Sevgilisinden ayrılanlar kulübü nasıl olur acaba?

Arkadaşlar sevgilisinden ayrılanlar terkedilenler ayrılmak zorunda kalanlar ki bende bunlardan biriyim burada dertlerimize çare arıyoruz aslında çare değilde bir nevi teselli arıyoruz. çünkü bazı şeyleri tanıdığın insanlarla paylaşamıyoruz bazılarımız utanıyor bazılarımızın bunları paylaşacak dostları yok belkide, bende açıkcası bir çok sıkıntımı burada anlattım cünkü arkadaşların sadece boşver geçer diyor durumunu pek anlamıyorlar ancak aynı dertten müzdarip kişiler bir arada olursa daha faydalı paylaşımlar olabilir en azından üzerimizdeki stresi atarız sadece ayrılan terkedilen ben değilmişimin farkına varırız bu şeklilde bir buluşma günleri olsa bence faydalı olurdu.. Ben bursada yaşıyorum açıkcası şu an dertlerimi paylaşabileceğim birilerine ihtiyacım var ama halimden anlayan yok malesef.. ben benimle sıkıntılarını paylaşacak fikir almak isteyecek kişilere acığım.. Lütfen abaza vs gibi çirkin yakıştırmalar yapmayalım.. işinde gücünde inançlı 30 yaşında bir adamım amacım sadece benim gibi düşünenler varsa yardımcı olmak ve yardım almak istiyorum..
Sevgilisinden ayrılanlar kulübü nasıl olur acaba?