Birini çok seviyosun ve çok iyi birisi o seninle olmak istemiyo bu durumda napalm napilmali ve sizi soğutmaya calisiyo
Ne olursa olsun beklerim
Unutmaya calisirim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne olursa olsun beklemekde bir yere kadar, bekliyorsun iyi hosda. Bakiyorsun ki karsidaki seni gormek istemiyor, nefret derecesine gelicek. Bu sefer ister istemez, ikinci maddeye geciyorsun. Veya zaten bir hareketinden soguyabiliyorsun. bir sekilde eger karsidaki kesin olmuyacak diyorsa, sonuc buyuk ihtimalle unutmakla bitiyor :) Ama gonul ister ki bekleyesin oda gelsin..
Unutmaya calisrdm. Baksana sogutmaya bile baslamis. Sevgili gibi birliktelik istemeye bilir. Fakat deger diye birsey var. Sevgili olmasa bile hayatinda tutmak diye birsey var. Ben olsam vazgecerdim.
Soğutmaya çalışıyorsa yine iyi. Bazıları ego tatmini için '' istemem yan cebime koy'' amacıyla bir iyi bir kötü davranıyor. Varsın soğutmaya çalışsın. Hem sevmeyip hem umut veriyorsa , o kişiden korkun.
Neyi sevdini bull zafini yani onun en önem verdiği şeyi bul ve kullan Akilli kız
Ya belli ben bişeyler yapınca etkileniyor ama bir türlü olmuyo hatta oda yapiyo
Benimki kova onunki ikizler
Yarın sabah bulusucaz ama napacam bilmiyorum
Çok iyi yardımsever biri ama sinirlenince ağzındanherlaf cikar
Cevap
16Cevap
Sen sevsende karsindaki bunu görmeyince hiç bir degeri kalmiyor. Sevdigini unutup bazen öyle bir söz söylüyor ki sen zaten onu unutmaya basliyorsun sonra :/
sen kendini onun yerine koy ve sorunun cevabını bir kez daha düşün sevmedigin ısınamadıgın bir kişiye karşı tavrın net bir dille olumsuz olurdu demi seninde bu gerçekle yüzleşme vaktin gelmiş bence hiç zorlama çunki zorla güzellik olmuyo
Oda seviyo sadece ilerde aileler izin vermicek diye şimdiden başlamıyor inanıyorum seviyo yoksa cevap bile vermez bir erkek
Ama o kendide belli ediyo bunu
Sen Esra çk mısın? :(
Eğer Esra isen face deki engeli kaldırabilirmisin lütfen söz yazmıyorum başka rahatsız etmem
Belki de platonik seviyorum karşılık gördüğümü zannediyorum ama sen affet lütfen
Beklerim ama olmuyorsa yol ayrımında kendi yoluma girerim bu kadar net
başa gelen çekilir benimde duygularım var uzak dururum
Soğutmasi için ugrasmasina gerek yok vazgecerim direk zaten
elimden geleni yaparım baktım olmuyor en son çare unutmaya çalısırım
Bı yerden sonra kırıcı uzucu oluyo vazgecıosun kanks
hayat şarkısındaki hülyadan daha takıntılıyım sen düşün her türlü çabalarım ve sonunda elde ederim
Sevdiklerimle hic olamadim ki hep tek tarafli..
Beni sevmeyen, istemeyen biri için savaşmam.
İstemiyorsa git bir zahmet değil mi
Unuturum kimseyi bekleyemem
Sevgimin pesinden giderdim :)
sallamam banane yahu sevmeyenle işim ne
Unutmaya calisirim dogru olan budur
Sevgilisi yoksa ve onu çok seviyorsan savaş derim.
uzaklaşmak ve unutmya çalışmak en iyisi
Unuturum bir zahmet unutsun da.
unutamam
@yabancıgibi10 Çok saol hattım kırıldı :)
değişmemişmiydi?
@yabancıgibi10 Bidaha sakın karşıma çıkma senin yüzünden hattım kırıldı seni Allaha havale ediyorum bu evde huzurum kalmadı senin yüzünden sakın bidaha bana yazmaya kalkma.
Allah'a havale etmen benim için daha iyi sağol. bekliycem sen gelmesen de... bize ait herşeyle...
@yabancıgibi10 Ben ne diyorum sen ne diyorsun bu kadar yüzsüzsün işte neyse ailem benim herşeyim bak işine bu satten sonra sakın yazma bana hadi bb.
Hakkımızda hayırlısı gelecek belirsiz...
@yabancıgibi10 noluyo ya
Uğraşmam, vazgeçer bırakır unuturum.
Sevdiririz çok bebikimdir 👶😂
Eyvallah deriz
Unutmaya calisirim
Kaciririm ben 😃😂
Ben de sevmem
birakirim
bende sevmem o zaman
umursamam
unuturm
Bende onu sevmem