlar kaç ?
Soran+1 yıl26 26
Cevap sahibi+1 yılbu ilişki yürümez bitmiş ben sana diyim. küreden baktım şimdi :(
Soran+1 yılne küresi o
Soran+1 yıldalga geçmesek diyorum
Cevap sahibi+1 yıldalga geçmiyorum. nerelisin
Soran+1 yılgaziantep sen?
Cevap sahibi+1 yılantalya. yakından ilgileneyim senle
Soran+1 yılnapıcaksın büyü mü
Cevap sahibi+1 yılbir hafta falanmı oldu ayrılalı
Soran+1 yılbugun tam 1 hafta oldu
Cevap sahibi+1 yılbaşka aşklara yelken acacaksn sen. kürede öyle gösteriyo
Soran+1 yıladımı bilmezsin bişeymi bilmezsin nerden çıkıyo bunlar
Cevap sahibi+1 yılküreye tc kimlik nosu girerek işlem yapılmıyor. benim küre yeni model. ayrılığınızda pazar günü olmuş
Soran+1 yılaltta yazdım ama pazar diye. neden terketmiş beni onuda söler mi küren
Cevap sahibi+1 yılçok huysuzluk ediyormuşsun. herşeye aşırı tepki veriyomuşsun. anlayıp dinlemeden parlıyormuşsun. sabretmiş çocuk ama dayanamamış artık. küre öyle diyo :(
Soran+1 yılsevmiyomuymuş beni artık
Cevap sahibi+1 yılsevmiyormuş. küre bunuda diyo. antalyada 28 yaşında biriyle flört etcekmişsin
Soran+1 yılyaa off bende inanıcaktım sana az kalsın:D
Cevap sahibi+1 yılne var be .d inanacaksın tabi küre herşeyi doğru söylemedimi :D
Soran+1 yılsölemedi tabikide:D
seviyo o beni ben biliyorum. ama sorunlar çok ama küre bidaha olmıcanı dogru söledi
Cevap sahibi+1 yılantalyadan 28 yaşında biriyle flört etcekmişsin. bunuda dedi küre
Soran+1 yılantalya çok uzak yaaa:D o küre uyduruyo artık iyicene.
Cevap sahibi+1 yılhiçte bile uydurmuyo :(
Soran+1 yılbenden kimseye bişey olmaz bu ara. ama bana herkesten dert babası olur:D
Cevap sahibi+1 yılyeni ask yeni sans .d belki evlilik olur .d
Soran+1 yılevlenmek istemiyorumki ben kimseyle,terk edilme nedenlerimden biride bu.
Cevap sahibi+1 yılsadece flörtmü istiyosun
Cevap sahibi+1 yılKure yanildi
Cevap sahibi+1 yılben demedim mi. küre yanılmaz.
tekrar kazanma şansın hiç mi yok? :/
01 Yorumla
Soran+1 yılkzandım ama ne kdr sürücek bilmem ki
bu kadar ne yaptın ki?
032 Yorumla
Soran+1 yılhergün ayrılıkla tehdit ettim, 50 yaşında kadınla aşk yaşadıgını kurdum kafamda, hep beni sevmiyosun sevmiyosun diye dır dırlandım. ayda yılda bir dışarı çıkar sinir krizleri geçirdim, ayrıldıgımız gece 600 tane lanet mesaj ı çektim. bunları yaptım işte:(
Soran+1 yılhakettim mi ben terkedilmeyi dersin.
Soran+1 yılaşırı kıskancım ya. onu bir kızla görüceme ya o ölsün ya ben. annesine olan sevgisini bile kıskanırım sorun çıkartırım ben.
