Zamana birakmak ayrilmak icin soylenen bahanelerden biri degil mi? Seven insan zamana birakmak yerine kalan zamanini onunla gecirmek icin ugrasmaz mi? Seven insan icin zaman degerlidir ama birlikte gecirirsen o zamani tabi sizce?

Bence tamamen karakter meselesi. Zamana bırakmak isteyen kişi konunun çok üstüne gitmek istemiyor, rahatlamak istiyordur. Hele bir rahatlayayım, sonra adam akıllı düşünütüm der. Zamana bırakınca huzursuz olan kişi de tam tersi, aklında bu konu varken bir türlü rahatlayamaz... O nedenle hemen çözmek, sonuçlandırmak ister.
Değil aslında. Yani en azından her zaman öyle değil. Bazen gerçekten ihtiyacı oluyo insanın gözden geçirmeye
Doğru bir yaklaşım
Herșeyin bir zamanı vardır ve zamana bırakırsın öyle senin istedigin gibi șipșak olmaz sen cok film izliyon galiba zaman herșeyin ilacıdır bugünun ya da yarının ne olacağını bilemiyorsunda herșeyi zaman gösterir olacak bitecekleri sen bunlara takılma okuluna derslerine bak bunlar senin hayatını kurtarmıyacak
Sevgilim olsun cok ustune duserim, dakikalarca bile ayri kalamam yazarim, ararim, sorarim. Off millet bide yaziyo, sevgilimden ayrildim terkettim diye. Abi nasil nasil?
Not: Hic sevgilim olmadi :(
sevmedim/sevilmedim, o yuzden terkedilmek ne bilmiyom.
ama terkedilecez diye de sevip sevilmeyelim mi
24 snedir kimse cikmadi karsima bu saatten sonra da cikmaz zaten
boyle dusunmeyince de olmuyo bir kiza selam verince bile suratini asiyo umursamiyo
duymamazliktan geliolar
24 senedee hep bolelerine denk geliyosam ya ugursuzum ya agir tipsizim demek
Cevap
24Cevap
öfkelenince ani tepkiler vermemek. düşünme nimetinden istifade etmek gerek. ilişkiyi ve yokluğunda sevdiğini ne kadar sevdiğini anlamanın yoludur biraz zamana bırakmak. kimi şansa kimi zamana ben sana bıraktım yarab. bu cümle de ayrı tabi:)
zamana birakalim diye yazilir senden uzak kalmak istiyorum diye okunur
Sen fazla sevmissin deger vermessindir şimarmiştir Allahsiz
Zaman değil aslinda o. Sabirdir. Biz zaman olarak nitelendiririz. Aslinda olan şey sadece sabirdir. Sabirda zordur.
Her zaman saçma olmuyor. Ama durduk yereyse ve zaman gerekmiyorsa gayet ayrilmak icin bahanemsi bir cümle
zamana bırakınca oturup salim kafayla düşünüyorsun. o yokken mutlu muyum yoksa daha mı kötü oldum diye düşüyorsun. zaman iyidir.. zaman bırakın:)
Neyin zamanı ya Allah aşkına saçmalık tamamen o senden ayrılacak iken hamle yap sen bitir
Herşey zaten zamana bırakildigi için bu hale geliniyor ya rahat bırakın ugraşmayin zamanla kendinizle ilgilenin biraz :))
zamana bırakalım diyen sevgiliyi geçmiş zamanda bırakıp geleceğe bakıyoruz cnm:)
yooo cok mantıklı; ssen kenarda bekle daha iyisini bulanaca bulamassam zaten sana dönerim.. demenin kibarcası saçma deyil kabul ediyosan bu durumu sıkıntı yok
Zamana bırakıp gittikçe soğumak ve sonunda tamamen ayrılık amaçlanır.
Zamana birakalaim iyisin hossun ama ben alternatiflere yoneliym bir .. Baskasini bulursak yolumuza bakariz.. Hee yok baskasini bulamadiysak eldekinden olmanin anlami yok.. Demek
Var olmaz olurmu zaman hera3yin ilacidir.. Ne kadar sacma ve tiksindirci
Bence de zaman bırakmak saçmalık :)
Zaman akıp gidiyor , zaman aktıkça yapılanlar unutulmaz :)
bence daha güzel bir söz yok. bazen tek ilaç zaman oluyor.
Bu kelimeden en fazla nefret eden kişi bendim zamanında ama gerçekten etkili be gerçekten zamanmış sadece ihtiyacımız olan
Zamn aslında bir çok şeyin şlacı ama ilikide öyle değil tabi
Ulan millet ekmek derdinden şunların derdine bak vay be milletin uğraştığı şeye bak...
Sürekli kavgalar oluyorsa böyle cümle kurmak normal ya
Saçma değil. Zaman her şeyi çözer, şu beklemek olmasa.
E o zaman, beklemenin bir anlamı kalmaz ki..
var 'sen cok iyi birisin daha iyilerine laiksin'
Oluruna bırak var misal
Bazen uzak kalmak iyidir
Saçma, bana bahane gibi geliyor
Yo bencede zaman bırakmalı heran herşey olabilir
"sittir et yaww bir onemi yok artık" demek :)
Zamana bırakmayı da zamanla bıraktım
Aynen öyle çok doğru
senem özele bir cvp vereydin bayan :D
sonu kesin ayrilik
Nefret cümle
Nasip, kısmet.
Arkadaş kalalım
Var.
Ayrilmanin kisa yolu
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar