Sevgilimle ayrılalı 1 hafta oldu duramıyorum .

seviglim ikizler ben balık burcuyum . tam olarak onunla 1 Nisan günü on konusmamızı yaptık . benden ayrılan o oldugu halde güzel bitirmesi için ona yine ben gittim. ama ne kadar soguk kanlı davranırsam davranıyım onu cok özlüyorum seni artık sevmiyorum dedi bana ama aramızda gecen bir olaya o buna inanmasaydı ben yine affederdim demiş arakdasıma benimle ne konusmak ne görüşmek istiyo derslerimi calısmak istiyorum diyo yalnız ailem için varım gibi konusuyor ki ben bu kıza hiç birsey yapmadım nedensiz ayrıldık galiba sıkıldı. öyle 1 - 2 haftalık bir ilişkide degildi tam 3 sene emek verdik ve acımasızca bittişu ankendimi ona yazmamak için zor tutuyorumneler yapmalıyım geri dönme ihtimali yok gibi geliyo bana nasıl davranmalıyım artık içimde oh bendede bitti o diyorum ama kalbim hep ters köşe .
Güncellemeler
+1 yıl
aslında aklımda ona fotolarını yollamak var bnde klan ve bide cennetim olurmusun şiirini okumustum ona aglamıstı olurum demişti şimdi aynı fön müzigiyle ayrılık şiiri okuyup resimleriyle birlikte göndersem sizce nasıl olur. böyle durdurkca dahada sogumaktna korkuyorum. ve de o şiire aglayan kız yanından gittigimde gidiyorum diye aglayan kız ben gözleri dolu ona bakarken buz gibiydi.
Sevgilimle ayrılalı 1 hafta oldu duramıyorum .