Eski sevgilin yani ne demesi gerek pardon ya açıklayabilirim mi? Kıskanıyorsan da belli edip iyice soğutma kendinden. Cool takıl ve net ol Ya "tam dengini bulmuşsun sana layık hadi yoluna" diyeceksin rest çekip tamamen gideceksin hayatından.. ya da susup izleyeceksin. Geri istiyorsan zaten hiç trip atma onun ilgisini üstüne çek ve kişiliğinle öyle bir tavıra bürün ki ona neler kaybettiğini göster.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında gercekten kıskanmadım sadece tepkisini ölçmek için böyle bişey yazdım. Bozuldu aslında ama belli etmiyo aslında güzel kız ama arkadaşım eklemiş demek yerine ilk öncede sana hesap mı vercem mk diyebilirdi. Swarmını bulduğumu şimdi öğrenmiş oldu çünkü. Başka sosyal medya hesabıda zaten yok. O lafından sonrada "oldu o zaman görüşürz" dedim zaten
Sanal sapıkmış her zaman seninle de olsa böyle merakı varsa sanaldan aldatırdı zaten. Arayışları olan birisi sevgilisi olup olmaması farketmez böyle tiplerin hakkında hayırlısı olsun benim iyiki bitmiş dediklerim oldu umarım sende iyiki dersin iyi geceler :)
Eğer şimdiden ipleri erkeğin eline verirsen ilerde sıkıntı çekersin. Bence bu yorumundan sonra, tamam işte gidiyorum diyip onu bloke etseydin belki aklı biraz başına gelirdi, bak gör nasıl çiğer arıyan kediler gibi etrafında dolanırdı, elinden geldiğince onu kıskanmak yerine kıskandırmaya çalış, bu filmin oyuncusu değilde, yönetmeni ol, ama bunu ustalıkla yap , onu kıskandırmak istediğini belli etme.
Bak kardeşim madem eskisin o zaman fazla kurcalama elin erkeğini. Sende ona senin eklediğin arkadaşları göster. Mümkün mertebe tişörtsüz kaslı tiplerden olsun. Sorun diye bir şey kalmaz. Dene bak göreceksin. Üstelik sende Mutlu olursun. Ne diye tatlı canını üzüyon anlamadım.
Ee hak ediyorsunuz her önüne gelen ile karı koca olursanız hiç bir degeriniz kalmaz bayanlarrr...(şu anda erkeklerin % 80 i sizinle kukunuz için birlikte.. kullan at şeklinde.. ama geriye kalan %20 lik kısmı üzmeyin onlar hiç bir zaman bulamıyacağınız değer de erkekler)
dogru söylemiş sana hesapmı verecek eski sevgilinse eskide kalsın ne karışıyorsun adamın ne yaptıgına bende olsam bende aynı şeyi derim eski sevgilime bir sk git diye:))
En İyi Cevaplar