Soran+1 yılaşırı alışkanlık var ya hayattaki ilk ve tek uzun ilişkim. nefesim daralıyo yeminle ya. çok seviyom::(
Soran+1 yılya seviyorum onu böcegim o benim. çok severim ben onu ya o beni sevmiyomuş ama degilmi sevse gitmezdi
Soran+1 yılyok ya dönmez. gidenler gelmez geri. zaten gelsede ben napım artık beni 1 kere yarı yolda bıraktı. gene ölemem. 1 sefer yeterli
Soran+1 yılgurur yapsam aramazdım bugun. aradım istemiyorum dedi yarın konuşuruz dedi. bugunde gelmez daha napım kapısında mı yatım. söle napım. kapısınada gittim çare olmadı
Soran+1 yılbekliyorum zaten bugun face açtı diye kudurmasaydım iyi olucaktı ama yaptım yapıcamı:(
Soran+1 yılseviyorum ya onu nasıl kıskanmam
Soran+1 yılsiz erkek misiniz
Soran+1 yılyaş kaç mantıklısınız bayagı
Soran+1 yılbenim yaş 26 ama benden mantıklısınız bravo
Soran+1 yılögrenci misniz
Soran+1 yılbu saatte oturulduguna göre:D bölüm ne hangi üni?
Soran+1 yılhadi ben aşk acısı çekiyorum sen neden uyumuyosun
Soran+1 yılya bitince bitiyo, gittim görüştüm bugun ellerime kapandı seviyorum bilmem ne diye. eve geldim geliş o geliş ne arayan ve ne soran. nede aradıgımda açan. aptal kız seven adam gider mi, gittiyse bitti demektir işte ne uzatıyosun.
gel kafaları çekelim...
02 Yorumla
Soran+1 yılben içmem
takma bukadar hacı sende onu terkedecen o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılkarşındaki seni terkedince o şansı kaybediyosun malesef. artık herşey için çok geç.
+1 yılOlur öyle şeyler.Hayat bu.
00 Yorumlagel boşa uğraşma biraz beraber takılalım
00 YorumlaKonuşuruz ama bana karşıda şımarık davranma
01 Yorumlageçer 2 haftaya merak etme
00 Yorumlahayırlı olsun
00 Yorumlaseni dinleyebilirim
00 Yorumla
+1 yılBuyrunuz anlatınız.
07 Yorumla
Soran+1 yıltam 2 sene 1 hafta çıktık. herşey çok güzeldi beni çok severdi bende onu ama ben çok kıskancım ve çok baskıcıyım. geçen cumartesi gecesi dışarı çıktı bende kıyameti kopardım. oda sabahına beni terketti. aradım açmadı evlerine gittim yüzüme bakmadı bidahada beni hiç aramadı bende aramadım özlesin diye. bugun bir baktım face ini açmış resimleri falan silmiş ama ne hikmetse mail şifresini degişmemiş hergün girdigimide bilir. kendimi kontrol edemedim aradım birsürü saçmalıklar yaptım. istemiyo beni
- +1 yıl
Bu yaptıklarını lanet olsunki bütün dişiler yapıyor başka bir nedeni olmalı.
Soran+1 yıl80.000 borcu varmış, icralıkmış, çok sıkıntıdaymış. bide üstüne ben gitmişim artık hiç tadı kalmamış. çekemicekmiş beni. asıl sebep borçları. tabi ben empati kuramıyorum çünkü hayatım rahat
- +1 yıl
80 bin baya kötü umarım istediğin olur barışırsın şöyle fedakar hatayı kendinde arıyan senin gibi kardeşin falan var mı :(
Soran+1 yılyok tek çocugum ben. belki benimde annem babam ayrı olsa, babam borçları yüzünden buralrı terketmiş olsa 80.000 de borcum olsa bende ayrılırdım agır gelirdi ilşiki bana bilmiyorumki. sen napardın bu durumda?
- +1 yıl
Bilmiyorum anne ve babanın ayrı olması o kadarda etki etmez kendimden biliyorum.
O kadar borca nasıl girdiğinide düşünmeli.
Soran+1 yıliflas etmişler. babasının yüzünden girmiş. babası çok perişan hallerde şimdi. kendide öyle zaten. ne biliyim ya sevgimden belkide suç bulamıyorum ona.
Hala ayrı mısın?
00 Yorumlauyudun mu sen
00 Yorumla
+1 yılyenisini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kaybeder boşver
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı