EŞİM RUH HASTASI VE ŞİDDET UYGULUYOR :( LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPMALIYIM?

Eşimle 12 yıllık bir evliliğimiz devam ediyor kaçarak evlendim bir hata ettim evliliğimizin ilk gününden beri sebebsiz kıskançlıklar kafasında bişeyler üretiyor hayali şeylere inanıyor yapmadığım şeylere yaptın diyor hareketlerimi sorguluyor bu şekilde devam ederken bana güzel bir iş buldu kamuda memur konumunda ama kadrolu değil sözleşmeli rahat bir iş bu süre zarfında çocuguma annem baktı kredi ile ev aldık bu süre zarfında internette yabancı kadınlarla konuşuyor ben karşı çıkınca yine aynı şiddet hakaret sürüyordu ailemle aynı mahallede olduğumuz için ayrılamıyordum çünkü beni ve ailemi öldürmekle tehtid ediyordu çocugumu göstermemekle tehtid ediyor bu böyle devam etti şimdilerde birde araba aldı maddi olarak bir sıkıntımız yok ama bu beni mutlu etmiyor bana huzur lazım para malk mülk değil :( şüpheleri kuruntuları hala devam ediyor gittiğim yer yerin herşeyin hesabını veriyorum telefonumu inceliyor telefon görüşmelerini kaydeden bir program yüklemiş hiç birşey yapmıyorum telefonun arama kayıtlarından bakıyor suraya gitmişssin buraya gitmişssin gitmediğim halde iftira atıyor bunlara bir şekilde katlandım ama son telefondaki kayıt programını silmediğim halde sildin diye beni çok kötü dövdü bende silmedim dediğim halde inanmadı ayakkabılarımı bile giyemeden kaçtım yokuş aşağı düştüm beni yakaladı yalvar yakar eve soktu kaldığı yerden devam etti sorguya ağzıma tükürüyor içine şeytan girmiş gibiydi çok çaresizim arkadaşlar gitsem beni bulabilirmi öldürürmü çocuğu alıp kaçsam suçlu duruma düşermiyim çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı sizde hakkınızı helal edin biraz uzun oldu
EŞİM RUH HASTASI VE ŞİDDET UYGULUYOR :( LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPMALIYIM?