Ev kızı olup yaptığı işi annesine beğendiremeyen var mı?

kız arkadaşlara soruyorum

arkadaşlar ev kızı olup yaptığı işi annesine beğendiremeyen var mı yaptığım hiç bir işi beğenmeyip hiç yapılmamış görüyor hani kaynana olsa neyse ama kızıyım üstüne kendisi ayrı temizlik yapıyorhalbuki temiz ben temizledim temiz olan bir şeyin üstüne temizlik ben ev işi yapmasam neyse millete diyor hergün evde boş boş oturuyor ne yapacağımı bilmiyorumevin bütün işini yapıyorum yaranamıyorum kaynana değil ama kaynana kadar var hani nerdeyse intihar edicemkpss yi kazanamadım üniversite mezunuyum iş bulamıyorumstresten mideme ağrılar giriyor böbreklerimde ağrı oluyor doktora gittim tahlil sonuçlarında bir şey çıkmadı bana psikolojik dedi neye üzülüyorsun bu kadar dedi iyice zayıfladım bizim ailede kardeşlerimin ikisi devlet memuru biri üniversitede bir ben kaldım öyle sap gibi ev kızı moduna girdim çok üzülüyorum hergün anne babayla kavga çekilmiyor karşıma sevebileceğim insan çıkmadı evlenecek türde kişiyle karşılaşmadımbeni istemeye gelen devlet okulunda kadrolu öğretmen bayanların çalışmasına karşı çocuk doğursun baksın evde baklava börek yapsın taraftarı kişi ne yapacağımı şaşırdım

artık allah canımı alsın da kurtülayim diye dua ediyorumgünah olduğunu bilmesem kendimi öldürucemanne baba çekilmiyorbiz öldükten sonra sana kim bakacak diyorlar kardeşlerinde bakmazmışsanki ben isteyerek bu durumdaymışım gibi

evkizi olup da kendimi nasıl beğendirebilirim yaptıklarımı nasıl beğendirebilirimevde bulaşık makinası var bana diyor sen elde yıka daha iyi yıkanıyormuş ben büyüğüm benden kaç yaş küçük 14 yaşındaki kardeşimin tabağını sofrasını kaldırıyorum bulaşığını yıkıyorum sanki benim canım yok bende yoruluyorum ama görmüyor her yaptığımda kusur buluyor ya bizim yan komşunun kızı basit bir bahçeyi süpürmesini görünce nasıl becerikli diyorben bu kızın yaptığının 100 katı iş görüyorum yaptığım işi görmezden geliyor mu görmüyor mu ANLAMADIM her gün böyle birgün iki gün değil arkadaşım ortaokul liseyi açıköğretimden bitirdi okul öncesi öğretmenliği bitirdi 33 yaşında anaokul öğretmeni oldu 42 puanla anaokul öğretmeni oldu öyle becerikli hamarat değil ama bir kişi evde evisini iyi yapıyorsa okuldada başarılıdır diyorhalbuki tamamen şans kız zeki falanda değil önüne gelenin dedikodusunu yapar yüzüne bir şey demez arkasından konuşur ben 83 puanla kaldimüzülüyorumneden beş para etmez insan bir yerlerde ben yapamıyorum hem ise gelmiyormuşum hem devlet memurluğuna gelmiyormuşum bna diyor sen kazansan da yapamazsın beceriksizsin diyor üzülüyorum canım yanıyor öyle hazır cevap da değilim herşey içimde kalıyor hastalıyorum nasıl üste çıkarım

yaptığım işi nasıl beğendirebilirimiş yapmasam neyse kendimi nasıl kabullendirebilirim

NOT :NE YAPIM ARKADAŞLAR kendimi nasıl kabullendirebilirim
Ev kızı olup yaptığı işi annesine beğendiremeyen var mı?