Bilekleri kesmek felan hikaye , hiç umudunu kestin mi? Ben kestim. Sanki kanaması durmak bilmeyen hayat damarlarından birini kesmişsin gibi. Kanaması durmuyor ve her saniye daha çok acıtıyor. Daha kötü olan ne biliyor musun? ÖLMÜYORSUN''
Sebep? Birisi yüzünden birisi olmaktan mı çıkmak istiyorsun? Değerini bilmeyen birisi yüzünden kendi değerini mi silmek istiyorsun? Hayat güzelken neden bu düşünceler, mutluluğumuzu sevgiliye mi bağlıyoruz hep, ayrılıklar mı yıkar sadece bizi onca üzülmemiz gereken gerçek sebepler varken. Al bir fincan kahve, açık havada yak bir tane sigara, koy bir müzik, rüzgar eşlik etsin sana, kim uğraşacak deprosyonla...
Ölüyorsun ama tekrar diriliyorsun anka kuşu gibi başlıyor devam ediyor sonra biticeğini sanıyorsun sonra tekrar başlıyor devam ediyor kısır döngü gibi olur olmadık yerde bir anda karanlıklar basıyor etrafını sanki nefes alamıyormuş gibi hissediyorsun ama en kötüsü bu hiç bitmiyor sürekli devam ediyor..
konunun detayını bilmeden yorum yapmak biraz zor. ama hayattan umudunu kesmek yenilgiyi peşinen kabul etmek demektir. ölümü isteyecek kadar acı olan nedir. bilmiyorum. ançak ölmek istemeyi de dogru bulmuyorum. zaman her şeyin ilacıdır. acılar belki geçmez ama zamanla azalır. öyle bir zaman gelecekki bu günkü düşüncelerine gülüp geçeceksin sana sabır dilerim
eski bir arkadaşım vardı birkaç sene hiç karşılaşmadık sonra onlarla aynı mahalleye taşındık okul saatlerimiz bir birine yakındı ara ara karşılaşıyorduk bu bana öyle bir bakıyordu ki beni kendine aşık etti sonra 1 ay kadar hiiç karşılaşamadık ben faceden açıldım (biliyorum kötü bir fikirdi ama yapacak başka birşeyim yoktu) arkadaş kala bilirz dedi o günden bu yana 5 ay kadar geçti sadece 1 saniyeliğine karşılaştık başka bişey yok umut falan kalmadı :'(
Ben bir kez değil bir kaç kez kestim.. Hayat devam ediyor merak etme o kanamalar da geçiyor... Çünkü anlıyorsun boşuna ağlamış boşuna yanmışsın.. O başkasını buluyor.. Sana tavsiyem sen de başkasını bul.. Çivi çiviyi söker lafı doğru bir laftır...
En İyi Cevaplar