Bak simdi şöyle; bir iliskide kiz ya da erkek terketmisse giden terketmis olur. Ama terkeden kisi zamanla pisman olup geri donmek istediginde kalan oyle ya da boyle kabul etmiyorsa kalan terketmis olur. Olaya biraz farkli acidan bakin. Yorum yapanlara baktim da cogu giden yazmis. Bence bana gore boyle. 😊
Dostluk TATİLE ÇIKTI... Aşk SİZLERE ÖMÜR... Sabır TÜKENDİ... Anlayış SIFIR... Mutluluk YOK... Tebessüm HASTA... Saygı RAPORLU... Yalan DİZ BOYU... Adam harcamak GÜNDEMDE... Seviyorum sözü son MODA... Yalandan kim ölmüş ki... İnsanlığın dışında... Başımız sağolsun!
Tabiki giden terketmiştir. Seviyor olsa terketmezdi, yapıcı olur bir yol bulurdu. . Seven kişi ise ortada kalakalmıştır, yani sevene çok zordur ayrılık
hiç giden mi deme kardeşim giden gidiyor yeni birine sen mal gibi kalıyorsun kendini avutma kendine bir şeyler çıkarma umut var ya adamı öldürüyor sen umudu öldür devam et
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler; Bilmez ki giden sevgililer dönmeyecekler. Birçok gidenin her biri memnun ki yerinden, Çok seneler geçti; dönen yok seferinden.
En İyi Cevaplar