Gittim. Mükemmel eğlenceli bir durum hahaha. Hatta köpeklerime bile demedim üzülmemek için. Yazık yaa aklıma geldikçe. Ben hazırlanırken gitmeye çevremde fır dönüyorlardı. İlerde dayanamam diye son kez olsun öpüp koklamadım sarılmadım bile. Öylece kalakalmışlardı... Neyse yaptık velhasıl böyle bir durumu...
Aldatıldığımı öğrendiğimde hic tepki vermemistim, belli de etmedim. Beraberdik, kendi evime gittim. Sonra hicbisey demeden heryerden engellemiştim. Elveda demiş olmuyorum sanırım :D
Bazen verdiğin değeri hiç hak etmeyenler çıkıyor karşına o zaman Elvede diyemiyorsun seni kafandaki cevapsız sorularla bırakıp gidiyor elveda demedimde acıtarak gittim yazdıklarıma cevap verememişti çünkü yazacak yüzü yoktu. hak etmişti bazı tiyatrocu kızlar varki perde kapanınca ağlıyormı acaba o profesyonel bir oyuncuydu şimdi 3. ligde oynuyordur muhtemelen:))
Arka fonda kıraç vakit tamam seni terkediyorum diyerek girizgahı yapıyor.. Hava yağışlı... Olayın geçtiği cafe ful dolu ve karşında dokunsan ağlayacak kıvama gelmiş bir hatun... Ruhsuz adam değilim ama o an aklımda şu iş bitsin de eve gidip uyuyayım düşüncesi vardı doğrusunu söylemek gerekirse... Yalnız kıraç 2 kez detone oldu şarkıda o kalmış bak aklımda kaç yıl aradan sonra = )
"Elveda" lafı acı verir her durumda. Sevgiliden ayrılırken ya da ölüm geliyor ise. Bir süre zaman tanıyıp düzelmeyeceğini anlayınca o kelimeyi söylemeden ayrıldık.
Sevdim söyledim, arkadaş kalalım dedi. Bende gittim dayanamazdım görmeye ki onu bir insan sevdiği biriyle nasıl arkadaş kalabilirdi? Birkaç şey dedim mesajda bastım engeli, sildim heryerden :)
Ben Elveda demem. Canın cehenneme ya da biptir git falan derim. Yanlış anlaşılmasın veda etmeye değecek insanlara rastlamadigimdan. Özümde iyiyim yoksa.
En İyi Cevaplar